Prelazak na dark sajd, odnosno u pičku mile matere...
A misli žena da mi fašiste bacamo u septičke jame.
Ne zna, jadna, da ima bolje, navikla na klerofašizam, valjda...
Ne zna, jadna, da ima bolje, navikla na klerofašizam, valjda...
- 7nationarmy
e moj judo, kliknem nebilse logiro a ono nemere. velim ja idem probat opet kakoce oni polovni muskarci bezmene, ne ide. baniralo me brze nego na vorumu sdp, a nije da se nisam i tamo trudio.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
pustilo me danas. el ti to vidis, mene, dusu od covjeka, svakom skocit upomoc, svakom opalit trisku, dvije kad izabere kaltenberg umjesto tomislava.Quark » wrote:ja ništa nekužin kako banan a posta? sedmico štas skrivijo?
AJ EM BAK!
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
da se mene pita ja bi zabranija ban. i permaban. tot je isti kurac ... moran ić zove me squaw7nationarmy » wrote: pustilo me danas. el ti to vidis, mene, dusu od covjeka, svakom skocit upomoc, svakom opalit trisku, dvije kad izabere kaltenberg umjesto tomislava.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Seronjo seravi hadezeovski, već si uspio plasirat spin da sam te ja zbananiro.7nationarmy » wrote:e moj judo, kliknem nebilse logiro a ono nemere. velim ja idem probat opet kakoce oni polovni muskarci bezmene, ne ide. baniralo me brze nego na vorumu sdp, a nije da se nisam i tamo trudio.
Ja, koji nisam gazda ovdje bar dve godine i nemam nikakve ovlasti.
Dobro te obučio Gebels, mišu nacistički...
- 7nationarmy
nit sam te krivio za to (ni ozbiljno ni u zajebanciji) nit sam znao da si tute bio neki mlatimudan. ne bi te krivio ni da jesi jer ima i vaznijih stvari za predbacivat ljudima od nekog voruma.
AJ EM BAK!
judolino » wrote: Seronjo seravi hadezeovski, već si uspio plasirat spin da sam te ja zbananiro.
Ja, koji nisam gazda ovdje bar dve godine i nemam nikakve ovlasti.
Dobro te obučio Gebels, mišu nacistički...
judo, moš vjerovat il ne, al meni stvarno nije ništa takvo rekao. jel nekom drugom- nemam pojma.7nationarmy wrote:nit sam te krivio za to (ni ozbiljno ni u zajebanciji) nit sam znao da si tute bio neki mlatimudan. ne bi te krivio ni da jesi jer ima i vaznijih stvari za predbacivat ljudima od nekog voruma.
Pa zašto me onda provociraš ko da sam zadnja hadezeovska, fašistička i nacistička gnjida?Orak » wrote:
judo, moš vjerovat il ne, al meni stvarno nije ništa takvo rekao. jel nekom drugom- nemam pojma.
- 7nationarmy
kob reko daje judo taka macuhica osjetljiva.
AJ EM BAK!
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
a jebate imamo još kanala komunikacije. evo sinoć me rosa dodala na skype.Orak » wrote:i meni s tobom, zato sam i došla.samo slabo se sretnemo, trebali bi dogovorit termin.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
-
- Information
-