Tko ne trkelja, magarac!
E i sad kad sam već počela, onda ću još. I tako da znaš da nije prošlo neprimijećeno da si već rekla kako ovdje više nema ničega duhovitog i zabavnog. Pa se pitam u odnosu na što i na koga i na koja vremena. Ti inače imaš običaj ljudima s kojima se svakodnevno neobavezno družiš ničim izazvana reći da su dosadni? Mislim, pitam, jerbo nisam znala da ja uopće imam zadatak tebi biti zabavna. A ima bit da sam nekad i dosadna i nezanimljiva i da mi se ništa pametno ne dešava u životu, pa laprdam tek toliko da laprdam. Pa eto, da se znam skriti u mišju rupu i ne pojavljivati se ovdje kad sam tako nezanimljiva.
Ono, promisli malo: nije li malčice bezobrazno ljudima koji ti se ničim posebnim nisu zamjerili doći i reći kako je nekoć bilo zabavnije. Na mjestu gdje se ne odigrava ni koncert ni kazališna predstava, nego ljudi ćakulaju. O svojim svakodnevnim gluparijama, dakle jedini su sadržaj oni sami, nema ni ovoga ni onoga. I ti dođeš reći kako je, eto, tu nekoć bilo zabavnije. Ono, spali smo tu na nas par, nema više tebi zanimljivih likova i tebi zanimljivih diskusija. Pa eto, jebiga, ja ti se ispričavam što ne znam više biti zanimljiva i duhovita.
Ono, promisli malo: nije li malčice bezobrazno ljudima koji ti se ničim posebnim nisu zamjerili doći i reći kako je nekoć bilo zabavnije. Na mjestu gdje se ne odigrava ni koncert ni kazališna predstava, nego ljudi ćakulaju. O svojim svakodnevnim gluparijama, dakle jedini su sadržaj oni sami, nema ni ovoga ni onoga. I ti dođeš reći kako je, eto, tu nekoć bilo zabavnije. Ono, spali smo tu na nas par, nema više tebi zanimljivih likova i tebi zanimljivih diskusija. Pa eto, jebiga, ja ti se ispričavam što ne znam više biti zanimljiva i duhovita.
Svaka čast, dušo, uspjela si biti i iskrena i ljupka.Zekoslawa » wrote:Dominiče, srce, krasno izvještačen pjesmuljak.![]()
I pridružujem se isprikama Eksoj.
I žaljenju što smo joj dosadni.
Otrov za udavače
Ne cjepidlači, bemuiruda, mislio sam na razinu kvalitete a ne na geografsko porijeklo.
Otrov za udavače
Pa gle, šećeru, ja znam da je pjesništvo zanat, ne trebaš meni to crtati. Ja jako volim formalno savršenstvo i sve to tako, al bože moj, vidi se kad je nešto dugo godina pečeni zanat, nemoš mene zajebat i prodat mi pod božemiprosti inspiraciju. Naročito kad mi kažeš da je u pitanju prepjev.Dominicus » wrote: Svaka čast, dušo, uspjela si biti i iskrena i ljupka.![]()
I pridružujem se isprikama Eksoj.
I žaljenju što smo joj dosadni.
Pa kad jest prepjev, danas ispečen, tko je spominjao inspiraciju...Zekoslawa » wrote: Pa gle, šećeru, ja znam da je pjesništvo zanat, ne trebaš meni to crtati. Ja jako volim formalno savršenstvo i sve to tako, al bože moj, vidi se kad je nešto dugo godina pečeni zanat, nemoš mene zajebat i prodat mi pod božemiprosti inspiraciju. Naročito kad mi kažeš da je u pitanju prepjev.
Otrov za udavače
Pa nitko.Dominicus » wrote: Pa kad jest prepjev, danas ispečen, tko je spominjao inspiraciju...
Je i ti ne znaš primit kompliment, gori si od mene.
Kako Prehlada Strašna?
Ogavno i dosadno u tri materine. Imaš neki savjet? Bio sam blentav, nisam preležao kad je trebalo pa mi se sad sveti. Danima. Uzimam sve što je dosad funkcioniralo, đumbir, čajeve, dopinge razne, ništa. Već pomišljam na tretman rakijom. Ali toga nemam doma, a mislim da vino ne bi pomoglo. A i glupo je da ga usfali kad brancini dođu na red. Ili, štajaznam, šniceli.
E, i hvala na komplimentu, sunce, evo ga primam objeručke.
Otrov za udavače
A ne znam šta bih ti rekla, moje bolesti sve prođu tako što ih ja ignoriram. Ne vidim ja njih, ne vide ni one mene. Evo, da kucnem u monitor, sve prođu. Doduše, izrasta mi neki čudan madež, nije mi to drago. Al bože moj, dok me ne dira, neću ni ja njega, pa ćemo vidit kome će prije dopizdit.Dominicus » wrote:Ogavno i dosadno u tri materine. Imaš neki savjet? Bio sam blentav, nisam preležao kad je trebalo pa mi se sad sveti. Danima. Uzimam sve što je dosad funkcioniralo, đumbir, čajeve, dopinge razne, ništa. Već pomišljam na tretman rakijom. Ali toga nemam doma, a mislim da vino ne bi pomoglo. A i glupo je da ga usfali kad brancini dođu na red. Ili, štajaznam, šniceli.
A rakija, dakako, ta nismo li Balkanci! Di si ti vidija da je išta prošlo bez rakije?
Nema na čemu, hanibani. Čekam da uzvratiš.
Ignoriram i ja, viš da pečem prepjeve glede & unatoč. Al sam već malo lud od fibre.
Bit će da ostaje jedino jabuka... Ono, prerežeš je na osam dijelova i pojedeš svaki dan jedan, pa ako ne prođe mazneš još jednu jabuku.
Bit će komplimenata, medu, ne škrtarim ja na tome.
Bit će da ostaje jedino jabuka... Ono, prerežeš je na osam dijelova i pojedeš svaki dan jedan, pa ako ne prođe mazneš još jednu jabuku.
Bit će komplimenata, medu, ne škrtarim ja na tome.
Otrov za udavače
A šta, spoj iskrenosti i ljupkosti, to nije kompliment?Zekoslawa » wrote:E a nemoj zaboraviti list kupusa, to ti je isto univerzalni lijek.![]()
Ajme, zašto sam se morala ovoga sjetiti:
![]()
Kompliment, odmah, sada odmah.
Ok, evo još: ponos zečjeg roda, čudo bistrine ispod kišnog svoda.
I to sve na neviđeno.
Još da nije ovog glazbenog priloga...
Otrov za udavače
Pakosnice.Tea Tree » wrote:Zoves je na brancina, a mrdnut ne možeš. Na kraju bi sama trebala pripremati večeru na koju si je pozvao.
Zeko, to je klopka!Ne idi nikamo. Ako odes, sama ćeš kuhati, to ti se piše.
Svi ste isti.
Pa mogu do kuhinje mrdnut, nisam oduzet.
Jel se sad moram hvalit što se sve danas nakuhalo?
Otrov za udavače
Topro, topro, prihvaćam teška srca.Dominicus » wrote:
A šta, spoj iskrenosti i ljupkosti, to nije kompliment?
Ok, evo još: ponos zečjeg roda, čudo bistrine ispod kišnog svoda.
I to sve na neviđeno.![]()
Još da nije ovog glazbenog priloga...
Odoh leći. Pokič.
Ne moram se budit ujutro, blagodati frilenserstva.Tea Tree » wrote:ni noc ni ja vise nismo mlade
pouka dana: ozdravi pa kuhaj!
edit: bogati, ne moras li se ti probuditi ujutro?
ili si na bolovanju?
Al zato nema ni plaćenog bolovanja.
Ne žalim se, birao sam tako.
A propos, za laku noć (li dobro jutro):
Otrov za udavače
-
- Information
-