moram vas i ja upozoriti na činjenicu da su trojke sumnjivekukuriku » wrote: Samo moram upozoriti na opše poznatu činjenicu da žene od previše razmišljanja postaju ružnije.
fali još netko
moram vas i ja upozoriti na činjenicu da su trojke sumnjivekukuriku » wrote: Samo moram upozoriti na opše poznatu činjenicu da žene od previše razmišljanja postaju ružnije.
Moramo i mirzi dat neko opasno ratničko ime. Recimo, mimi.kukuriku » wrote:Osnovna diverzantska jedinica.
Pa to mi se mnogo sviđa.
Bobo s dinamitom, Kuku s fitiljem (kratkim), mirza s upaljačem.
A i ti se suptilno znaš nametnuti
Daaaakukuriku » wrote:Osnovna diverzantska jedinica.
Pa to mi se mnogo sviđa.
Bobo s dinamitom, Kuku s fitiljem (kratkim), mirza s upaljačem.
Vau. Od pet muških biramo najjebača, kako je to uzbudljivo.BoDerek » wrote:Ćao i tebi.
Evo biramo najjebača trkeljanja. Uzmi broj i stani u red.
Na plan'ni. I po terenima. Umorilo me i jedno i drugo, ali ja volim planinski umor, a kod nizinskog volim dnevnice.baja wrote:
ave, pjetliću
dis' bijo? jes'se odmorijo?
zapravo se kurčiš da si još na moru.MightyMe » wrote:Lete mi kanaderi 5 metara poviše glave. Doslovno. Nikad nisu ovako nisko. Nije baš ugodno kad imaš osjećaj da će se zabit u tebe.
Pa stavi neku zaštitu da se slučajno ne zabije u tebe, recimo susjedov kombi.MightyMe » wrote:Lete mi kanaderi 5 metara poviše glave. Doslovno. Nikad nisu ovako nisko. Nije baš ugodno kad imaš osjećaj da će se zabit u tebe.
Ne bi ja tajBoDerek » wrote: Aj, možeš, prošla si
Tog su uhitili.Pješčana » wrote:jes ti onaj kojeg vozači kanadera gledaju kako vatre pali, a?
ajmeeeeali » wrote: * diverzantski bend je trojka za diverzantske akcije koja usput ne zanemaruje ljubav prema glazbi. Spajanjem ugodnog s korisnim i jednog udarca s dvije muhe taj DB svira na svadbama, krstitkama, rođendanima, oproštajkama, momačkim večerima...itd., te ih time ujedno - upropaštava
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], GoogleOther and 0 guests