Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Spliski Tovar?Bios » wrote:Naravno da ću ići.
Pa mislim, šta je sa sezonom šparoga? Da i to propustim?
Možda ću malo trtarit i držati se ceste neko vrijeme, ali bemu miša.![]()
I čisto sumnjam da ijedan Tovar the Ripper poznaje Marjan bolje od mene. Valjda bi me prvo trebao uhvatiti.
Moje sumnje su: ili brat ili Vlaj
Srećom, nema još šparoga.
Vodena, Škugor
Joj šta mu se nisi javila
Nije mi muž dao.
Kaže da sve ove poznate dođu na estradu preko kreveta.
A ja skoro pa opatica.
Inače pjevah Ima li nade za nas.
Ja bijah Anđela, a jedan jaran glumio Zečića. Našla ga na licu mjesta. Pjesma je bila zadana.
Inače bijasmo najbolji po pljesku publike. Ali Mucalo je sredio da neka njegova dobije prvu nagradu. Tako sam dobila 6 čaša za pivo. A Mucalu nikad ne mogah oprostiti.
Inače bilo je to natjecanje na rivi, bina i sve.
Inače pjevah Ima li nade za nas.
Ja bijah Anđela, a jedan jaran glumio Zečića. Našla ga na licu mjesta. Pjesma je bila zadana.
Čini mi se da bi i ja daalaaa pola života svoooouuoog........Vodena » wrote:Nije mi muž dao.Kaže da sve ove poznate dođu na estradu preko kreveta.
A ja skoro pa opatica.
![]()
Inače pjevah Ima li nade za nas.![]()
Ja bijah Anđela, a jedan jaran glumio Zečića. Našla ga na licu mjesta. Pjesma je bila zadana.Inače bijasmo najbolji po pljesku publike. Ali Mucalo je sredio da neka njegova dobije prvu nagradu. Tako sam dobila 6 čaša za pivo. A Mucalu nikad ne mogah oprostiti.
A mogao te Škugor gazit da si bila pametna
Kad već inzistiraš, brijem da bi Vodena bila ta koja bi njega trebala guzit
No evo, ja bih se po tko zna koji put danas oprostila
Uz pjesmu naravno. Jebeš bend za diverzije bez pjesme
Iđen, i to zaozbiljno ovaj put
našla prekrasnu alternativu za ovo, ono u šta budu upakirati toneri, spakirala kad li - nema atrese
zovi znane i neznane... na kraju pitala primatelja paketa te time pokvarila iznenađenje
kad mi se sleglo u glavi, sjetih se da je atresa u staromodnom, papirnatom adresaru
ZNAM šta si slala!baja » wrote: našla prekrasnu alternativu za ovo, ono u šta budu upakirati toneri, spakirala kad li - nema atrese![]()
zovi znane i neznane... na kraju pitala primatelja paketa te time pokvarila iznenađenje
kad mi se sleglo u glavi, sjetih se da je atresa u staromodnom, papirnatom adresaru
Nek(v)arljiva.
u dogovoru s djelatnicama pošte, one flašice će biti prijavljene kao parfemi
u suradnji s godinamaVodena wrote:Eto vidiš. Pregazila nas tehnika
pouk, babe
idem do pošte... ako je nađem
dobrojutro svima!
jedva sam izašla iz kreveta, spavala pod poplunom, pored otvorenoh prozora, i bome je ujutro hladno.
već sam dva dana u trapericama, i čekam jesen
jedva sam izašla iz kreveta, spavala pod poplunom, pored otvorenoh prozora, i bome je ujutro hladno.
već sam dva dana u trapericama, i čekam jesen
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
...da tvoje prokleto crno srce probije oštar gloooouuoog........ali » wrote: Čini mi se da bi i ja daalaaa pola života svoooouuoog........![]()
-
- Information
-