Opet gutam - ništa nisam naučila!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Možeš li ti vjerovati da je od gutanja zanimljivija gej-parada u Beogradu?..a unda » wrote:..sa je gugutke? sa ima?
Slikaš li ti one male čupavce i mamu im? Ako slikaš, kad će slike? Ako ne slikaš, što ne slikaš?
..ma mogu vjerovat. svasta je danas moguce, svako danas igra balun..ElliQuinn » wrote: Možeš li ti vjerovati da je od gutanja zanimljivija gej-parada u Beogradu?
Slikaš li ti one male čupavce i mamu im? Ako slikaš, kad će slike? Ako ne slikaš, što ne slikaš?

nisam ih slikao ima..dan?..dva?..jos ne vide, ali zato cijucu.

e, ako vidis klonku i tupelo, reci im da je more stvarno odlicno, sunce sja, ima i cvrcaka jos..ono, kao slike iz mediteranea.

iako, bojim se da je ovo zadnje kupanje ove godine.

ali, ko zna. mozda opet ucine dovoljno lijepi dani i da se more ne ohladi previse, tako da opet njizi dvizi mogu pozdraviti.

Ja stvarno mislila da se tamo govori o gej paradi. Da ima nešto suvislo. Kad ono, nikad prije viđeno, glođanje oko jednih te istih stvari. Odvratno kao i uvijek.ElliQuinn » wrote: Možeš li ti vjerovati da je od gutanja zanimljivija gej-parada u Beogradu?

Hvala.Serenità » wrote:Nica, sretan rođendan!

Jedva čekam armagedon.Sad bih trebala poprati robu prije sutrašnjeg armagedona.

aisling » wrote: hrčak s konjuktivitisom, mislim da bolji kompliment dugo nisam dobila

baja » wrote: Nico, sretan rođendan

Groupie :cerek:

Hvala.

p.s. došla sam obavijestit tupelo da mi gori klima doma! na hlađenju je

ex_anais » wrote:Rade mi trkeljanja bez proksija!![]()

-
Imam komarca u sobi
mrak je i osvijetljen je jedino ekran od kompa i sad mi zla zbijer zuji pod nosom 
edit: štae ovo gdje su svi

edit: štae ovo gdje su svi

Zbijeri znaju biti strašne.Almost Rosey » wrote:Imam komarca u sobimrak je i osvijetljen je jedino ekran od kompa i sad mi zla zbijer zuji pod nosom

Ne'am pojma.edit: štae ovo gdje su svi

Da ih nije onaj virus koji traži lozinke kidnapirao?

-
E, to je to, pogodila si ga u sržex_anais wrote:Ne znam što bih napisala. A imam potrebu. Mrmlj, rekla bi Rosey.

Pa kad mi je mrak

Zbijer. baš dobro zvuči

Icuce skužila sam multikvot

Mačkom protiv politike, ljubavi i seksa?ex_anais » wrote:Zbijeri. Moram nabaviti mačku. Krajnji je čas.

gonj špadi
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
ex_anais wrote:Zbijeri. Moram nabaviti mačku. Krajnji je čas.
Čitala sam Politiku, a onda Ljubav i Seks i deprimiralo me. Razmrzovoljilo.
Zašto žene s mačkom nemaju partnera (klikni na me).klonka wrote: Mačkom protiv politike, ljubavi i seksa?![]()
P. S.
Zaboravih. Dobro jutro svima!

-
- Information
-