idjen se itat na krevet..
Studentsko-penzionerski topik
I idi. Dabogda ih ne mogao rastjerat.
A šta mi je na coveru? Ništa ti ne vjerujem.
Pa ti pariš dosta normalan.MightyMe » wrote:Ma jesi normalna, teško je nać još koga ko je dovoljno lud da to uspije.
Gotovo je.
A da, problem je s tim što sam ja uvijek imala predrasude da ste vi normalniji od ovih sa vilozovskog.MightyMe wrote:Ženo božja studiran već-znaš-šta, ne mogu nikako bit normalan. A tamo me i treniraju da dobro povezujen stvari.
Ajd, ako je unda skupio, moš i ti. Tj. on je skupio da prihvati, al svejedno.MightyMe » wrote:Čekaj, skupit ću ja muda.
Ali se sviđa i Jasen Mesić.Bara huda » wrote:Nemam fejs, nemam postove, imam samo cipele kojima samo ali zna vrijednost.
Idem spavat i necu vas sanjat. Ako i budem, necu se sjecat pa dodje na isto.![]()
Laka vam noc i dobri snovi nek vas prate.![]()
![]()
Oprosti. Ova zloća ove dvojice je zarazna.
Laku noć. Sanjaj nas.
Vid ti njega, nije dugo trebalo.
A ono dvoje nesretnika, Zec i Karl, su mi samo pokazali svoj fejs.
MightyMe » wrote:On mi je potpuna nepoznanica, tako da to ne računan.
Iden sad leć, vratit ću ti broj postova sutra, kad se njih dvoje malo nasmiju.
Mogu ih zamislit.
Ajd, noć.
Majtijevo maslo. 
Nego, sad sam se usrala ko nikad. Gledam nešto bezveze po netu kad su počele neke vijugave svjetlucave isprekidane niti se pojavljivat na crnom dijelu. Pas mater! Ne haluciniram. Ono kao iskrice nekakve, lamete na boru, šta ja znam. Koj je to kurac, jel mi odlazi monitor u kurac, oće me ubit struja, što je to?
A taman sam se spremila leć.
Nego, sad sam se usrala ko nikad. Gledam nešto bezveze po netu kad su počele neke vijugave svjetlucave isprekidane niti se pojavljivat na crnom dijelu. Pas mater! Ne haluciniram. Ono kao iskrice nekakve, lamete na boru, šta ja znam. Koj je to kurac, jel mi odlazi monitor u kurac, oće me ubit struja, što je to?
Dobro, do svibnja će ih već biti toliko.ex anais » wrote:Majtijevo maslo.
Oti mali Majti... Bolje da mučim.
I BTW, Karlita nema već dva dana.
A to ti ne znam šta je, ali mislim da bi ti najbolje bilo da ti to sve isključiš i daš meni produžni kad ti ionako ne treba.
Asti, ne vidim na oči. Iđen leć.
Koju teen seriju? 
Ovo mozes babi i njenoj frendici pokazat
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=22271
Ovo mozes babi i njenoj frendici pokazat
-
- Information
-