..pa zar to nije cilj & smisao?
..sta?
..a unda » wrote:nisata vi ne razumijete, nista.
npr, neko popizdi. te ovo te ono. i ide se on zalit. a ja tamo. svitlim zeleno. cekam. i vidi on to, vidi mene di cekam i..aupiskumterinu, nista, nista, nista nisam htio, sori, evo idem u samoban dva dana, nece me bit na forumu, to mi je puno, puno lakse..
E, a zamislite tek kako unda piše pravila.
..a unda » wrote:nisata vi ne razumijete, nista.
npr, neko popizdi. te ovo te ono. i ide se on zalit. a ja tamo. svitlim zeleno. cekam. i vidi on to, vidi mene di cekam i..aupiskumterinu, nista, nista, nista nisam htio, sori, evo idem u samoban dva dana, nece me bit na forumu, to mi je puno, puno lakse..
Ma čuj, najbolje da ti unaprid pitaš okolo jel se ima ko žalit prije nego stignu doć dole.
onako kao onaj fejs kvot o addanju
Jeste li sigurni da se želite žaliti?
Jeste li sigurni da se želite žaliti meni?
Sva pravila koja ovdje pišu nisu točna. Tj. nisam baš ni siguran.
Žalbe: Zapitajte se još jednom, jeste li sigurni da se želite žaliti?
...
e, ono, moras napunit nekako topik, a svi bize. i stas, moras ic okolo i pitat ljude..aj se malo zali, aj dodji, necu ti nista..ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma čuj, najbolje da ti unaprid pitaš okolo jel se ima ko žalit prije nego stignu doć dole.
ma ima tu svasta, svasta se da radit. npr nekome treba da places zajedno s njim. dodje npr i tuzi se, zali, grinta, sizi..zasto je on meni dao karton, njemu nije, a meni istio nije kad njemu je, onomu nije..itd..
i stas onda, vidis covjek popizdio. i razumijes ga. i das mu to do znanja. pocnes s njim plakat ili pizdit, ono..nemoj srat, dao ti je karton za to? a pizde jedne, zamisli.čpotpuno te razumijem, ja bi isto popizdio..ma jees vidio ti govnara, a? stvarno, ne znam sta je od ovog foruma doslo, ja to vise ne mogu prepoznat, evo ja cu sad popizdit..ovo sto si ti popizdio, to je nista, evo sacu ja ono, ono jebate..
i onda on vidi da si stvarno popizdio, pa pocne..ma nisam ja bas tako mislio, ma bit ce sve dobro..e, a onda ja pocnem..ne znas ti kako jer meni, ja vise ne mogu izdrzat, nek ide sve u materinu i..onda on mene pocne tjesit..aj, sori, nisam znao kako ti je, evo necu se nikada vise zalit, ma pusti sve u kuckurac, sve ce bit dobro, aj recu i ostalima da se ne zale previse..
..i tako.
Jeboteled...a unda » wrote:
e, ono, moras napunit nekako topik, a svi bize. i stas, moras ic okolo i pitat ljude..aj se malo zali, aj dodji, necu ti nista..![]()
ma ima tu svasta, svasta se da radit. npr nekome treba da places zajedno s njim. dodje npr i tuzi se, zali, grinta, sizi..zasto je on meni dao karton, njemu nije, a meni istio nije kad njemu je, onomu nije..itd..
i stas onda, vidis covjek popizdio. i razumijes ga. i das mu to do znanja. pocnes s njim plakat ili pizdit, ono..nemoj srat, dao ti je karton za to? a pizde jedne, zamisli.čpotpuno te razumijem, ja bi isto popizdio..ma jees vidio ti govnara, a? stvarno, ne znam sta je od ovog foruma doslo, ja to vise ne mogu prepoznat, evo ja cu sad popizdit..ovo sto si ti popizdio, to je nista, evo sacu ja ono, ono jebate..
i onda on vidi da si stvarno popizdio, pa pocne..ma nisam ja bas tako mislio, ma bit ce sve dobro..e, a onda ja pocnem..ne znas ti kako jer meni, ja vise ne mogu izdrzat, nek ide sve u materinu i..onda on mene pocne tjesit..aj, sori, nisam znao kako ti je, evo necu se nikada vise zalit, ma pusti sve u kuckurac, sve ce bit dobro, aj recu i ostalima da se ne zale previse..
..i tako.![]()
![]()
I da otvoriš temu di se žališ na moderatore. Ja ne znam što ću više s njima, znate li vi?
I neki disklejmer u pravilima kako moderatori ništa ne valjaju i da svi dođu kod tebi kad im bude teško.
Muči, pokušavamo se dogovoriti šta ćemo napraviti kad judolino skuži.
I ja kad sam ga vidila sam oplakala prije nego sam počela čitat, znala sam da će bit nešto dobor.Zekoslawa » wrote:Ja sam danas skoro oplakala dok sam čitala onaj traktat na PŽK-u i zamišljala face onih s moderatorskoga kako to čitaju. Jebote, da je njega pripustit tamo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se sad osjećam kao kad sam tila da igračke i Garfield budu živi likovi. Tako bi ja da unda bude admin sad.
-
Whereabout
..a unda » wrote:
i stas onda, vidis covjek popizdio. i razumijes ga. i das mu to do znanja. pocnes s njim plakat ili pizdit, ono..nemoj srat, dao ti je karton za to? ...
..i tako.![]()
![]()
.
Pa šta će unda sad moderirat stvarno? Još bi on i mogo postat admin.Zekoslawa » wrote: Muči, pokušavamo se dogovoriti šta ćemo napraviti kad judolino skuži.
Kazni nas.
A onda sam još sitila nekog njegovog komentara na prošlom događanju naroda, kad je leeloo ozbiljno elaborirala zašto moderatori trebaju moderatorski i tako to, a on da moderatorski mora postojati jer kako bi leeloo imala pristup moderatorskom da ne postoji. Ili tako nešto, ko se više sjeća.ex anais » wrote:
I ja kad sam ga vidila sam oplakala prije nego sam počela čitat, znala sam da će bit nešto dobor.![]()
![]()
![]()
Ja se sad osjećam kao kad sam tila da igračke i Garfield budu živi likovi. Tako bi ja da unda bude admin sad.
pa naravno, naravno..neko se zali na nekog moderatora i onda kazes tom forumasu..ko, on? ma sta ti je, ma pusti ga u pickumtrinu, to je zlo, zlo..ma imas potpuno prav, ja da sam forumas, evo ne znam sta bi, zalio bi se valjda ovdje, sam sebi, pa jel to za popizdit, aj reci..a sta mos drugo, aj sta, sta? ..jednostavno, ne znam sta ti rec, ne znam..ex anais » wrote:
Jeboteled.![]()
![]()
![]()
![]()
I da otvoriš temu di se žališ na moderatore. Ja ne znam što ću više s njima, znate li vi?Ajme šta mi je danas teško, ajme.
Onaj tamo pokartonirao pola pdf-a, ajme šta ću.
![]()
I neki disklejmer u pravilima kako moderatori ništa ne valjaju i da svi dođu kod tebi kad im bude teško.
-
Whereabout
Nego šta će! Ja ću ga prva ić tužakat ako ne bude ništa radio.
Zekoslawa » wrote: A onda sam još sitila nekog njegovog komentara na prošlom događanju naroda, kad je leeloo ozbiljno elaborirala zašto moderatori trebaju moderatorski i tako to, a on da moderatorski mora postojati jer kako bi leeloo imala pristup moderatorskom da ne postoji. Ili tako nešto, ko se više sjeća.![]()
:fac epalm:
..a unda wrote: pa naravno, naravno..neko se zali na nekog moderatora i onda kazes tom forumasu..ko, on? ma sta ti je, ma pusti ga u pickumtrinu, to je zlo, zlo..ma imas potpuno prav, ja da sam forumas, evo ne znam sta bi, zalio bi se valjda ovdje, sam sebi, pa jel to za popizdit, aj reci..a sta mos drugo, aj sta, sta? ..jednostavno, ne znam sta ti rec, ne znam..
: D
Dajte ga zacrvenite.
Jel ima unda sad alate, Majti?
E, a pazi potpis ispod pdfa, koljite se i gložite, a ono unda mod.Zekoslawa » wrote: Nego šta će! Ja ću ga prva ić tužakat ako ne bude ništa radio.
To treba promijenit u nešto kao...
-
- Information
-