Ne bih nikad reagirala kao ta žena. Nekako mi se činila bolja opcija biti smirena tako da se i on donekle smiri samo da odem.
Ipak mi je bilo smiješno kad mu je supruga rekla: "Nemoj se nervirati, ti si operiran!"
Bios » wrote:Ne mogu baš zamisliti Tupelo kako nekog mlati uzicom.
Legendo.Tupelo » wrote: Nije moj najsvjetliji trenutak, priznajem, ali udaralia sam lajnom babu koja je moju ovčarku udarila u oko.
Nemam. Ali sinusi su mi toliko podivljali da me zubi bole. I doslovce mi lije iz nosa.Morticia » wrote:Imas temp?
JesamPješčana » wrote:Sašenka, zašto ti ne otvoriš neku trudničku temu na Dječjem kutku? mislim da bi bilo foraaprivuklo bi i moguće trudne goste da počmu pisati ovdje. na primjer, Trudnički dani, ili nešto što se tebi sviđa.
Dobro, a zašto se uopće uzrujavaš? Koliko se sjećam, soba ima vrata.Perzefona » wrote:A ne, tako nisko nisam spala da im čistim sobu. Jednu stepenicu sam više, uzrujavam se jedno sat vremena prije nego njih natjeram da se prime posla i mislim u sebi kako bih prije bila gotova da sam to ja napravila i još se ne bih uzrujala.
Nisu vrijedni, ali su lijepi. Dobro ću ih udati.
Jesi li oprala tratinčicu prije nego si joj je dala u ruku?kuki » wrote:Vidjela je tratinčicu izbliza, ubrala joj je kuja od bebisiterice. I stabla je dragala. I grmlje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests