..sta?
Hihih, šteta što si nećeš moći više pjevati "evo ide meni dvadeset i devet"Karl Jozef » wrote:Može i pjesmica, dugo nismo.Viš nisam se toga ni sjetio, al' sad mi palo u pamet kad si spomenuo, ... hi hi hi.
ok, krivo sam izračunala, jelda?
Ne znam.ex anais » wrote: Hihih, šteta što si nećeš moći više pjevati "evo ide meni dvadeset i devet"
ok, krivo sam izračunala, jelda?
Šta, kriješ godine ko kakva frajla?Karl Jozef » wrote: Ne znam.
Da, da, ide tebi dvadeset i devet.
A i ovome će uskoro, imala sam i ja jučer devetnaest.
Govore mi da ću jednom bit pametnijaaaa
ali neću biti sretnijaaaaaaaaaaaa
Aj muči. I vataj ženske. Kajat ćeš se.MightyMe » wrote:Jeste li se već predbilježili za umjetni kuk? Vrime van je.
Ispeći ću te. I nahraniti ovaj čopor mačaka tobom. Već noćima se ganjaju, reže, pojele bi jedna drugu.Karl Jozef » wrote: Već pomalo da, sve treba servisirati. Kuk, koljena, oči, zube, ...
Ipak ex se veseli, evo njen miljenik da joj zasvira.
Nek one vataju mene. Meni se ne žuri, njima bi tribaloex anais » wrote:
Aj muči. I vataj ženske. Kajat ćeš se.Začas se dođe u doba kad otvaraš topic na US-u "Imam trideset i nemam curu"
Osteoporoza i to?Karl Jozef wrote: Već pomalo da, sve treba servisirati. Kuk, koljena, oči, zube, ...
Ipak ex se veseli, evo njen miljenik da joj zasvira.![]()
Viš kako ti to racionalno.MightyMe » wrote: Nek one vataju mene. Meni se ne žuri, njima bi tribalo
Pa ne, al' ako hoćeš zapravo, malo leđa, vrat i to. Sjedenje je učinilo svoje pomalo.Karl Jozef wrote: Osteoporoza i to?
Zašto? U tim godinama ionako gledaju starije od sebe, vataj se srednjoškoljki!MightyMe » wrote: njima bi tribalo
Evo i tebi i Karlu, to vam je očito motivacijska
Je, kuk je slomio od kompjutera do zahoda.Osteoporoza i to?
Kako suptilno žica masažu.Karl Jozef » wrote: Viš kako ti to racionalno.
Pa ne, al' ako hoćeš zapravo, malo leđa, vrat i to. Sjedenje je učinilo svoje pomalo.
Bajaga.
Ja ne znam kako ja završim u ovim opskurnim djelovima YouTubea.
Karl Jozef » wrote: Viš kako ti to racionalno.![]()
Nega.
Pa gibaj se malo.Pa ne, al' ako hoćeš zapravo, malo leđa, vrat i to. Sjedenje je učinilo svoje pomalo.
Od jadranskog mosta pa do bundeka i nazad bi ti tribalo bit skroz dovoljno. Toliko će te sve ostalo bolit da nećeš vrat i leđa osjetit.
Norijada je idući vikend.ex anais wrote:
Zašto? U tim godinama ionako gledaju starije od sebe, vataj se srednjoškoljki!![]()
Evo i tebi i Karlu, to vam je očito motivacijska
![]()
Ma ne bojin se ja žena, nego nemam motivacije trudit se oko njih.
A i ne zaslužuju.
I na tebe se odnosilo ono pitanje.
Je, kuk je slomio od kompjutera do zahoda.![]()
Ajte skupa. Poše, obojica u Zagrebu pa se tu natipkavate.MightyMe » wrote: Pa gibaj se malo.
Od jadranskog mosta pa do bundeka i nazad bi ti tribalo bit skroz dovoljno. Toliko će te sve ostalo bolit da nećeš vrat i leđa osjetit.
Bwhahahahah, tipični USovski odgovor.Norijada je idući vikend.
Ma ne bojin se ja žena, nego nemam motivacije trudit se oko njih.
A i ne zaslužuju.
Dobro, narast ćeš.
Mislim, odrasti. Oprosti.
Još sam pokretna, hvala na pitanju.I na tebe se odnosilo ono pitanje.
Svakog semestra jedna šetnja organizmu snagu daje.Karl Jozef » wrote: Danas sam šetao od faksa do doma. Kojih 10ak km.
Sad ću baš svaki dan šetati i vježbati, ....ex anais » wrote: Svakog semestra jedna šetnja organizmu snagu daje.
Ja svaki dan iden do faksa i nazad.Karl Jozef » wrote: Danas sam šetao od faksa do doma. Kojih 10ak km.
7km.
Al to tu ekipu očito smeta.ex anais wrote:
Ajte skupa. Poše, obojica u Zagrebu pa se tu natipkavate.
Bwhahahahah, tipični USovski odgovor.
Dobro, narast ćeš.![]()
Mislim, odrasti. Oprosti.![]()
Dok se meni jebe za to. Trenutno. A da mi se jebe jebe, uvik imaš nekoga ko je za to spreman.
Uživaj još dok možeš.
Još sam pokretna, hvala na pitanju.![]()
Oćeš oćeš.Karl Jozef » wrote: Sad ću baš svaki dan šetati i vježbati, ....
Je, je, a milfača ništa.MightyMe wrote:
Ja svaki dan iden do faksa i nazad.
7km.
Al to tu ekipu očito smeta.
Dok se meni jebe za to. Trenutno. A da mi se jebe jebe, uvik imaš nekoga ko je za to spreman.
Uživaj još dok možeš.![]()
Doći ćete vas dvojica u undine godine, nećete se ni okrenuti.
-
- Information
-