A da ja nju probam ugušiti duhanskim dimom?
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Il da joj ponudiš štogod za prigrist.Zekoslawa » wrote: A da ja nju probam ugušiti duhanskim dimom?
Neću, ako ona izide, čime ću se tebe riješiti.Karl Jozef » wrote: Il da joj ponudiš štogod za prigrist.A koja je vrsta biljke?
Piše joj na etiketi Kalanchoe Calandiva. Zovem je Đurđa.
Ime zvuči kao kakva bolest.Zekoslawa » wrote: Piše joj na etiketi Kalanchoe Calandiva. Zovem je Đurđa.
Vidim ima ih svakakvih boja, jel' tvoja Đurđica već procvjetala il' treba čekati da vidiš koje je boje?
djurdja ti je otrovna..Zekoslawa » wrote: Neću, ako ona izide, čime ću se tebe riješiti.
Piše joj na etiketi Kalanchoe Calandiva. Zovem je Đurđa.
.. pa otrovna je.Zekoslawa » wrote:Đurđica je narančasta. I znate šta? Mislim da ću je zavoljeti.![]()
Undo, i ti si otrovan, pa te nekako hendlamo. Ne budi bezobrazan.
http://www.inet.hr/~majirase/teme_savje ... biljke.htm
Karl, jes čuja? Nemoj brstit Đurđu!
Nego, a di je ona eksača nestala? Uči?
Neću.Zekoslawa » wrote: Karl, jes čuja? Nemoj brstit Đurđu!
Da, da. Nemoj je deprimirati. Očekujem da se sad pojavi s odgovorima na xy pitanja. Ako bude dobra dozvolit ćemo joj i da zatvori prozor prije spavanja.Nego, a di je ona eksača nestala? Uči?![]()
Fakju.MightyMe » wrote:Evo ja taman doša doma prije 20 minuti. Izaša san iz kuće sinoć u 9. Tako zec da se slavilo i za tebe.
Nego, jel taj splicki klub počinje na slovo kv?
Bome si ti zaružio.MightyMe » wrote:Evo ja taman doša doma prije 20 minuti. Izaša san iz kuće sinoć u 9. Tako zec da se slavilo i za tebe.
Poticaj, inspiracija i tako to.Zekoslawa wrote:Dobro, dobro, ne bih ja nju smetala ni za živu glavu. Neka ona vrijedno uči, a mogao bi i ti dabome.![]()
Šta oš reć, da ću dobit poticaje za uzgajanje Đurđe?
Nu maloga Kičmanovića. Predviđam ti svijetlu budućnost ovdje na temi.MightyMe » wrote:Ma nije to tako kako se čini, mora san direkt iz vanka na ručak kod rodbine i tako to, pa se razdužilo. A sutra mi je kolokvij.
..pa koji je to selebriti bio u kv? ..tamo dolaze samo oni koje izbace iz drugih tih klubova..MightyMe » wrote:Evo ja taman doša doma prije 20 minuti. Izaša san iz kuće sinoć u 9. Tako zec da se slavilo i za tebe.
Nego, jel taj splicki klub počinje na slovo kv?
MightyMe » wrote: Nego, jel taj splicki klub počinje na slovo kv?
Kv je u Splitskoj abecedi Q? Iđen tražit di je jučer pjevala Jelena, Severina il' možda Zorica Kondža.Zekoslawa wrote: Fakju.![]()
Repromaterijal i tako to.Zekoslawa wrote: Šta oš reć, da ću dobit poticaje za uzgajanje Đurđe?![]()
..a svaki dan je nesto. ako ne kolokvij, onda solsticij..MightyMe » wrote:Ma nije to tako kako se čini, mora san direkt iz vanka na ručak kod rodbine i tako to, pa se razdužilo. A sutra mi je kolokvij.
Jesam lipo rekla da nije pravi celebrity nego neki pokušaj...a unda » wrote: ..pa koji je to selebriti bio u kv? ..tamo dolaze samo oni koje izbace iz drugih tih klubova..
A sad bi stvarno bilo vrijeme da zakeljite koju sliku od sinoć, neka ceo svet vidi koja je to sinoć radila nered u K.
Što ima i slika?Zekoslawa » wrote: A sad bi stvarno bilo vrijeme da zakeljite koju sliku od sinoć, neka ceo svet vidi koja je to sinoć radila nered u K.
Nema još nikakve Laure na vidiku, dobar san još.Zekoslawa » wrote: Nu maloga Kičmanovića. Predviđam ti svijetlu budućnost ovdje na temi.
Ja san jedanput vidija jednoga koji je ja^(-1) šta se tiče prostorne translacije...a unda wrote: ..pa koji je to selebriti bio u kv? ..tamo dolaze samo oni koje izbace iz drugih tih klubova..![]()
To je bila i moja misao vodilja..a unda wrote: ..a svaki dan je nesto. ako ne kolokvij, onda solsticij..![]()
Pa toliko si precizno opisala da si komodno mogla sama koje je prvo slovo.Zekoslawa wrote: Jesam lipo rekla da nije pravi celebrity nego neki pokušaj.![]()
A sad bi stvarno bilo vrijeme da zakeljite koju sliku od sinoć, neka ceo svet vidi koja je to sinoć radila nered u K.![]()
Mislim da sam pogodio.Zekoslawa » wrote:Oh, pa našlo bi se u Splitu još toga na K. od čega mi dođe da svisnem zbog gužve i smrada i nedostatka zraka.
Dobro, a sad dosta o mojoj nesvjestici, možemo malo o meni.Karl Jozef » wrote: Mislim da sam pogodio.
-
- Information
-