Tko ne trkelja, magarac!
Jel vidiš, ovnusino? Govorit će nam da smo "slatki" do penzije. Tvoje.karambol » wrote:Baš ste slatki vas dvoje...
Karl, jebemu...di si izgubio muževnu tajnovitost i lovačku prepredenost? Nemoš sve izlajat i otkrit.......priznaješ tek poslije...
Toliko je bezobrazan da misli da ne mora ni glumatati, eto šta je.
Aha, to tako...karambol » wrote: Karl, jebemu...di si izgubio muževnu tajnovitost i lovačku prepredenost? Nemoš sve izlajat i otkrit.......priznaješ tek poslije...
Hvala, hvala...Beau wrote:
Umes da treniras zivce![]()
Neće to još dugo...Zekoslawa wrote: Jel vidiš, ovnusino? Govorit će nam da smo "slatki" do penzije. Tvoje.
A nisan ja znao da treba oto. Saću se ja pretvorit u kakog kul sociologa, sonetopisca ili tako nešto.Toliko je bezobrazan da misli da ne mora ni glumatati, eto šta je.![]()
Dobro, onda ću ostat svoj.karambol » wrote:Ne kopiraj. Izmisli nešto svoje...što se teško da usporediti s ičim.
To će postići bez po muke.karambol » wrote:Ne kopiraj. Izmisli nešto svoje...što se teško da usporediti s ičim.
...ovaj trenutak sad neka bude vječnost...
Karl, moraš proći obuku. Ne remse...zaistač...
Striko, zaboga, ja znam da si ti dobar čovik velika srca i sve to, ali sve ima svoje granice. Ovo bi bilo uzaludno, shvati. On ne želi da ga se obučava, njemu je mater rekla da je super vakvi kakvi je i on se toga drži.karambol » wrote:
...ovaj trenutak sad neka bude vječnost...![]()
Karl, moraš proći obuku. Ne remse...zaistač...
Zekoslawa » wrote: Striko, zaboga, ja znam da si ti dobar čovik velika srca i sve to, ali sve ima svoje granice. Ovo bi bilo uzaludno, shvati. On ne želi da ga se obučava, njemu je mater rekla da je super vakvi kakvi je i on se toga drži.Jedina mu je mogućnost da mu se smiluje kakva sirota očajna udavača, a koju je ulogu pak namijenio meni.
Karl Bates....
Zeko, bjež!
-
- Information
-