Opet gutam - ništa nisam naučila!
Poše, imala sam blago dekoltiranu majicu, što sam više mogla?!aisling » wrote:Znala sam. Oboje ste kukavice. Eto, a mogla bi se lijepo udat
Nema, odustajem (opet). Doć'e drugi. Samo da dođe brzo.
edit: Na ovaj forum ljudi baš ne dolaze masovno, ne? Tu sam sigurna?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ma sve pet, pitaj ih mogu li ti napraviti back-up u okviru svojih usluga. I zamoliš ih da tvoje golišave fotke ne dijele s prijateljima. I internetom.dejzi » wrote:Jebeš prozore. A diskić? Što ako mu sjebeju nešto? :cvili: :jako: :drama queen: :usrala se na mrtvo:
Niam znala da to uopće postojiElliQuinn » wrote:
Ovaj moj donio s košarke čokoladne smokije. Ne osjećam okus smokija, ali okus čokolade uopće nije loš.
Noć Meg
Kako tvoj laptop, jesi ga rastavila?dejzi » wrote:Jebe se vama za moj laptop.
To je stavex_anais » wrote: Nema, odustajem (opet). Doć'e drugi. Samo da dođe brzo.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Možda se udam ako mi završe fotke na netu?ElliQuinn » wrote: Ma sve pet, pitaj ih mogu li ti napraviti back-up u okviru svojih usluga. I zamoliš ih da tvoje golišave fotke ne dijele s prijateljima. I internetom.
Upravo radim back-up, ali toga ima milijun.
Sve fotke su na externom, prečesto nosim lap na faks da bi na njemu bile sigurne.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne znam. Da moje golišave fotke završe na internetu nikad se ne bih uspjela udati.dejzi » wrote:
Možda se udam ako mi završe fotke na netu?
Upravo radim back-up, ali toga ima milijun.
Sve fotke su na externom, prečesto nosim lap na faks da bi na njemu bile sigurne.
Skinut majcu?
Odustaješ, a nisi ni krenula. Jebeš to. Kad već odustaješ daj onda bar znaj od čega odustaješ. Šta bi te koštalo da saznaš? :naivno upitah:Nema, odustajem (opet). Doć'e drugi. Samo da dođe brzo.
Upravo pokrećemo kampanju kako privuć nove trkeljaše, al imamo smisla za marketing ko krava za balet. Your safe.edit: Na ovaj forum ljudi baš ne dolaze masovno, ne? Tu sam sigurna?
Happy Easter!
Pred svima?aisling » wrote: Skinut majcu?
Da je išta htio već bi u ovo poduže vremena što se poznajemo pokazao nekako.Odustaješ, a nisi ni krenula. Jebeš to. Kad već odustaješ daj onda bar znaj od čega odustaješ. Šta bi te koštalo da saznaš? :naivno upitah:
A i ima tu još detaljčića... mislim da mu veza nije na kraj krajeva pameti.
Izblamirala bih se, a i dalje bi se viđali u istom društvu.
Sad je i meni neugodno. Stavit ću se na block. :dejzi:
Sorry, al ovo boldano je tako lejmex_anais » wrote:
Da je išta htio već bi u ovo poduže vremena što se poznajemo pokazao nekako.![]()
A i ima tu još detaljčića... mislim da mu veza nije na kraj krajeva pameti.
Izblamirala bih se, a i dalje bi se viđali u istom društvu.
Sad je i meni neugodno. Stavit ću se na block. :dejzi:
Kako? Isto onako kako ti pokazuješ? Blago dekoltiranim majcama?
I zamisli grozote izblamirat se, da, stavljam to na vagu - u jednoj ruci imam ono što hoću - u drugoj šansu da se izblamiram -
Je, strašno nešto
(sorry, us-ovac u meni se probudio
Happy Easter!
Nije neki stidljivi dečko, definitivno bi pokazao.aisling » wrote: Sorry, al ovo boldano je tako lejm
Kako? Isto onako kako ti pokazuješ? Blago dekoltiranim majcama?
I zamisli grozote izblamirat se, da, stavljam to na vagu - u jednoj ruci imam ono što hoću - u drugoj šansu da se izblamiram -
Je, strašno nešto
(sorry, us-ovac u meni se probudio)
A i nemam priliku jer nikad ne ostajemo nasamo.
A i znam da ne želi nikoga.
Počet ću zvučati kao jedan forumaš tamo, ali zaistaaa sam u pravu.
Da,dejzi » wrote:Tit je počeo pucketat. O jednorože, što nisam danas otišla?!
Treba mi kratki sadržaj Exine priče. Zaljubila se u poremećenog narcisa koji nije spreman za vezu (lol), u istom su društvu i njoj je bed?
ex anais, počni pit
Happy Easter!
Da si fakat zaljubljena, bolio bi te kurac za društvo.ex_anais » wrote:
Da.![]()
Aisling misli da trebam pokušati.
To bi bilo souuu wrooong. Toliko sam svjesna.
Bilo to wroooong ili ne, dok god ne pokušaš ćeš cvilit za njim. U tome je kvaka. Onako probaš, bar imaš veselu štoriju za ispričat na trkeljanju kako si se izblamirala. Eto, to je najgore što se more desit.ex_anais » wrote:
Da.![]()
Aisling misli da trebam pokušati.
To bi bilo souuu wrooong. Toliko sam svjesna.
On ako je tako zaljubljen u sebe neće se za dva dana ni sjetit da se još jedna oh živote zaljubila u njega. Doći će nova.
A možda si skroz u krivu. Iznenadilo bi me dabome, al ne znaš dok se ne izblamiraš
Happy Easter!
Pa vi niste normalne!
Možda nisam fakat.
A i znam kad se nekom sviđam, dosad sam pogađala dosta dobro.
Mislim da bi čovjek doživio infarkt da mu kažem. A onda bi mi objasnio zašto on neće.
Pa ti nemoj nikom reć zašto je on doživio infarkt i neće niko znat da si ga ubilaex_anais » wrote:
Pa vi niste normalne!![]()
Možda nisam fakat.![]()
A i znam kad se nekom sviđam, dosad sam pogađala dosta dobro.![]()
Mislim da bi čovjek doživio infarkt da mu kažem. A onda bi mi objasnio zašto on neće.
Happy Easter!
Zadnji put kad sam rekla "pa što ima veze, pokušat ću" završila sam u vezi zbog koje sam tulila dvije godine.aisling » wrote: Bilo to wroooong ili ne, dok god ne pokušaš ćeš cvilit za njim. U tome je kvaka. Onako probaš, bar imaš veselu štoriju za ispričat na trkeljanju kako si se izblamirala. Eto, to je najgore što se more desit.
On ako je tako zaljubljen u sebe neće se za dva dana ni sjetit da se još jedna oh živote zaljubila u njega. Doći će nova.
A možda si skroz u krivu. Iznenadilo bi me dabome, al ne znaš dok se ne izblamiraš
Ali on je napravio nešto nalik prvom koraku. Ovaj nije.
Neće zaboravit, nije baš da mu se to događa često, to je više preseravanje s njegove strane.
I da, vidiš da si uvjerena da bih se izblamirala.
Dobro, sad ozbiljno. Oš fakat umrijet ako mu kažeš da ti se sviđa?
Pa nije da ga pitaš da se uda (!) za tebe, samo ćeš doć i blebnut.
Znamo da će reć neš u stilu "Super, i ja se sebi sviđam." pošto je narcisoidni kreten, al šta sad.
Pa nije da ga pitaš da se uda (!) za tebe, samo ćeš doć i blebnut.
Znamo da će reć neš u stilu "Super, i ja se sebi sviđam." pošto je narcisoidni kreten, al šta sad.
-
- Information
-