Nitko nema mačka koji tamani muhe.kuki » wrote:pojavit će se netko sa sličnom pričom.
Suspregnite zlobu, hranimo ga. Muhe su mu desert. Isuse, koji urnebes! Božo lovi i jede muhe.
Malo sam se zabrinula što će biti kad mi se lastavice vrate.
Nitko nema mačka koji tamani muhe.kuki » wrote:pojavit će se netko sa sličnom pričom.
Moj pas je često pušten s uzice i upoznaje druge pse.Bios » wrote:Pas mu nikad nije pušten s uzice, nikad se nije upoznao s drugim psom i još živi s histeričnim idiotom.
, na što bi svi umrli od smijeha, a beba pala s kauča na glavu na što nitko nije uzbuđeno reagirao (incl. Tupelo), a onda bi prvi koji je došao k sebi skupio bebu s poda i nagovarao je da složi facu opet Kvotam Perzefonu.Perzefona » wrote:Poše, ne da me svi na topicu ignoriraju, čak me ni Silajn nije htjela sanjati.
Nek me netko kvota.
glupost. toliko nas nema koji pišemoSilajn » wrote:Perzefona, sigurno sam te sanjala, bilo nas je na faze preko trideset, što znači da te nisam mogla ne sanjati
Ma nemoj? Šta ti znaš jel ona mene sanjala ili nije, a? Oš se tuć?
Mislim da je tebe i mene spojila u jedno.Perzefona » wrote:Poše, ne da me svi na topicu ignoriraju, čak me ni Silajn nije htjela sanjati.
22 nije 32.kuki » wrote:Jučer su bila 22 stupnja. Jesi se skinula u kratke rukave?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests