AdMulica » wrote:ajme, ja ništa ne kužim! jebo betu
ako je to super vrijednost bete, onda volim betu!
al ne beta ženku
Pa ljepše je poslat nekome ljubav koja govori sveAdMulica wrote:
vidi mirze i padajućih srdaca![]()
AdMulica » wrote:ajme, ja ništa ne kužim! jebo betu
ako je to super vrijednost bete, onda volim betu!
al ne beta ženku
Pa ljepše je poslat nekome ljubav koja govori sveAdMulica wrote:
vidi mirze i padajućih srdaca![]()
zašto ne?
E, i to su mi bili zabranili.
i morala si sad to spomenit????m.za » wrote:
Pa ljepše je poslat nekome ljubav koja govori sve, nego onu skrivljenu crtu koja ionako nikad nije od tebe napravila admina
čekaj, zašto si ti krvarila? al si imala rizičnu trudnoću?Morticia » wrote:Same here.
Ustvari, meni kreteni nisu.
Tek nakon što sam drugi put prokrvarila nakon seksa im je palo na pamet da je možda to u pitanju.
koliko znam, to ovisi od osobe do osobe!
Mislim da računaju od datuma zadnje menge, kao i u prirodnoj trudnoći, iako ja sam isto mislila da u MPO postupku računaju drugačije, jer ipak znaju točan datum oplodnje, ali ne znamVodena » wrote:Bolje da ne čačkaju bezveze.
Mislim da su ti dali dva tjedna više Sašenka, ne kužim zašto tak računaju.
jesu, rekli su mi da je seks big no no
Baš mi je sad na poslu krenula neka luda gužva i hrpa posla, nisam mislila ići na bolovanje, ali vidjet ću što će doktor reći, jer prestao mi je onaj spotting, ali još uvijek osjećam grčeve.Tupelo » wrote:Ovo ćem potpisati.
Mene su odmah sprašili na bolovanje jer sam imala te grčeve + sam zbog godina i činjenice da sam prvorotka odmah stavljena pod rizičnu trudnoću.
Biti doma je divna stvar. Imaš vremena pripremiti se, odmoriti, čitati, informirati se o svemu živome + izbjegneš gomilu živciranja na poslu.
Dodatno, kad krenu mučnine, daleko je bolje biti doma nego cijeli dan hodati po firmi s želucem u grlu.
AdMulica » wrote: koliko znam, to ovisi od osobe do osobe!
imam jednu priju koja se tokom trudnoće tila seksat i 5 puta dnevno da joj je muž mogao
i seksala se do zadnjeg dana trudnoće...napaljena ko avion!
Topik nek se zove Zatrudnila sam trkeljajućiPješčana » wrote:Sašenka, možeš otvoriti Wannabe topik i proglasiti ticker![]()
ozbiljno, ti si nam prva od starta ovdje trudna
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests