guGutanje
Vrlet i Rode.klonka » wrote:Kakvi su to debili koji djecu izvode na ovu tempreraturu u šetnju?
Možda je i Vrlet jedna od Roda?
Za uho uvijek savjetujem isključivo doktora. Mislim da je to najgora bol koju sam iskusila.
Gore i od trudova i od rane od carskog i od operacije zuba.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Bolje bi mu bilo da si je onu majmunicu našao.ElliQuinn » wrote: Možda je vrrrlet u jednoj od Roda? Ili roda?
Čini se da je centar Zagreba prepun drvosječa.Tupelo » wrote:
Nismo u Finskoj.
Dodatno, Punkerica neće raditi kao drvosječa pa da joj treba nošenje s pojavama u vidu -10 temperature.
Ona će svirati bas u punk bendu.![]()
Nećemo u šetnju.
Niti ćemo otvarati prozore.
Fino ćemo se grijati doma i piti kapljice D vitamina. Blažena Pliva.
Tuko, ako će svirati u pank bendu bas (a neće, zabrijati će naš na šta? naš šta? skijanje i cajke, eto ti sad), onda joj treba nošenje s pojavama poput minus deset, za koncerte u Medici.
Morticia wrote:
Ja sam bila na -30, najniže.
I ne, ne bih vodila dijete na takvu temperaturu osim ako nije teška nužda.
Zraka i svjetla dobija sasvim dovoljno svih ostalih dana u godini, a ako ja tražim utočište na toplom za svoju debelu guzičetinu ne vidim potrebe dijete bespotrebno izlagati ovakvim temperaturama.![]()
Oni koji ne žele da im djeca izrastu u uhoboljne pičkice.klonka wrote:Hladno mi je, a moram u grad.
I uho me boli.
Kakvi su to debili koji djecu izvode na ovu tempreraturu u šetnju?![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Budalo, napisala sam na kakve temperature mislim- na -30.
Što se tiče koncerata u Medici onaj party sam sasvim dobro preživjela, iako me stara nije vodila van na -30.
Što se tiče koncerata u Medici onaj party sam sasvim dobro preživjela, iako me stara nije vodila van na -30.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nee, tko zna što joj je, ovo bi moglo još pogoršati stanjeMorticia » wrote:Nakaplji toplog ulja i stavi vatu.
Punki "Kim Deal" Tupelović
Neće slušat cajke i bavit se zimskim sportovima!vrrrlet » wrote:Tuko, ako će svirati u pank bendu bas (a neće, zabrijati će naš na šta? naš šta? skijanje i cajke, eto ti sad), onda joj treba nošenje s pojavama poput minus deset, za koncerte u Medici.
Neće! Neće! Neće!
:topće nožicama i čupa lasi:
Kim je boginjam.za wrote:Punki "Kim Deal" Tupelović
Po njoj sam i odabrala Punkinu buduću karijeru.
Doduše, bez onog đanerskog dijela.
Da, ali ti je lupala tavama nad glavom. I čini se da ti je sipala drogu u piće.Morticia » wrote:Budalo, napisala sam na kakve temperature mislim- na -30.
Nije, tu slobodnu aktivnost sam sama izabrala.vrrrlet » wrote:
Da, ali ti je lupala tavama nad glavom. I čini se da ti je sipala drogu u piće.
Jedino što njoj malo zamjeram je to što nije uočila moj talen u ranom djetinjstvu, mogla sam biti šampion.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..kako znas da nece bit drvosjeca? nestat ce stabala kad odraste? uh, jos jedan mladi zivot predodredjen da ispunjava ambicije svojih roditelja.Tupelo » wrote:..
Dodatno, Punkerica neće raditi kao drvosječa pa da joj treba nošenje s pojavama u vidu -10 temperature.
Ona će svirati bas u punk bendu.![]()
![]()
..
..dodatno, bas mislim da bi mogla radit kao top gan odvjetnica ili u nekoj korporaciji ili na nekom odgovornom mjestu u vlasti, gdje bi mogla otimati nekretnine, stvarati siromasni sloj i pustati s gustom na njih policiju ako i pomisle da bi se eventualno mogli pobuniti. eh, sta su ti otrovni roditelji..
biberica će bit poznata skijašica! 
i svake zime će bit u alpama na natjecanjima
i tupelina će morat ić s njom, jer će biberica bit maloljetna, pa će morat roditelj bit uz nju! a mr. tupelo neće moć ić jer on drži 3 zida kuće (tupelo drži samo domestos
)...i onda će tupelina na svakom natjecanju stat pored staze i smrzavat se ko piška! al će uživat jer njena ćer je najbolja skijašica! 
a kad dođe ljeto.....
...ah ljeto
...onda će ić na drugi kraj zemaljske kugle, di je zima i di je snijeg, jer biberica mora na pripreme prije sezone! 
ajme, kako će vam bit super!
i svake zime će bit u alpama na natjecanjima
a kad dođe ljeto.....
meg ti je glupa!!! :xlux:
pa napisala sam relativno kratak postElliQuinn » wrote:Samo osam smajlija? Gubimo sve kriterije.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Meni se čini da je to prilično dug post za tebe. Kako ćeš nas uvjeriti da ti je potrebno više od deset smajlića po postu, ako tu kvotu ne iskorištavaš? Razmišljaj strateški, zaboga.AdMulica » wrote: pa napisala sam relativno kratak post
svaki put kad vidiš 10 smajlića u mom postu, računaj na to da su 2-3 sigurno tribala bit pobrisana,kako bi mogla uoopće zakeljit post!ElliQuinn » wrote: Meni se čini da je to prilično dug post za tebe. Kako ćeš nas uvjeriti da ti je potrebno više od deset smajlića po postu, ako tu kvotu ne iskorištavaš? Razmišljaj strateški, zaboga.
dakle, ja nikad nemam 10 smajlića po postu
također, ne mogu zakeljit 10 smajlića na kratak post!
eto, mislim da sam završila! više smajlića po postu molim
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. - o tome ti ja pričam!
Morticia » wrote:
Nije, tu slobodnu aktivnost sam sama izabrala.
Jedino što njoj malo zamjeram je to što nije uočila moj talen u ranom djetinjstvu, mogla sam biti šampion.
Tupelo?AdMulica » wrote:biberica će bit poznata skijašica!
i svake zime će bit u alpama na natjecanjimai tupelina će morat ić s njom, jer će biberica bit maloljetna, pa će morat roditelj bit uz nju! a mr. tupelo neće moć ić jer on drži 3 zida kuće (tupelo drži samo domestos
)...i onda će tupelina na svakom natjecanju stat pored staze i smrzavat se ko piška! al će uživat jer njena ćer je najbolja skijašica!
a kad dođe ljeto........ah ljeto
...onda će ić na drugi kraj zemaljske kugle, di je zima i di je snijeg, jer biberica mora na pripreme prije sezone!
Nego da ja vama nešto kažem. Ovaj najmanji mi je počeo brkat padeže, a sve stoga što se druži sa parom blizanaca koji pričaju japanski, ovaj abanski kak mali veli.
E sad, dali da ga ispravljam ili da ga ispišem iz vrtića?
Dečki su em klonirani em su svugdje oko njega.
E sad, dali da ga ispravljam ili da ga ispišem iz vrtića?
ne mislis li da su prelazak u drugi vrtic i odvajanje od prijatelja stresniji od - izlozenosti krivim padezima?Vodena » wrote:Nego da ja vama nešto kažem. Ovaj najmanji mi je počeo brkat padeže, a sve stoga što se druži sa parom blizanaca koji pričaju japanski, ovaj abanski kak mali veli.![]()
E sad, dali da ga ispravljam ili da ga ispišem iz vrtića?![]()
ja bih bas forsirala druzenje sa strancima, to nas moze obogatiti (mali je ipak premalen da im proda vlastitu firmu), previse je ksenofobicne gamadi oko nas. iako mislim da su japanci ludi radioaktivni psihopati (ali barem ne smrde kao kinezi).
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-