judolino » wrote: Čajna, kaj se mene tiče - ti si pička i pol!
I zato te molim da ne smršaviš - jer onda ćeš bit samo pička...
Potpuno sam nepripremljena naletila na ovo pa me sad životinje gledaju šta mi je.
judolino » wrote: Čajna, kaj se mene tiče - ti si pička i pol!
I zato te molim da ne smršaviš - jer onda ćeš bit samo pička...
Nenia Salonitana » wrote:
nadam se.![]()
a nadam se i u tvoje i u svoje vrijeme da će nam konačno muškarci postati fatalni!![]()
onako, na pozitivan način. nešto kao što je onoj nacističkoj priležnici coco chanel bio fatalan stravinsky. preciznije, obostrano fatalni.
navodno da nije bilo njega ne bi bilo ni onog smrada od no5. a da nije nje ni pomaka u njegovom stilu skladanja.
pogledaj.Eks » wrote:
![]()
![]()
Nisam nikad pogledala Noćnog portira, to ti je baš ta tematika, s/m veza nacističkog oficira i židovke. Imam ga na kompu.
Ijao, gledala si.Nenia Salonitana » wrote:
pogledaj.![]()
ima jedna mrak scena. tako prekrasno psiho-romantična.
ona se njemu prije požalila da ju maltretira neki čuvar. on se pobrinuo da se to više nikada ne ponovi na način da je naredio da mu odrube glavu.
i onda su joj donijeli glavu u kutiji da se uvjeri da je sigurna.
nekako sam očekivala da će ona biti femdom kad se sretnu godinama nakon. da će totalno zamijeniti uloge.
[/spoiler]

Bome, i meni se čini.Nenia Salonitana » wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
očito smo i bogu i vragu više dopizdili kad polako i trkeljašima ide na bolje!![]()
dexter mi je na pm nešto rekao, i kod njega ima pomaka.![]()
možda je to šimlešin zagovor i nemoć pozitivnog mišljenja!
dexter wrote:ni jedno ni drugo ali u sledecih par mjeseci bi trebalo nesto da pocne da se desava. ne bih jos o tome previse pricao pogotovo ne javno jer je malo specificno kad se desi onda cu i javno reci![]()
btw slao sam mailove na neke adrese po evropi za posao i jedni su mi trazili jos neke podatke da im dostavim ali se poslije toga vise nisu javljali, ali mi je i to bilo dovoljno maker me nisu odmah odbili.
neka je i nama malo krenulo bilo je vrijeme
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests