Aj leć.Karl Jozef » wrote: Bože mili tek je četri sata, 10 sati prije vremena pišemNemoj se više smoubijat
, makar ne ovako rano
Ne daji mi ideje!karambol wrote:
baciš kroz prozor, votever...iuzmeš drugi medij...
Aj leć.Karl Jozef » wrote: Bože mili tek je četri sata, 10 sati prije vremena pišemNemoj se više smoubijat
, makar ne ovako rano
Ne daji mi ideje!karambol wrote:
baciš kroz prozor, votever...iuzmeš drugi medij...
Pa uvijek možeš komp upucat pištoljem.
Ne igraj se sa životom!Karl Jozef » wrote: Mislim da to ne pomaže, izmigoljila bi ko polina od nekud, ako ništa onda bi pisala po user descripition i sličnim kućicama
[4 speakers mode on]jednokratni klon » wrote:Vid ih.Moram učit pa sam se samoubila.
Sad ga ne mogu aktivirati ni da hoću jer sam stavila nepostojeću mail adresu. Nekako mi se to činilo lakše od grizenja net kabela.
Ne ide to uopće. Recimo, moj bivši je, jer je student i jer piše seminar, pa će onda i diplomski, odnio komp sa sobom. Pogodi tko je, u općoj besparici i kašnjenju plaća, kupio novi laptop u mjesec dana. I to iako sam mogla koristiti poslovni.karambol » wrote:
Tako sam ja prestajao pušiti i još uvijek dimim k'o lokomotiva...Ne ide tak'. Uzmeš sjekiru, snažno zamahneš i presječeš...ne kablove i žice, ali presječeš, baciš kroz prozor, votever...iuzmeš drugi medij...
Ima dosta takvih ljudi, dobroćudnih a opet kritičnih samo fali dosta tih ravnateljica koje otvaraju okretišta pa ne dolaze do izražajablaze » wrote:fenomenalan je, vratio mi vjeru u ljudski duh
jednokratni klon » wrote:Vid ih.Moram učit pa sam se samoubila.
Sad ga ne mogu aktivirati ni da hoću jer sam stavila nepostojeću mail adresu. Nekako mi se to činilo lakše od grizenja net kabela.
Jednom sam učila uz komp.Zekoslawa » wrote: Sjedi i uči, nesrićo jedna. Nije ti krivo trkeljanje.Sat po sat, minutu po minutu ili kako već ti odgovara. Znači, pet minuta učiš, pa 10 trkeljaš. Mislim da je to sasvim dovoljno, ne treba se samoubijati. Mislim, sve i da si staviš limit na dvije minute, to je opet više od onih nula minuta koliko inače učiš.
![]()
A jel, a gdje ste vi sinoć bili kad sam se ja brinula?Ajde, samo hrabro, ne se samoubijati. Čemu zavaravati i sebe i nas? Radije dođi ko ex i reci da nisi knjige vidjela nego da se tu Ofca brine jesi li živa, a ona se pravi da uči.
Bem' ti sunce stalkersko
Karl Jozef » wrote: Bem' ti sunce stalkersko

I ja sam kao osjetljiva.Zato što se osjećam ignorirano
Ti oš reć da sam ja dq
Oće to nakon dana učenjaNije do tebe. Nekako mi neinspirativan dan.
Ne, ne, .. samo nemoj micati avatar.Karl Jozef » wrote: Ti oš reć da sam ja dq![]()
Još se od ove nisam oporavila.Oće to nakon dana učenja. Čovjek je pun tih informacija i onda ne zna što bi sa sobom. Si razmišljala o kakvoj maloj bolesti, ono ništa posebno neka hipervitaminozica i sl.
Ti oš reć da sam predvidljiv u svojim reakcijama
Jesi se makar naručila za zub vadit. Mislim da te prema zakonu o općem dobru imaju pravo uhitit i dovest ako se dva puta ne pojaviš kad si naručena kod zubaraJoš se od ove nisam oporavila.
Pa ono... Nemoj nestati na dva tjedna sad.Karl Jozef » wrote: Ti oš reć da sam predvidljiv u svojim reakcijamada pokazujem neki uzorak ponašanja
Zubarice?Jesi se makar naručila za zub vadit. Mislim da te prema zakonu o općem dobru imaju pravo uhitit i dovest ako se dva puta ne pojaviš kad si naručena kod zubara
jednokratni klon » wrote: Pa ono... Nemoj nestati na dva tjedna sad.![]()
AhaZubarice?
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests