Stare teme i začeci foruma
-
dejzi
Sve navedeno. Baš ću ja razbijat glavu imenima. Jel se pokrivaš time? Pokrivaš. Što sad treba dramit s detaljima.
Tako ti to vrijedi za sve u mom selu.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Megalodona
Tupelo » wrote:
Nah, samo obična drama queen
I ovo smatram gnjusnom objedom.

U Lici su perina i jorgan/poplun dvije različite stvari.
Perina je gigantski, silno težak pokrivač, besramno nakrcan perjem. Grije savršeno, no malo je zajebata za okretanje/bilo kakvo pomicanje budući da je zbilja teška i prikuje te za krevet. Ali grije
Poplun/jorgan je tanji i ne nužno ispunjen perjem.
u zagori isto tako.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
-
Eks
Melody » wrote:Ljudi koji otvarate prozore zimi, po danu i po noći, i sjedite u vestama: volim vas. Ali vas ne razumijem
Ja b' umrla odma'. Samo bih skviknula

Ja sam tako jedne zime. I nijednom nisam kihnula. Onda mi je dosadilo tipkati zaleđenih prstiju i sad redovno pobolijevam uz ono sranje što puše topli zrak. Uništila sam ono malo zdravih sinusa što sam imala. Mislim da ću se vratiti starom dobrom smrzavanju.
Jednu sam zimu tako provela skitajući vani (pubertet

) i imala sam samo jednu upalu grla. Inače ih imam bar tri.
-
Tupelo
Odoh pod svoj mili poplunčić
Noć

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
-
Megalodona
Ajvi » wrote:
Pitat ću baku ima li još koji sukanac. Otkad ima centralno ne koristi ih. Možda ih čuva skupa s mojom dotom koju sprema otkad sam se rodila.

joj, stare bale platna, najbolja posteljina ikad
mogla bi opet malo na biokovo
dejzi wrote:
Sve navedeno. Baš ću ja razbijat glavu imenima. Jel se pokrivaš time? Pokrivaš. Što sad treba dramit s detaljima.
Tako ti to vrijedi za sve u mom selu.
ljepota je u detaljima

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
-
Eks
..a unda » wrote:a exanais, ja ne znam sto joj je danas
Ja tako svaki dan ne znam.

I ne spajaj mi nick, pročitala sam ananas.

-
Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1601 times
07 Oct 2011, 22:41
ex_anais » wrote:
Ja sam tako jedne zime. I nijednom nisam kihnula. Onda mi je dosadilo tipkati zaleđenih prstiju i sad redovno pobolijevam uz ono sranje što puše topli zrak. Uništila sam ono malo zdravih sinusa što sam imala. Mislim da ću se vratiti starom dobrom smrzavanju.
Jednu sam zimu tako provela skitajući vani (pubertet

) i imala sam samo jednu upalu grla. Inače ih imam bar tri.
Pa zdravije je spavati u hladnome. A što se tiče dnevne temperature, ako stanom hodaš polugola - nije dobro. Za tebe, je li, ne i za one koji ti vire kroz prozor.

Potpisi su za budale.
-
Sašenka
Večer
Kad već pričate o hladnoći, ja sam jako zimogrozna, ali još nismo upalili grijanje (blago vama koji ste na toplani), jer se grijemo na plin, a računi su veliki, tako da štedimo. Čekamo da padne snijeg pa ćemo onda palit
Ali, zato ja sjedim zamotana u deku

Life is short. Smile while you still have teeth.
-
Megalodona
Sašenka » wrote:Večer
Kad već pričate o hladnoći, ja sam jako zimogrozna, ali još nismo upalili grijanje (blago vama koji ste na toplani), jer se grijemo na plin, a računi su veliki, tako da štedimo. Čekamo da padne snijeg pa ćemo onda palit
Ali, zato ja sjedim zamotana u deku

idem i ja pod dekicu

-
Sašenka
Dekica rulz
Skužila sam i da mi MP služi kako radijator, vruć je i ako mi samo stavi ruku na nogu, grije me dok ja tipkam
Moje ruke su već sad hladne, a njegove tople.
-
Sašenka
Laku noć, svi ste pobjegli, idem i ja

-
Melody
Hekatonhir » wrote:
Pa zdravije je spavati u hladnome. A što se tiče dnevne temperature, ako stanom hodaš polugola - nije dobro. Za tebe, je li, ne i za one koji ti vire kroz prozor.

Ja sam isto stoput čula da je zdravije spavati u hladnom, i voljela bih neko znanstveno objašnjenje za to
Ja ne mogu često spavati kad mi je hladno, ili ako se navečer uspijem zagrijati pod silnim dekama, ujutro me rano probudi hladnoća i moram ustati, skuhati nešto toplo i popiti, smrznem se. Tako da mi loše utječe i na spavanje.
-
ElliQuinn
- Felis nebulosa
Vi ste svi propustili čari gradske toplane, vidim. Kad rade radijatori na gradsku toplanu stan nikad nije toliko hladan da se ne usudiš sjesti na zahodsku dasku. Isto tako, kad rade radijatori meni se sluznica grla i nosa pretvori u iritirajuću Saharu što me probudi - zato ja gasim radijator kroz noć. Ili sam bila gasila, a sad i kod mene prestaju grijati oko 22 sata. Ne sjećam se.
Light up, as if you have a choice.
Pričuvni moderator.
-
bliss
Melody » wrote:
Ja sam isto stoput čula da je zdravije spavati u hladnom, i voljela bih neko znanstveno objašnjenje za to
Meni se čini da se tu ne radi o tome da je zdravije spavati u hladnom, nego uz otvoren prozor.
A što se tiče temperature u stanu, i ja sam čula da bi trebala biti takva da se ne hoda u kratkim rukavima, ali to ne volim. Volim kad mi je doma toplo jer ne volim biti zabundana, pa sam stalno razgolićena. A ako me susjedi gledaju, imaju kaj i za gledat
Elli, ja ako ne zatvorim radijator prije spavanja, često požalim jer se tokom noći sva preznojim.
-
Melody
bliss » wrote:
Meni se čini da se tu ne radi o tome da je zdravije spavati u hladnom, nego uz otvoren prozor.
A što se tiče temperature u stanu, i ja sam čula da bi trebala biti takva da se ne hoda u kratkim rukavima, ali to ne volim. Volim kad mi je doma toplo jer ne volim biti zabundana, pa sam stalno razgolićena. A ako me susjedi gledaju, imaju kaj i za gledat
Elli, ja ako ne zatvorim radijator prije spavanja, često požalim jer se tokom noći sva preznojim.
Da, to valjda zbog kisika, šta li.
I ja volim u kratkim rukavima zimi po stanu, šta ću

Da se razumijemo, zračim ja prostorije i zimi. Kad nisam u prostorijama

I ne cijeli dan
jesi se ti ofarbala?

-
Bios
- slučajna nakupina stanica
Prošetala pseto, upravo. Kako je zrak čist i hladnjikavo mirisan.
Pffft, spavala sam u preko nekoliko špilja i nije mi bilo hladno. :ustamojahvaliteme:
Ma, dobro, nikad mi nije hladno. Noge i ruke su mi uvijek tople.

-
bliss
Melody » wrote:
Da, to valjda zbog kisika, šta li.
I ja volim u kratkim rukavima zimi po stanu, šta ću

Da se razumijemo, zračim ja prostorije i zimi. Kad nisam u prostorijama

I ne cijeli dan
Tak i ja
jesi se ti ofarbala?

Nisam još. Nije mi se dalo danas. Budem ubrzo.
-
Melody
Ajvi, to je zato što imaš dobru cirkulaciju, ja imam jako lošu, plus još nizak tlak.
A ti bliss javi kako je ispalo

-
Eks
Volim biti u kratkim rukavima zimi, u kući, i dugim rukavima ljeti, kad zahladi.
Ne znam, recimo kad sam se grijala na drva zrak je bio puno normalniji nego ovaj od raznih grijalica. Uopće ne dišem normalno zimi.
Na susjede se ne obazirem. Nekad zaboravim zatvoriti prozor u hodniku nasuprot kojeg je ured, ali tješim se da lik ionako zuri u komp.

-
Bios
- slučajna nakupina stanica
Imam i ja nizak tlak i ljeti padam u nesvijest počesto. Polumrtva sam čim je temperatura iznad 20. Al' zato jesen i zima.

-
dejzi
Meni zima nije zima ako hodam po kući u kratkim rukavima. Naj volim zabundat se i tako sjedit.
Ako mi je vruće, otvorim sve prozore i napravim propuh. Topao zrak djeluje mi bakterijozno.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Melody
Ajvi » wrote:Imam i ja nizak tlak i ljeti padam u nesvijest počesto. Polumrtva sam čim je temperatura iznad 20. Al' zato jesen i zima.

E vidiš, to su ti moji đavli

Bolji mi je tlak zimi, ali se zato smrzoh

-
Ruralna
Ajvi » wrote:[
Klašnja, biljac, debeli i često grubi pokrivač za postelju napravljen od sukna, tj. satkan od oštre ovčije vune, koji se koristi zimi jer je jako topao. Kad se tek otkaje, dosta je grub, pa se treba nositi stupati u stupe kako bi se izbila vlas, tj. kako bi postao čupaviji i ugodniji. Redovito je satkan u crno-bijelim debelim prugama.
Hvala Ajvi
Klašnje, ta mi je riječ trebala. Mislim da bi mi se mater na mistu rasplakala kad bi znala da se nisam toga mogla sjetiti
Tupelo, možeš se pokriti sukancem i otvoriti prozore. Ti sukanci su toliko teški da ti ne pada na pamet pomaknit se ispod njih, a kamo li tek ići piškiti ili izvoditi neke druge pizdarije

-
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], GPTBot and 5 guests