Pa slušaj maco
I agreeVidiš, to su ti prednosti poligamije. Da te vlastita žena (jedna od) i nakon toliko vremena u braku još uvijek može zbuniti.![]()
Pa slušaj maco
I agreeVidiš, to su ti prednosti poligamije. Da te vlastita žena (jedna od) i nakon toliko vremena u braku još uvijek može zbuniti.![]()
Molim? A inače sam kao nešto drugo?
A ono imaš svojih dana ....
Jel' oš neku drugu :Pazi na mir u kući:Tea, divna si, ljubomorna sam na tu crvenu.
Ni ne usudim se reći hint, već na sami spomen da nešto postoji dobivam loše reakcije
A dobro, ...A ne znam, volim ljubičastu, a i trava je uvijek crvenija drugdje.
Evo, iako se meni ovo poatojeće čini tamnoljubičastojednokratni klon » wrote:Dobro. Ova njena je nekako blještava, skoro pa flourescentna. Jel može moja ljubičasta biti jača, nekako je blijeda?

Ovo je bilo nisko.Zekoslawa » wrote:Srce, ja sam ti zgodna ovako kako jesam, ništa ne bi mijenjao?![]()
Sviđaju ti se i krilca i cipelice i sve ostalo?
Naravno šećeruZekoslawa » wrote:Srce, ja sam ti zgodna ovako kako jesam, ništa ne bi mijenjao?![]()
Sviđaju ti se i krilca i cipelice i sve ostalo?
A šta ćeš, i ja ću jednom doći u dob kad ti polako vise krila.
Mucica.Karl Jozef wrote: Naravno šećeru![]()
Ti si starija od Teaejednokratni klon » wrote:Samo se vi zajebavajte, ja imam krdo divljih mačaka, a Tea ima jednu, ali vrijednu.
Ne, ali vole one urezivati. Vidjet ćeš.
Ideeeš! Da nije kakva svađa u ilegali pala pa da je ovako vrijeđaš?
Misliš da će mu štogod urezati na piši?jednokratni klon wrote:
Ne, ali vole one urezivati. Vidjet ćeš.![]()
Ne, samo je prirodno bezobrazan.Tea Tree » wrote: Ideeeš! Da nije kakva svađa u ilegali pala pa da je ovako vrijeđaš?![]()
Pa znaš da vole stupiće za grebanje. Đizs, ne mogu vjerovati da sam ovo rekla.Misliš da će mu štogod urezati na piši?Ne namjerno, onako, u igri.
Ja mislim da ne može ni on. Hvalio se stupićima protiv parkiranja, tako da ovi za grebanje dođu kao uvreda.jednokratni klon » wrote: Pa znaš da vole stupiće za grebanje. Đizs, ne mogu vjerovati da sam ovo rekla.![]()
Moglo bi biti da ga je napravio neki ženomrzac, jer mi sve više izgleda da se ova pokenjala.Inače, što više gledam ovaj avatar, čini mi se da je muški.![]()
Imam jednu deformaciju kad stavljam smajliće, pravim grimase u obliku smajlića (ne svih, ali ovaj : o mi je posebno čudan). Zašto to radim?
Neka ga Zec tješi. Ja sam ona zločesta ovdje.Tea Tree » wrote: Ja mislim da ne može ni on. Hvalio se stupićima protiv parkiranja, tako da ovi za grebanje dođu kao uvreda.![]()
Moglo bi biti da ga je napravio neki ženomrzac, jer mi sve više izgleda da se ova pokenjala.![]()
Ne klanjam se još. Najviše otkidam na : o i : tuzni:![]()
Što reći? Koju posluku porati?
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests