Šimleša, dođi i uzmi je
- Nenia Salonitana
elme nema mjesecima. je li moguće da je sredila život? 
- Nenia Salonitana
ja poduzimam korake da napredujem. šimica mi je frend na fejsu.dexter » wrote:izgleda da jeste. jedino smo nas dvoje zapeli i ovde i u zivotu. od onih koji su "sredjivali zivot" samo se mi relativno redovno javljamo da kukamo![]()
bolje da ne pisem sta mi je skoro palo na pamet kao razlog zasto mi je ovako kako je![]()
što ti čekaš, zašto mu ne pošalješ zahtjev?
ovo boldano, ne možeš nešto toliko intrigantno napisati a onda ne htjeti reći.
nemam fejsNenia Salonitana » wrote:
ja poduzimam korake da napredujem. šimica mi je frend na fejsu.
što ti čekaš, zašto mu ne pošalješ zahtjev?
ovo boldano, ne možeš nešto toliko intrigantno napisati a onda ne htjeti reći.![]()
![]()
ovo boldano me je stamota sto sam i pomislio a tek jer sam izgovorio u nekom svom ludilu
jedino ako hoces u pm da ti posaljem, samo te upozoravam da je idiotska ideja
- Nenia Salonitana
nema veze, pošalji mu zahtjev s tog. ako ti nick nije Mrzim svoju selendru ili nešto slično dodat će te naš brunek.dexter » wrote:
nemam fejsodnosno imam fejk, za koji je elma kriva, koji mi je koristio da prostalkam neke ljude
![]()
ovo boldano me je stamota sto sam i pomislio a tek jer sam izgovorio u nekom svom ludilu![]()
jedino ako hoces u pm da ti posaljem, samo te upozoravam da je idiotska ideja
hoću pm!
ne brini za razinu idiotluka.
meni je ovih dana mokra maštarija treći svjeCki rat i/li apokalipsa. obavila par sitnica prije kraja, složila si margaritu i istinski uživala u posljednjem zalasku sunca.
lako ti se mastarije moze ostvariti kako su svi na svim stranama nadrkani. u okolini imam osobu koja se usere na svaku vjest o potencijalnom ratu ili isilu, najvise volim da odgovorim da me bas briga, da cu u slucaju nekog sranja valjda lakse dobiti azil u svedskojNenia Salonitana » wrote: meni je ovih dana mokra maštarija treći svjeCki rat i/li apokalipsa. obavila par sitnica prije kraja, složila si margaritu i istinski uživala u posljednjem zalasku sunca.
- Nenia Salonitana
dexter » wrote:
lako ti se mastarije moze ostvariti kako su svi na svim stranama nadrkani. u okolini imam osobu koja se usere na svaku vjest o potencijalnom ratu ili isilu, najvise volim da odgovorim da me bas briga, da cu u slucaju nekog sranja valjda lakse dobiti azil u svedskoj
meni bi jako godilo da izbije neko veće sranje i da zavlada bezakonje, da mogu barem malo otići u smjeru poravnavanja nekih računa.
- Nenia Salonitana
dexter » wrote:ja ne bih nista poravnavao, samo bih otisao bez razmisljanja. nadao bih se da ce karma da se pobrine i za gamad jednom.![]()

neko u kaficu u ulici muci goste sa "pjevacem" od kog bih i ja bolje pjevao (ja ne znam da pjevam
). covjek svaku pjesmu pjeva istim tempom, a glas mu nije za pjevanje
koliko mozes biti samopouzdan da ovako pjevas i da to radis javno, i koja budala moze da ga angazuje da mu pjeva u lokalu.
koliko mozes biti samopouzdan da ovako pjevas i da to radis javno, i koja budala moze da ga angazuje da mu pjeva u lokalu.
jel ti ovo stvarno pitas?
pa morao sam,
nadji nesto sto ce te motivisati da sto prije se rijesis toga. mene je motivisalo to da ne moram da razmisljm o putovanju do tamo, jer sam zivio u jednom a studirao u drugom gradu, i pri kraju mi je vise bilo muka od toga.
- Nenia Salonitana
ovdje te nije bilo mjesecima. mislili smo da učiš ko nespašena. 
tesko posebno ako sam radio nesto na kompu, samo da pogledam ovo i ono, i zaboravim i da sam ucio dok sve pregledamelma » wrote:pa to, kako si se natjerao, a voliš visiiti na internetuja nemam volje uopće.
ali , danas sam napravila plan i sutra krećem.
i nema me na internetu.
pokusaj da ga se drzis. zasto sebi ne odredis koliko dnevno ces uciti a ostalo vrijeme je za ono sto volis da radis. ja sam tako radio, kazem sebi ucim do toliko sati i onda je gotovo za danas
pa i nije te bilo na netu, barem ne ovdje. ili si pisala pod nekim drugim nickom
Moguće i to.elma » wrote:ne,nego imaš više pameti nego što misliš
btw, jel se to meni čini ili je šimleša izgubio zen u svom zadnjem postu na fejsu?ovo o slatkim malim lažljivcima suradnicima
Idem vidit.
-
- Information
-