Kae, ćajogusci?
Tražila sam o toplotnom udaru i nemam pojma kako se to našlo na putu, ali crkoh.
Prokletnica, tolika je uspjela naći višeg muža. Ja neću bit te sreće, vidit ćeš. Mene će dopasti neko od metar i 70.višekratni slon » wrote:
![]()
![]()
Tražila sam o toplotnom udaru i nemam pojma kako se to našlo na putu, ali crkoh.
Pajti.Zekoslawa » wrote: Prokletnica, tolika je uspjela naći višeg muža. Ja neću bit te sreće, vidit ćeš. Mene će dopasti neko od metar i 70.
Ali genijalni su mi. Crkla sam kad sam pročitala da je ovaj lik kraj njih normalne visine.
A nešto pajtoliko će biti u svakom slučaju. I vjernik će bit, vidit ćeš. Mene u životu dopadne sve šta ne želim.višekratni slon » wrote:
Pajti.
Ali genijalni su mi. Crkla sam kad sam pročitala da je ovaj lik kraj njih normalne visine.
Di je Bara? Zadnje što smo od nje čuli je sveki.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eh, da je bar samo to...Zekoslawa wrote: A nešto pajtoliko će biti u svakom slučaju. I vjernik će bit, vidit ćeš. Mene u životu dopadne sve šta ne želim.
.
Bit ce i ozenjen
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja ti od srca želim da ne naletiš na Ćevapćićka, bit će sranja sam tak...Zekoslawa » wrote: Prokletnica, tolika je uspjela naći višeg muža. Ja neću bit te sreće, vidit ćeš. Mene će dopasti neko od metar i 70.
Bogumi, je!.Euklid je...al di mu je motor?Zekoslawa » wrote: Nije, ono je Euklid, viš da ima brke. Pajti je tu negdje pod nogama, ne vidi se.
Vidi je šta se ponadala.Zekoslawa » wrote: Prokletnica, tolika je uspjela naći višeg muža. Ja neću bit te sreće, vidit ćeš. Mene će dopasti neko od metar i 70.
Njoj ispod kotula, bogati. Stane tu i motor i ralica i traktor i šta god oš.
Okej, metar šezdeset devet. Čisto da bude viši od tebe.MightyMe wrote:
Vidi je šta se ponadala.![]()
-
- Information
-