Drugi summit Nesvrstanih
Štaš ić po pretragama, znaš i sama što ti je ....ex anais » wrote:Ja ću se upucat. Opet sam bolesnjikava. Mislila sam da je prošlo. Malaksalost, glavobolja, sinusi. I nemam pojma više što sa sobom, a zbilja mi se ne hoda po pretragama u sezoni gripe.
.... naravno multipla u kombinaciji sa hipoglikemijom a čini mi se i hipertenzija nije daleko ....
Karl Jozef » wrote: Nisam mislio na nju.
Onda jedino preostaje da je madkava odlučila diplomirati.
Nego, ne zajebavaj i napravi madkavu.
Sad idem doma i dok dođem da je tu. Jesi čuo?
Ne blebeći.Karl Jozef » wrote: Štaš ić po pretragama, znaš i sama što ti je ....
.... naravno multipla u kombinaciji sa hipoglikemijom a čini mi se i hipertenzija nije daleko ....
Mislim da su ipak sinusi. Ali dopizdilo mi je, od devetog mjeseca svaki jebeni mjesec imam 37 i čim pomislim da ovaj mjesec neće evo ga opet i onda traje tri dana i kad mislim da je prošlo evo ga opet da potraje još tri dana. I onda mi se spava i ako idem vani bude mi slabo i sve. Umrijeću.

Evo mačkoTea Tree » wrote: Nego, ne zajebavaj i napravi madkavu.![]()
Nije madkava ali ni ova se ne čini normalnaSad idem doma i dok dođem da je tu. Jesi čuo?

Ček malo, ideš doma? Znači ti po tuđim kućama trkeljaš
na :virusić:ex anais » wrote: Ne blebeći.![]()
A di je tek proljeće i alergije, pa onda ljeto rakovi kože ...Mislim da su ipak sinusi. Ali dopizdilo mi je, od devetog mjeseca svaki jebeni mjesec imam 37 i čim pomislim da ovaj mjesec neće evo ga opet i onda traje tri dana i kad mislim da je prošlo evo ga opet da potraje još tri dana. I onda mi se spava i ako idem vani bude mi slabo i sve. Umrijeću.
Ja sam isto bolesna. Išla sam vježbati poslije posla i odmah mi je bilo bolje. Preporučamex anais » wrote:
Ne blebeći.![]()
Mislim da su ipak sinusi. Ali dopizdilo mi je, od devetog mjeseca svaki jebeni mjesec imam 37 i čim pomislim da ovaj mjesec neće evo ga opet i onda traje tri dana i kad mislim da je prošlo evo ga opet da potraje još tri dana. I onda mi se spava i ako idem vani bude mi slabo i sve. Umrijeću.
Desire makes slaves out of kings.
Karl Jozef » wrote: Štaš ić po pretragama, znaš i sama što ti je ....
Mene smeta sto je danas par ljudi doslo mrtvo bolesno na posao. I kisu mi i smrcu u facu. Daj odi doma i odnesi te svoje smrklje sa sobom.
Jel' se samo meni čini da ovaj pije iz one flašice za bebe?
Ma nisam dotle došla, bog te ubio, izbacili bi me ljudi iz kuće.Ček malo, ideš doma? Znači ti po tuđim kućama trkeljaš
S posla.
Pa ne liči mi baš na flašicu prije na pravu flašu.Tea Tree » wrote: Jel' se samo meni čini da ovaj pije iz one flašice za bebe?![]()
-
Almost Rosey
A iz čega će drugog piti čokolino?Tea Tree » wrote: Jel' se samo meni čini da ovaj pije iz one flašice za bebe?![]()
Ma nisam dotle došla, bog te ubio, izbacili bi me ljudi iz kuće.![]()
Ja sam onda izvor godišnjih.Karl Jozef » wrote: Krivo gledaš, ti ljudi su izvor slobodnih dana a to nikako ne može biti loše.Da doma odnesu slobodne dane,
nije lijepo to željeti
A baca malo na onu Roseynu iz avatara. Viš da je makla i zamijenila čašom vode čim je čula da su procurile inkriminirajuće fotografije.Karl Jozef » wrote:Evo male što đuska![]()
. Kako da joj onda ne smetaju kad tako maše, baš izgleda kao da zove u pomoć.
Izgubila mobitel ko Bred i Anđa, pretpostavljam.
-
Almost Rosey
Ma na koju?Zekoslawa » wrote: A baca malo na onu Roseynu iz avatara. Viš da je makla i zamijenila čašom vode čim je čula da su procurile inkriminirajuće fotografije.
Meni su na avataru bili njih dvoje
Koliko te ja poznajem ti si prije izvor sterilizacije, sve bolešćine na sebe navučeš i onda nema za druge. Ti si izvor toga da ljudi završavaju u 22oj fakultete, dođe mi da te zovem Terezaex anais » wrote: Ja sam onda izvor godišnjih.
Izašlo je još toga sa afterpartyaZekoslawa wrote: A baca malo na onu Roseynu iz avatara. Viš da je makla i zamijenila čašom vode čim je čula da su procurile inkriminirajuće fotografije.![]()
-
- Information
-