Tko ne trkelja, magarac!
Izgleda da se svi natezu i protezu a da je slabo nategnutih.Zekoslawa » wrote:Ko je koga natega? :majti:
Meni se cini da sam nategnula lopaticu. Lijevu. Nesto me streca tamo pa prema naprid. A ne znam kako i di.
Jeste bar šta šumprešali?
Ja moram materi šumprešat robu dok sam tu doma jer ona ide neopeglana na posao dok mene nema. Tolko mrzi šumprešavat. Onda čeka da joj ja dođem svakih mjesec-dva, pa joj šumprešam sve ikad. Si čuo, Dominiče, ja šumprešajem iz gušta.
Ja moram materi šumprešat robu dok sam tu doma jer ona ide neopeglana na posao dok mene nema. Tolko mrzi šumprešavat. Onda čeka da joj ja dođem svakih mjesec-dva, pa joj šumprešam sve ikad. Si čuo, Dominiče, ja šumprešajem iz gušta.
Pa zvao te covjek da gustas i kod njega, sta nije?Zekoslawa » wrote:Jeste bar šta šumprešali?![]()
Sonetima cak te vabio.
Meh, zvao je i Bo na srdele.
Nemoj sad, rekla si da su ti fuj. Šta sam ih trebao bacit?Zekoslawa » wrote: Meh, zvao je i Bo na srdele.
Otrov za udavače
Šta, da uslikam sutra kako sam materi šumprešala stolnjake i lancune?Dominicus » wrote:Super, kad ćemo to vidit?
Inače, ja šumprešajem sve, i kuhinjske krpe i sve.
Ne moraš bacat, okej. Odnit ću ja ćaći za ješku.Dominicus » wrote:Da bacat srdele... :grčevito se hvata za krunicu:
O, najzad.Zekoslawa » wrote:Topro, dva brancina i jedni palačinci, molim. I čašu cedevite.
Palačinci s nutelom, marmeladom ili orasima i medom?
Ili konvencije nalažu da pogodim koji su dami najdraži?
Otrov za udavače
Eto, sve nam bolje ide. Dobro taj boravak doli na tebe djeluje.Zekoslawa » wrote: Ne moraš bacat, okej. Odnit ću ja ćaći za ješku.
Otrov za udavače
Dakako.Dominicus » wrote: O, najzad.
Palačinci s nutelom, marmeladom ili orasima i medom?
Ili konvencije nalažu da pogodim koji su dami najdraži?
Si dobro?Tea Tree wrote:Zeko šumpreša srdele, Dominicus nosi grudnjake, još ih i pegla.![]()
Šuti. Bolje ti je Zeki ispeci palačinke na auspuhu od motora. Samo ga zaliješ tijestom i odmah ispadne zarolana, ne moraš ništa raditi. Možeš eventualno napraviti neki sistem da omdah šiba nadjev, injektor od nekog motora od auta, tako nešto.
Dobro, mislim, ako nemaš cedevite, daj ti meni pivu, šta sad.Dominicus » wrote:Ok, neću kvarit teško izborenu idilu pitanjem koji kua cedevita nakon brancina.
Nisam vam rekla da sam bila jakojako gladna, pa sam izila tri punjene paprike za večeru. I onda sam bila još gladna, pa sam uzela i malo pancete, a što nikad ne činim. I onda sam još bila gladna, ali nije bilo više primjereno, pa sam stala. Al sad bih rado još jednu papriku, sve se mislim. Eto, da znate, da vam ne promakne šta sam izila danas.
-
- Information
-