Ne znam zašto si ga se riješio...Euklid » wrote:5000€, krama neka, 7 godina stara, 220 000km...
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pravo da ti kažem ne znam ni ja.
Odličan auto, nikad u kvaru, sve original na njemu osim potrošnih stvari (aku, pakne, remen...), 1. boja, nove zimske gume, jedina reklamacija na autu u 7 godina je bila grijač retrovizora.
Taj će se još 10 godina vozit bez da razmišlja o ičem osim goriva...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eto vidiš. A zamjeraš ministrima što žele raji s manjim primanjima priuštiti taj osjećaj posjedovanja dobrog rabljenog auta po povoljnoj cijeni.Euklid » wrote:
Pravo da ti kažem ne znam ni ja.
Odličan auto, nikad u kvaru, sve original na njemu osim potrošnih stvari (aku, pakne, remen...), 1. boja, nove zimske gume, jedina reklamacija na autu u 7 godina je bila grijač retrovizora.
Taj će se još 10 godina vozit bez da razmišlja o ičem osim goriva...
- Euklid
- old school
Ma obrnuto. Zamjeram im što taj osjećaj nisu htjeli priuštiti sebi...karambol » wrote:
Eto vidiš. A zamjeraš ministrima što žele raji s manjim primanjima priuštiti taj osjećaj posjedovanja dobrog rabljenog auta po povoljnoj cijeni.
Ti si dobro to uvalija. Ja svoju astru iz '08 nema sanse za tu lovu uvalit 
- Euklid
- old school
Ae, moja je raga uvijek bila među prvih 10 prema ADAC, TUV i Dekra statistikama, dočim je Astra često pri dnu...miky0 » wrote:Ti si dobro to uvalija. Ja svoju astru iz '08 nema sanse za tu lovu uvalit
- Nenia Salonitana
vaganje.
nisam se utovila niti grama za blagdane.
nisam se utovila niti grama za blagdane.
Pih, nabijem vas debele...
Otkad mi nema žene, gotovo da i ne jedem ugljikohidrate, samo proteini i masti...
Doduše, ni ne jedem baš previše...
Otkad mi nema žene, gotovo da i ne jedem ugljikohidrate, samo proteini i masti...
Doduše, ni ne jedem baš previše...
- Nenia Salonitana
prekrasna ludara.
Tess Christian na svakoj fotografiji, bez obzira na to koliko je nasmiješenih ljudi oko nje, ima ozbiljan izraz lica.
Nije se smijala ni nakon rođenja kćeri, niti na svom vjenčanju iako ju je fotograf pokušao nagovoriti da se nasmije barem radi fotografiranja. Kada je napunila 40 godina, njezini su prijatelji već imali bore oko očiju. 'Tada sam shvatila da izgledam mlađe jer nisam potrošila život na smijanje', zaključila je.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nije-s ... 70910.html
ne, uopće se nisam prepoznala u članku.
Tess Christian na svakoj fotografiji, bez obzira na to koliko je nasmiješenih ljudi oko nje, ima ozbiljan izraz lica.
Nije se smijala ni nakon rođenja kćeri, niti na svom vjenčanju iako ju je fotograf pokušao nagovoriti da se nasmije barem radi fotografiranja. Kada je napunila 40 godina, njezini su prijatelji već imali bore oko očiju. 'Tada sam shvatila da izgledam mlađe jer nisam potrošila život na smijanje', zaključila je.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nije-s ... 70910.html
ne, uopće se nisam prepoznala u članku.
- Nenia Salonitana
časne su ju potaknule na poker face. 
al šta je, je, pička izgleda barem 10 godina mlađe.
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... nkles.html
ova druga u članku je razumnija, nasmije se kada to netko zasluži.
ova druga u članku je razumnija, nasmije se kada to netko zasluži.
ti se šališNenia Salonitana » wrote:časne su ju potaknule na poker face.
žene od 40 godina ne izgledaju tako oronulo, podbuhlo i obješenog lica (ovo zadnje brijem da je posljedica nesmijanja
samo sam na ovom malom forumiću upoznala tri babe od 40-42 godine koje izgledaju stvarno pun kufer mlađe od ove. i stoput bolje. a smiju se ko munjene božemiprosti
ovoj bi dala minimalno 47 godina. ma i više. issuse koja krmača, tako me iznervirala sad
baš me zanima da takva padne s litice
nisam čitala cijeli članak, pa ne znam kako djevojčici od 10 godina padne na pamet brinuti se o borama već tada?!?!
i zake govore samo o odbijanju smijanja? šta je s ostalim ekspresijama? kako je ta rađala? kako se ševi? kako išta radi
- Nenia Salonitana
zaobišli me parovi i prekenjavanja i crvene ruže na cesti, a i tokom dana.
umislit ću da me svemir počinje voljeti.
umislit ću da me svemir počinje voljeti.
- Nenia Salonitana
sraćkava joj je nijansa pudera, krivo odabrana. ženska ima tu pomalo izduženu konjoliku facu naglašenije vilice koja ne doprinosi dojmu mlađahnosti. ali kad gledaš u kakvom joj je stanju koža i vrat, može proći pod 10, ako ne i više mlađe.Beau » wrote: ti se šališ
žene od 40 godina ne izgledaju tako oronulo, podbuhlo i obješenog lica (ovo zadnje brijem da je posljedica nesmijanja)
samo sam na ovom malom forumiću upoznala tri babe od 40-42 godine koje izgledaju stvarno pun kufer mlađe od ove. i stoput bolje. a smiju se ko munjene božemiprosti![]()
ovoj bi dala minimalno 47 godina. ma i više. issuse koja krmača, tako me iznervirala sad![]()
baš me zanima da takva padne s liticebi li joj se tad omakla grimasa? šteta što nikad nećemo saznati
nisam čitala cijeli članak, pa ne znam kako djevojčici od 10 godina padne na pamet brinuti se o borama već tada?!?!
i zake govore samo o odbijanju smijanja? šta je s ostalim ekspresijama? kako je ta rađala? kako se ševi? kako išta radi
Joooj, ne baš. Ajmo reć da izgleda očuvano za 50 godina, ali ne može se to sakriti, izvire iz stava, držanja, čega već.
Ne bih joj dala manje, samo mogu reći da se relativno dobro drži za svoje godine, ali nije baš neka rijetkost. Pogotovo ne vjerujem da to ima veze s tim što odbija smijati se.
Ne bih joj dala manje, samo mogu reći da se relativno dobro drži za svoje godine, ali nije baš neka rijetkost. Pogotovo ne vjerujem da to ima veze s tim što odbija smijati se.
Upravo to.Tea Tree » wrote:Joooj, ne baš. Ajmo reć da izgleda očuvano za 50 godina, ali ne može se to sakriti, izvire iz stava, držanja, čega već.
Izgleda ocuvano za 50 godina ali joj fali zivota koji bi se vidio iza tih 50 godina.
Kad usporedis njezine slike sa 20-30 i 50, vidis da je ostarila. Da je faca drugacija, da sila teze cini svoje usprkos nesmijajucem neboranju.
Mah, zajebana je ta starost, pogotovo sto slika sebe u glavi i ona koju vidis u spiglu dolaze u sve veci raskorak, ali jebiga, ne mozes od toga pobjeci.
Mozes se samo manje ili vise nervirati.
Na kraju ti ionako slijedi prihvacanje .
Ili frustracija.
Čajna, kaj se mene tiče - ti si pička i pol!Tea Tree » wrote:Joooj, ne baš. Ajmo reć da izgleda očuvano za 50 godina, ali ne može se to sakriti, izvire iz stava, držanja, čega već.
I zato te molim da ne smršaviš - jer onda ćeš bit samo pička...
-
- Information
-