Opet gutam - ništa nisam naučila!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 848 times
- Been thanked: 1628 times
Pa obično ne čekam, odmah to napravi. Ništa ne stignem reći.Morticia » wrote:
Stvarno?
Znači, posluži te ljubazan konobar i račun ispadne 49 kuna, a ti daš 50.
Čekaš da ti vrati kunu?
Valjda zato što sam muško.
To i ne nudim. Prema konobaricama uglavnom sam vrlo pristojan. Iz opreza. Tko zna što bi mi u kavu stavila da nisam.ElliQuinn wrote: Nuđenje plaćanja u naturi nije napojnica, znaš.
Potpisi su za budale.
Svadbene tanjure...a unda » wrote: ..sta vas dvi dilate? ocu znat.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Stitch
- Head Honcho
Zato što "uglavnom sam vrlo pristojan" ne znači da sam uvijek takav. Treba djelovati preventivno. Ako se nedajbože napijem pa izvalim štogod, da mi oprosti. Samo je budalast čovjek grub prema osobama koje mu nose hranu i piće.Morticia » wrote:A zašto ostavljaš konobaricama?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nije, ali teško da će mi se omaknuti nekakva bezobrazna primjedba/pitanje kad sam s njima u društvu.Morticia » wrote:Pa i konobari čine isto.
Ili misliš da je muški hračak u kavi manje opasan od ženskog?
Ali kad je neka zgodna mala za šankom...
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
To je zato što računaš konobarski.Morticia » wrote:Ne znam, nešto mi ne štima u toj tvojoj računici.
Potpisi su za budale.
Pa, ne ostavljaš bakšiš da bi se ispričao što si ti bio neljubazan ili nepriličan, nego zato što je konobar bio ljubazan, brz i profesionalan. I zato što taj posao nije lak. Uglavnom zbog neljubaznih i nepriličnih ljudi
Istina, malo više konobaricama nego konobarima, ali jednako oboje mrze nezgodne goste 
ja procitao..nesto mi ne stima u tvojoj recenici..Morticia » wrote:Ne znam, nešto mi ne štima u toj tvojoj računici.
kazem ja, gotovo..bit ce belaja. ma koji joj je djava bio da mu ide to govorit..
..a unda » wrote: ja procitao..nesto mi ne stima u tvojoj recenici..
kazem ja, gotovo..bit ce belaja. ma koji joj je djava bio da u ide to govorit..
Ne bih se to usudila ni da sam ćelava i imam 120 kila.
Znaš da on poznaje ljude.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
A-a, nisam ja nezgodan. Samo velim, omakne mi se katkad nešto što se drugima ne sviđa. Recimo, prije mjesec-dva zapio sam se s frendom u kafiću. I negdje oko ponoći dođe mala, naplati cugu, sve divno i krasno, i počne brisati stolove. Velim ja njoj: "Čuj, oprosti što ti to moram reći, ali prelijepa si sprijeda, no još si slađa straga." I sad, ona se okrenula, nasmiješila, vidi se da mi nije uzela za zlo. Dotad smo normalno razgovarali, nabacih par forica, a znam biti šarmantan kad hoću. No frendu je bilo neugodno. Počeo mi, konzerva, prigovarati. Kao, pozna je, kako se to ponašam. Ja ne kužim, bijelo ga gledam. Mislim, možda je ljubomoran, koji mu je. Ali 'ajde, nema veze. Otad ne pijem s njim.Melody » wrote:Pa, ne ostavljaš bakšiš da bi se ispričao što si ti bio neljubazan ili nepriličan, nego zato što je konobar bio ljubazan, brz i profesionalan. I zato što taj posao nije lak. Uglavnom zbog neljubaznih i nepriličnih ljudiIstina, malo više konobaricama nego konobarima, ali jednako oboje mrze nezgodne goste
Potpisi su za budale.
Hekatonhir » wrote:Velim ja njoj: "Čuj, oprosti što ti to moram reći, ali prelijepa si sprijeda, no još si slađa straga."
Ovaj, možda ti nije zamjerila, ali iz ženske perspektive, nemoj to više raditi. Vulgarno je i nepotrebno.
gonj špadi
To nije šarmantnoHekatonhir » wrote: Velim ja njoj: "Čuj, oprosti što ti to moram reći, ali prelijepa si sprijeda, no još si slađa straga." I sad, ona se okrenula, nasmiješila, vidi se da mi nije uzela za zlo. Dotad smo normalno razgovarali, nabacih par forica, a znam biti šarmantan kad hoću.
Ne bih se složila da je nepotrebno. Štoviše, vrlo je korisno. Slične rečenice itekako služe svrsi. Ne onoj kojoj su namjenjene, al to je manje bitnoklonka » wrote:![]()
Ovaj, možda ti nije zamjerila, ali iz ženske perspektive, nemoj to više raditi. Vulgarno je i nepotrebno.
Happy Easter!
-
- Information
-