..sta?
A jebiga, ja sam rekla u nezgodnom trenutku, Lastan pak ne iznosi ništa što već nije izneseno. Ili, drugim riječima, očekivalo se da će se mene umiriti drakonskom kaznom i da će se cijela stvar stišati. Sad im je već pomalo jasno da se neće stišati, pa onda puštaju.Whereabout » wrote:Kad smo kod dosljednosti, Zekoslawa, za što si ti ono točno bila u banu nekoliko mjeseci? Kako je to bilo formulirano, drugačije nego ovo Lastanovo današnje "otkrivanje podataka s moderatorskog" ili podjednako?
I još jednom sam se danas prisjetila onog svog "što smo revolucionarili, revolucionarili smo", ili kako je već išlo. Danas posebno. Ali šta ću, druga vremena, novi stari ljudi, ispražnjena moderatorska mjesta (od noćas, koliko vidim).
-
Whereabout
Znam. No svrha pravila bi, u idealnom svijetu, trebala biti između ostalog i u tome da se smanji količina nepravdi i da se prema svima postupa približno jednako, upravo da se smanje razlike drastično kažnjenog s jedne i potpuno tolerabilnog (blago opomenutog) s druge strane. Ovo nije o Lastanu, ja ni ne želim da on trpi ikakve sankcije - stvar je u tome da ni ti nisi trebala i da ti tvojih dva-tri mjeseca neforumarenja nitko neće vratiti natrag, nikakvom dobrom voljom, a o prokockanom principu da se ne priča. Tim više što se kakvom-takvom dalekovidnošću, ako je ima, moglo predvidjeti da će tvoj "prijestup" ionako dovesti do ovog o čemu pričaš - da će se dogoditi da relativno nepoznata informacija postane glasina, nešto o čemu se priča u šiframa i na kraju polujavna stvar. Uz to da je u korijenu te nedalekovidnosti to da se od početka ignorira da je u pitanju zapravo javna stvar, od javnog interesa. Isti problem postoji i s nekim drugim pravilima, trenutno su barem još dva takva široko shvaćena i "uhodavajuća" pravila u pitanju.Zekoslawa » wrote: A jebiga, ja sam rekla u nezgodnom trenutku, Lastan pak ne iznosi ništa što već nije izneseno. Ili, drugim riječima, očekivalo se da će se mene umiriti drakonskom kaznom i da će se cijela stvar stišati. Sad im je već pomalo jasno da se neće stišati, pa onda puštaju.
.
-
Whereabout
Onda, jesu li te udaljili s onog foruma na određeni ili neodređeni rok, kao što piše u dodatku pravilima? Mislim, ako se sjećamo tih pravila - možda ih se sjećamo, možda ne, ali zato se a unde sjećamo, kako ga se ne bismo sjećali...a unda » wrote:
Jel tako tako je.
.
Pa čuj, zato sam ja na koncu i odradila kaznu do kraja. Da sam inzistirala na smanjenju, vjeruj mi da bi se našlo sasvim dovoljno argumenata i načina da se kazna ublaži. Međutim, ja sam procijenila da je najbolje odraditi kaznu i preuzeti svoj križ.Whereabout » wrote:
Znam. No svrha pravila bi, u idealnom svijetu, trebala biti između ostalog i u tome da se smanji količina nepravdi i da se prema svima postupa približno jednako, upravo da se smanje razlike drastično kažnjenog s jedne i potpuno tolerabilnog (blago opomenutog) s druge strane. Ovo nije o Lastanu, ja ni ne želim da on trpi ikakve sankcije - stvar je u tome da ni ti nisi trebala i da ti tvojih dva-tri mjeseca neforumarenja nitko neće vratiti natrag, nikakvom dobrom voljom, a o prokockanom principu da se ne priča. Tim više što se kakvom-takvom dalekovidnošću, ako je ima, moglo predvidjeti da će tvoj "prijestup" ionako dovesti do ovog o čemu pričaš - da će se dogoditi da relativno nepoznata informacija postane glasina, nešto o čemu se priča u šiframa i na kraju polujavna stvar. Uz to da je u korijenu te nedalekovidnosti to da se od početka ignorira da je u pitanju zapravo javna stvar, od javnog interesa. Isti problem postoji i s nekim drugim pravilima, trenutno su barem još dva takva široko shvaćena i "uhodavajuća" pravila u pitanju.
I da, na koncu, nisu bili toliko dalekovidni da skuže da je ovo u principu slučaj koji će se moći svako malo potegnuti kao načelno pitanje, odnosno presedan. Jer lako je demonizirati Lastana koji ima 24 stranice kartona. Mene je već malčice teže prokazati kao problematičnu. I tako...
..sta pravila? koja pravila sam prekrsio?Whereabout » wrote:
Onda, jesu li te udaljili s onog foruma na određeni ili neodređeni rok, kao što piše u dodatku pravilima? Mislim, ako se sjećamo tih pravila - možda ih se sjećamo, možda ne, ali zato se a unde sjećamo, kako ga se ne bismo sjećali.![]()
Jel tako tako je.
sta udaljit? ja se sam udaljim.
samo ti njih zajebaji. nece im bit nista.
sikili je tu. di je ekili?
-
- Information
-