Ma šta, djedica nikad ne spava.Karl Jozef » wrote:Mislim da deda ako na istog mislimo spava u ovo doba. Ov je noćna smjena.

A, Euklid, misliš?

Ma šta, djedica nikad ne spava.Karl Jozef » wrote:Mislim da deda ako na istog mislimo spava u ovo doba. Ov je noćna smjena.
Ae mislio sam da na njega misliš.Zekoslawa » wrote: A, Euklid, misliš?
Imam Baku Mraz u avataru na fhaeru. Skroz je šesna, viri repić ispod suknjice, a ako se dobro zagledaš, možda se vidi i malo dupenca.Karl Jozef » wrote: Ae mislio sam da na njega misliš.On se pali na baka mraz odjela i tako ...
Zekoslawa » wrote: Imam Baku Mraz u avataru na fhaeru. Skroz je šesna, viri repić ispod suknjice, a ako se dobro zagledaš, možda se vidi i malo dupenca.
A dok ex ne dođe evo još jedna euklidska ...Nemam inspiracije za diđejiranje, neka to ex preuzme kad nađe kravicu.
Trevio si me, a ?Karl Jozef » wrote: Vidio sam.![]()
Šta, Euklid se voli oblačiti u djedicu? Ništa mi nije jasno.A dok ex ne dođe evo još jedna euklidska ...![]()
A jesam.Zekoslawa » wrote: Trevio si me, a ?
A nisam sad ni sam siguran.Šta, Euklid se voli oblačiti u djedicu? Ništa mi nije jasno.
Ne.Jel ti još dobijaš darove od materine i ćaćine firme? Ja više ne.A tek mi je 26...
Dok sam šta? Nečedno odjevena?Karl Jozef » wrote: A jesam.Al' ne obraćam ti se dok si
Ja sam dobivala negdje dok 16. ili čak 18. godine. I ne kužim zašto samo toliko malo.Ne.Nisam ni dobivao. Što ja znam od mame nikad nisam ni dobivao a od tatine firme samo jednom ili dva puta dobio i to čini mi se još za Juge. Ono predstava, pa djeljenje vreće igračaka, ... ah ta Juga.
![]()
Što ti si nedavno prestala dobivati?
Zekoslawa » wrote: Dok sam šta? Nečedno odjevena?![]()
A štaš. Poslije su za poklon davali toner ...Ja sam dobivala negdje dok 16. ili čak 18. godine. I ne kužim zašto samo toliko malo.Nekad su davali poklone, nekad pare. U svako slučaju, fali mi to. A čak nije bilo u Jugi.
I mašta.Karl Jozef » wrote:![]()
zaboravio sam nadopuniti. Nisam znao kako forumulirati al otprilike tamo si stroga učiteljica a s takvima se ne petlja.
Samo se gleda i ćuti.
A da, sad svašta daju za poklon. A meni uvijek drago dobiti uredski materijal.
A štaš. Poslije su za poklon davali toner ...
Ako se zna igrati u fotošopu čak i ne mora.Zekoslawa » wrote: I mašta.
Ae ...A da, sad svašta daju za poklon. A meni uvijek drago dobiti uredski materijal.Doduše, ćaća je sad penzić, od njega ne bi bilo ništa ionako. Ali materi ne dam da ide u penziju, sve i da može.
Opet me razodijevaš u fotošopu?Karl Jozef » wrote: Ako se zna igrati u fotošopu čak i ne mora.
Nikako. Dapače odjevam te ...
Znam da te dekoncentriram, srce. Nisi jedini s tim problemom.Karl Jozef » wrote: Nikako. Dapače odjevam te ...
Smješno mi je ovo gore što sam zaboravio dopisati što sam mislio. Eto kolika je moja koncentracija. Otprilike dok kursorom ne pređem u sljedeći red.
![]()
A štaš tako je.Zekoslawa » wrote: Znam da te dekoncentriram, srce. Nisi jedini s tim problemom.![]()
U ništa, šalio sam se.U šta me odijevaš? U pregaču?
Aj mi reci, pa ću onda ići leći. Pospana sam, spavala sam danas samo do 14.
Pričala je samnom pa je pospana.ex anais » wrote:Ošla već.![]()
Ne znam što su četruni.Da ustaše.![]()
Jel narezane četrune zovete četnici? Parmezan partizanima?
Aaaa nova riječ. Četruni = lubenice.ex anais » wrote:Lubenice.![]()
Uvijek to uspijem.A da, uspavao si je.
Ne, to su joj spušteni kapci jer spava. Iako, sad kad gledam sliku, ofca djeluje bome kao da ima nečasne namjere, a ne da uspavljuje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest