Ajme, ajme, undo. Štrikalica je žena od mirrorballa, a zegesash im je vjenčani kum...a unda » wrote:
cek, aisling je darkic?? ok, to sam pohvatao sad. ok, mozda cak i nekad prije, ali sam zaboravio. enivej, recimo da mi je to nova informacija.![]()
onda, ko je strikalica? po cemu je ona poznata? jel ima ona klona? ..jel poslala kome ss? ma jel to zensko uopce?
..sta?
nekidan sam do tri ure citao kako su se skoro pomlatili oko avara i slavena na povijesti..MightyMe » wrote:Meni ovo bolje od meksičkih serija, majkemi.
I on je plavi sad.Zekoslawa » wrote: Ajme, ajme, undo. Štrikalica je žena od mirrorballa, a zegesash im je vjenčani kum.
Kažen ti ja. Bolje otić tamo nego u bioskop...a unda wrote: nekidan sam do tri ure citao kako su se skoro pomlatili oko avara i slavena na povijesti..![]()
![]()
![]()
Nego šta je sa tin slikama? Jab toga malo.
..ahaaa, to je ta prica. a mirorbol je jedan od arhandjela, ok. a jel ona uvijek bila strikalica? nije kolko se sjecam? sta se ja uopce sjecam?Zekoslawa » wrote: Ajme, ajme, undo. Štrikalica je žena od mirrorballa, a zegesash im je vjenčani kum.
i zasto je sad ona uopce popizdila?
koje slike?MightyMe » wrote: I on je plavi sad.
Kažen ti ja. Bolje otić tamo nego u bioskop.
Nego šta je sa tin slikama? Jab toga malo.
Nije, prominila je nick. Bila je shree_kali ili tako nešto. Popizdila je zato šta joj je dopizdilo. I sad će svima reći koliko se naradila i natrudila i koliko je zajebato bilo biti mod. Bogati...a unda » wrote: ..ahaaa, to je ta prica. a mirorbol je jedan od arhandjela, ok. a jel ona uvijek bila strikalica? nije kolko se sjecam? sta se ja uopce sjecam?![]()
i zasto je sad ona uopce popizdila?
Viš, nisam ubrala da su oboje poplavili.
..eto vidis. znam ja da je bilo nesto sta nije strikalica?Zekoslawa » wrote: Nije, prominila je nick. Bila je shree_kali ili tako nešto. Popizdila je zato šta joj je dopizdilo. I sad će svima reći koliko se naradila i natrudila i koliko je zajebato bilo biti mod. Bogati.
Viš, nisam ubrala da su oboje poplavili.
ko je jos poplavio? zasto je poplavio? aaa, nikovi? ja sam mislio da je to ono, malo sminke te boje nikova..
mirorbol isto polavio? ko?
ma nema ovdje slika, sirotinja sve..MightyMe » wrote: Neman pojma, al izgleda da je to nešto bitno. Pa bi i ja toga.
Žena koju sam znala vidjeti na ŽK katkad, ali uglavnom je na PŽK. Doduše, moguće da ja nisam zalazila na njene pdfove, možda ide na Povijest, Automobile, tko zna...a unda » wrote:..a ko je nikol 2007?
nije prije imala drugi neki nik? ..a sta ona oce?ex anais » wrote:
Žena koju sam znala vidjeti na ŽK katkad, ali uglavnom je na PŽK. Doduše, moguće da ja nisam zalazila na njene pdfove, možda ide na Povijest, Automobile, tko zna.
i sta je to bilo na muskom kutku?
nabrijana, znaci. taman za majtija.Zekoslawa » wrote:Nikol sam znala vidjeti i na DZ-u koji put. Ne znam točno na kojim temama, ali nešto jest pisala. Inače je da, prilično uoprna i agresivna, ali meni simpatična u tom svom junjenju.
Dobro si me sitija sada... A, mali, misliš li nastavit onu priču o udanoj milfači?..a unda » wrote: nabrijana, znaci. taman za majtija.
Šta je ne pitaš tamo šta oće, šta mene pitaš...a unda » wrote:
nije prije imala drugi neki nik? ..a sta ona oce?
i sta je to bilo na muskom kutku?
Pod uvjetom da i ona sama zna što ovaj put točno hoće.
..aj, majti, fino polako pricaj, ono detalje sa puno opisa, soft ono, kujis..to zekoslavi sad treba, tooo joj treba..Zekoslawa » wrote: Dobro si me sitija sada... A, mali, misliš li nastavit onu priču o udanoj milfači?
Zašto je to za mene?..a unda » wrote: nabrijana, znaci. taman za majtija.
Nije udana, samo je diplomirana. I ne.Zekoslawa wrote: Dobro si me sitija sada... A, mali, misliš li nastavit onu priču o udanoj milfači?![]()
Tamo biće još veći nered...a unda wrote: ma sad se tamo nadjebavaju na moderatorskom..![]()
-
Whereabout
Očekivala sam da ćete ovim izvještajima dostići (doseći) standard turskih serija - i još uvijek se nadam.
.
Daj odi moderirat tamo, aj...a unda » wrote: ..aj, majti, fino polako pricaj, ono detalje sa puno opisa, soft ono, kujis..to zekoslavi sad treba, tooo joj treba..![]()
Pa uključi se i ti.Whereabout » wrote:Očekivala sam da ćete ovim izvještajima dostići standard turskih serija - i još uvijek se nadam.
pa ne znam, vidim joj stalno tamo nik tamo da nesto pita, pise, ali nisam citao, pa sam mislio da mi neko moze ukratko prepricat..ex anais » wrote:
Šta je ne pitaš tamo šta oće, šta mene pitaš.![]()
Pod uvjetom da i ona sama zna što ovaj put točno hoće.
-
- Information
-