Laku noć.Zekoslawa » wrote: Noć.
Kae, ćajogusci?
Tako nekako.višekratni slon » wrote:Kar, kako je ono išla ona tvoja izreka ... jao da, neka gasi ko je užgao?![]()
![]()
Daj malo tog zena vamo. Umirem sad od smijeha.
Nema više zena.
Super je imat siblinge, nikad nije dosadno s njima. Tek sam si prošle godine to osvijestila, kad su me ostavili samu u Zagrebu. Zaključila sam da ću morat steć familiju čisto da si ne prosvirim mozak od dosade.višekratni slon » wrote:
A da, to je zajeb kad nije u sobi.
Klasična bratsko sestrinska posla.Mislim, ne govorim iz iskustva. Ja sam se jedino doduše mlatila s rođakom kao dijete.
Zečice, laku noć! Mora neko i zaraditi za našu socijalnu pomoć danas sutra.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Jao, brutalno.
Tamo gdje je sve po mom.višekratni slon » wrote: Kako, di se skrio?
Serenità wrote: Zečice, laku noć! Mora neko i zaraditi za našu socijalnu pomoć danas sutra.![]()
neda mi se 
čitam prepucavanja na ovdašnjem PŽK-u
bit će mi dosadno. morat ću nać neku seriju za pratit. i visit ću na forumu vrlo vjerojatno JOŠ ČEŠĆE što sam mislila da je nemoguće
i tak.. dosađivat ću ljudima dok ih sve ne rastjeram
čitam prepucavanja na ovdašnjem PŽK-u
bit će mi dosadno. morat ću nać neku seriju za pratit. i visit ću na forumu vrlo vjerojatno JOŠ ČEŠĆE što sam mislila da je nemoguće
i tak.. dosađivat ću ljudima dok ih sve ne rastjeram
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Čitaj, iako ima i zanimljivijih prepucavanja po temama van tog podforuma, ooo da.Dawn » wrote: čitam prepucavanja na ovdašnjem PŽK-u
Ja nikako da nađem seriju koja je zanimljiva.bit će mi dosadno. morat ću nać neku seriju za pratit. i visit ću na forumu vrlo vjerojatno JOŠ ČEŠĆE što sam mislila da je nemoguće
A štaš sad, što se mora nije teškoi tak.. dosađivat ću ljudima dok ih sve ne rastjeram
neda mi se kopat 
mi smo počeli sad pratiti "breakout kings"
odlična je serija iako su zločinci stvarno najveći psihopati
ak hoćeš, mogu ti ja preporučiti neku seriju, samo reci žanr.
ja ne moram učit
odučila sam svoje
mi smo počeli sad pratiti "breakout kings"
ak hoćeš, mogu ti ja preporučiti neku seriju, samo reci žanr.
ja ne moram učit
odučila sam svoje
A ti nemoj...Dawn » wrote:neda mi se kopat
Gledam Wiki sada, zvuči OK. Gledao sam prije OZ i tako.mi smo počeli sad pratiti "breakout kings"
E sada hmm. Mora biti realno, dakle ne neki fantasy. Ratne serije su mi OK nešto tipa Band of Brothers, bio mi je prije MASH ok. Mućke su mi super, ono s Allan Bastardom, kako se već zove. Dakle Engleske humoristične... tako nešto.ak hoćeš, mogu ti ja preporučiti neku seriju, samo reci žanr.
Ali ako baš moram birati, nešto poput Prosjaka i sinova ako može.
Ma meni se čak i da učiti ali neda mi se po deseti puta isto.ja ne moram učit
odučila sam svoje
nadam se da se šališKarl Jozef » wrote: Ali ako baš moram birati, nešto poput Prosjaka i sinova ako može.
meni su od starih engleskih bile odlične:
- nešto nešto pupoljci svibanjski
- 'alo, 'alo
- zvonili ste milorde
ratne baš i ne gledam, od zatvorskih sam gledala samo OZ
meni je odlična bila - endgame (ne brkat sa filmom
sad dalje, humorističnih mogu preporučit tisuću
Dawn » wrote: nadam se da se šališ
Gledao sam to, ali istina već dosta zaboravio. Mogao bih ponovno gledati.meni su od starih engleskih bile odlične:
- nešto nešto pupoljci svibanjski
- 'alo, 'alo
- zvonili ste milorde
Meni su bile dobre te jer ih je Tom Hanks radio, on ima dosta ok ratne filmove.ratne baš i ne gledam, od zatvorskih sam gledala samo OZ
Gledam wiki, moglo bi biti zanimljivo. Od takvih sličnih bila mi je ok ona neka kad neki tipovi matematikom riješavaju zločine.meni je odlična bila - endgame (ne brkat sa filmom), to je onak kriminalistički-humoristična
A onda preporuči 3 koje su ti bile najbolje.sad dalje, humorističnih mogu preporučit tisuću
Iako inače meni i nije najsmješniji humor tipa Prijatelji, tako nešto. Seinfield je bolji.
plebs - brutalna engleska serija sa samo 6 epizoda
the IT crowd - (britanska verzija) sa samo 24 epizode
a što se treće tiče, ajd "dont trust the bitch in apartment 23". samo prije skidanja pogledaj na wiki točan raspored epizoda jer su oni to emitirali zbrda zdola
i to je taj top 3
a što se treće tiče, ajd "dont trust the bitch in apartment 23". samo prije skidanja pogledaj na wiki točan raspored epizoda jer su oni to emitirali zbrda zdola
i to je taj top 3
Gledam isječke IT crowd, čini se OK, a i ovaj peblsDawn » wrote:plebs - brutalna engleska serija sa samo 6 epizoda
Ovo mi je na klipovima tako tako.a što se treće tiče, ajd "dont trust the bitch in apartment 23". samo prije skidanja pogledaj na wiki točan raspored epizoda jer su oni to emitirali zbrda zdola
Hvala.i to je taj top 3
-
- Information
-