dobro, pamučne molim, znaš da preferiram organske proizvode

po mogućnosti, isto punjenje za lijevu i za desnu
jesu brazilke one koje izgledaju ko da su ti gaće ušle napola u guzicu?Mulica » wrote:pojma nemate
isiše se ast iz guzce i pune se cice
pješčana, meni je golden point isto super! imaju ti svake godine par dizajna koji su kao IN...pa si možeš kupit donji dio kakav voliš i godnji kakav voliš! npr bijelo crveni na cvijeće badić...pa imaju takve tange, obične, bokse, brazilke, neke s prstenom, neke s ovim onim...a gornje dijelove trokute male, trokute velike, bez naramenica, obični grudnjak...bla bla! uglavnom biraš što ti paše!nisu previše skupi, al ono...nećeš ni kupit čitavi badić za 150kn...eventualno an sniženju!
baja » wrote: mi nemamo asti
ahahahhahaPješčana wrote: jesu brazilke one koje izgledaju ko da su ti gaće ušle napola u guzicu?
pfff...to ćeš sigiurno nać! tih jednobojnih uvik imaju, pa moš i boje kmbinirat! ja sam kupila crni donji dio (na špage, al debele špage) i ljubičasti gornji dio..on je na foru trokutića, al su trokutići veći, ispod sisa imaju traku koja se veže iza leđa...a između sisa ima isto tanku trakicu, s kojom možeš stegnit sise...ovisno jel su ti svaka na svojoj strani, ili su se zbile jedna uz druguovo ljeto tražim crni dvodijelni badić. da nije donji dio na špagice, da nisu tange, ni bokserice.
i gornji gdje je sve kako treba
i da mi traje par godina, da se ne skoči/rastegne sam od sebe
znam da koštaju malo više, ali ako udovolje mojim zahtjevima, isplatićese
mene iznenađuje što si ti tek sad shvatila!
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=10&t=1290vrrrlet » wrote:Gdje je Muličina tema o logici? Da i to vidim.
Pa na Medijima i književnostivrrrlet » wrote:Gdje je Muličina tema o logici? Da i to vidim.
U jebemti, za 20-ak dana 30 kuna. Kolko će onda mene izaćex anais wrote:
Oko dvadesetak dana, ali ima više knjiga. Mada, kasnit ću i zbog knjiga za faks, a ove su beletristika.![]()
Sram me više, svaki mjesec plaćam iznova članarinu takoreći.![]()
ajde na brojke!ex anais » wrote:
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=10&t=1290
Mulice, ubijaju me brojke, neću na temu. : o
Logika mi je bila fora davno. Imali smo i osebujnog profesora. Jednom me uhvatio kako mu se rugam. Imao je tu foru da stalno diže gaće, pardon, hlače, i ja sam jednom krenula to spominjati, a čovjek se stvorio odnekud. Dan danas kad ga sretnem me nekako ružno pogleda. : paranoična:
ne seri
čestitaš mu idući tekex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Što se radi kad zaboraviš nekom rođendan, a onako ste osrednje bliski. Prošlo je dva mjeseca, mislim.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests