Šimleša, dođi i uzmi je

Stare teme i začeci foruma
Nenia Salonitana

Post 29 Apr 2015, 23:58

dexter » wrote:
sretno na ispitu. samo uradi ovako koa ti je elma napisala, sutra samo lagano ponavljati.

ja sam se odavno poceo micati od ljudi koji mi ne prijaju i sad sam se dosta izolovao :zubo:
meni je stvarno ljepse da budem sam i gledam seriju i visim po netu nego da sjedim sa svakom budalom samo da bih sjedio :D
male ptice lete u jatu, velike lete same. :mudri:

dexter

Post 30 Apr 2015, 03:40

Nenia Salonitana » wrote:
:five: :rofl:
uvjerena sam da bi prvo trebao putem treće osobe pitati za dopuštenje kada mu odgovara da mu se obratiš i preklinješ za oprost. :facepalm: :rofl:
mislim da taj film ne budu gledali naši donatori sperme. :zubo:

knjiga je smeće, šuplje fabricirane priče. napreskokce sam prešla. :D
naravno, ne bi to moglo tek tako vec kad njemu odgovara :zubo:
ni u najludjim snovima tog filma nece biti :zubo:

Nenia Salonitana wrote:
male ptice lete u jatu, velike lete same. :mudri:
onda sam ja neka velika pticurina. siguno nisam jedini te vrste na ovom forumu. :D
Eks

Post 30 Apr 2015, 17:54

Prof je bio divan, iznenadio me, održao mi je čak motivacijski govor i rekao da diplomiram, da završim to. Znamo se godinama već, ali nisam ovo očekivala. Lijepo je to. Iako, malo sam se preračunala, nitko kod njega ne da ispit u jednom terminu, ostao mi je dio za ljetni.
No dobro, idemo dalje. :drivo:

Sutra prvi maj. "Još jedan praznik, svi su ti plavi ko san, svi su ti isti". Moram priznat da sam se učeć bez prestanka za ovo bolje osjećala nakon dva tjedna otkad sam se vratila u ovu prčiju od stana/grada. I sad kad je tek u ljetnom opet, sad sam izgubljena.

Evo vam himna svih luzera, cajka je, ali dajte joj šansu, stihovi su ono, bomba. :zubo: "svi su htjeli mi dobro, a ja sam birala za sebe samo najgore".

Ima i još jedna, najduži je poslednji sat, od block outa. Tako se osjećam. Baš tako. Da odbrojavam do kraja, da se prestanem bojat da ću sjebat u zadnjem trenu, šta? Boli me negdje iznutra već dva tjedna. Tjeskoba.
Nenia Salonitana

Post 30 Apr 2015, 23:09

:zecohug:

Stvarno steta za mene
milion koraka
a cilja nisam imala

:nogica:
Nenia Salonitana

Post 30 Apr 2015, 23:48

dexter » wrote:
naravno, ne bi to moglo tek tako vec kad njemu odgovara :zubo:
ni u najludjim snovima tog filma nece biti :zubo:

onda sam ja neka velika pticurina. siguno nisam jedini te vrste na ovom forumu. :D
nisi jedini, bez brige. :D
dexter

Post 01 May 2015, 01:08

Eks » wrote:Prof je bio divan, iznenadio me, održao mi je čak motivacijski govor i rekao da diplomiram, da završim to. Znamo se godinama već, ali nisam ovo očekivala. Lijepo je to. Iako, malo sam se preračunala, nitko kod njega ne da ispit u jednom terminu, ostao mi je dio za ljetni.
No dobro, idemo dalje. :drivo:

Sutra prvi maj. "Još jedan praznik, svi su ti plavi ko san, svi su ti isti". Moram priznat da sam se učeć bez prestanka za ovo bolje osjećala nakon dva tjedna otkad sam se vratila u ovu prčiju od stana/grada. I sad kad je tek u ljetnom opet, sad sam izgubljena.

Evo vam himna svih luzera, cajka je, ali dajte joj šansu, stihovi su ono, bomba. :zubo: "svi su htjeli mi dobro, a ja sam birala za sebe samo najgore".

Ima i još jedna, najduži je poslednji sat, od block outa. Tako se osjećam. Baš tako. Da odbrojavam do kraja, da se prestanem bojat da ću sjebat u zadnjem trenu, šta? Boli me negdje iznutra već dva tjedna. Tjeskoba.
drago mi je da je ispit dobro prosao, lijepo je da jos ima takvih profesora. sad se odmori i opusti mozda prodje i tjeskoba.

pokusao sam da poslusam cecinu pjesmu ali nisam :zubo: procitao sam tekst mene je ovaj dio najvise dojmio "Ma ne volis ti mene
kol'ko je meni do mene ravno". poslusao sam i od block outa, mirna pjesma.
Nenia Salonitana wrote:
nisi jedini, bez brige. :D
znam da nisam, ima ovdje jos velikih ptica :zubo:
Eks

Post 01 May 2015, 03:14

Malo nas je, al' smo poremećeni. :ckzubo:
:grli:
Nenia Salonitana

Post 11 May 2015, 22:46

brkata feministica u meni negoduje.
elena je pored vječnog života s dejmonom, svjesno odabrala život smrtnika jer joj je koćenje bitna stavka u životu. :facepalm:

kako se nadam da ga on neće uzeti. :mama:
3 dana do finalne epizode ove sezone. :crying:

mislim da će u idućoj sezoni enzo kopulirati s dejmonovom mamom. :kokice:
Bara huda

Post 11 May 2015, 23:35

Nenia Salonitana » wrote:brkata feministica u meni negoduje.
elena je pored vječnog života s dejmonom, svjesno odabrala život smrtnika jer joj je koćenje bitna stavka u životu. :facepalm:

Kurca pojma nemam o cemu govorite ali navijam za baku.
Ili prabaku, ako je ispod 85. :ne zna:
Eks

Post 12 May 2015, 19:31

Nenia Salonitana » wrote:brkata feministica u meni negoduje.

Ovo sam zaboravila prokomentirati. Sinoć sam gledala predzadnju. :crying:

Glupačetina. :durica:
Bila je najbolja kao vampir, manje kenjkava i to. Ok, ovdje se oprašta pa je u jednoj epizodi koliko je čovjek stigla još biti normalna.
Ali da je recimo ostala u seriji, opet bi je sparivali sa Stefanom i radili trokut između Caroline, nje i njega, fuj.
Ovako je bolje.
Ali žao mi što je uzela lijek. A njega ne mogu zamisliti kao čovjeka. Sirot.

Si skužila finale, promo? :(
Glupi Damon zapravo, on je sve kriv, tj. Ian je kriv jer je oženio onu konjsku glavu. :durica:
Eks

Post 12 May 2015, 19:33

Pogledala sam i Revenge, pravo finale, kako su sjebali savršenu seriju u zadnjoj sezoni, a tek finale. Bolje bilo da su ih smaknuli sve čak.
Ako tko poželi gledati, preporučam svejedno, serija je u prve dvije sezone briljantna. Tad je trebao biti kraj, imali su prekrasno epic finale druge sezone koje je moglo bit kraj serije. I mrzim kad glavni glumci nemaju kemije ni u promilima, ali srećom nije ljubavna serija i tek su ih na kraju zapravo spojili pa je ne tako bitno.

A Originalsi se bliže kraju druge sezone, moram to pogledat ova dva dana dok sam tu. :o
I Jane the Virgin, finale prve, sama finala, to je treščina koju rado gledam, parodija na meksičke sapunice.
Nenia Salonitana

Post 12 May 2015, 22:27

Eks » wrote:
Ovo sam zaboravila prokomentirati. Sinoć sam gledala predzadnju. :crying:

Glupačetina. :durica:
Bila je najbolja kao vampir, manje kenjkava i to. Ok, ovdje se oprašta pa je u jednoj epizodi koliko je čovjek stigla još biti normalna.
Ali da je recimo ostala u seriji, opet bi je sparivali sa Stefanom i radili trokut između Caroline, nje i njega, fuj.
Ovako je bolje.
Ali žao mi što je uzela lijek. A njega ne mogu zamisliti kao čovjeka. Sirot.

Si skužila finale, promo? :(
Glupi Damon zapravo, on je sve kriv, tj. Ian je kriv jer je oženio onu konjsku glavu. :durica:
sad sam pogledala promo. jao. :(
nije valjda da će ju ubiti na tako običan način. :facepalm: bolje bi bilo da je uzela lijek, pa da je na kraju ispalo da je lijek nešto poput posljednje želje, da da vampiru par dana ljudskog života prije nego umre. :D

konjsku glavu. :rofl:
uvijek ružne dobe zgodnog frajera, baš me zanima kako izgleda muž od you know who :no: :zubo: :rofl:

mislim da je veza pukla jer je njemu sad vrijeme da ili ima djecu ili nema, do 40e tko je htio imao ih je. :D
nađe se koji biser koji stvara siročad al uglavnom to je to. :rofl:
a nini je prerano za djecu, kao i svakoj normalnoj.
inače tih 10 razlike u godinama je ništa. :gaah: taman. dok ga lupi kriza srednjih ona je još uvijek dovoljno mlada pa nema potrebe za varanjem. :rofl:
Nenia Salonitana

Post 12 May 2015, 22:35

Eks » wrote:Pogledala sam i Revenge, pravo finale, kako su sjebali savršenu seriju u zadnjoj sezoni, a tek finale. Bolje bilo da su ih smaknuli sve čak.
Ako tko poželi gledati, preporučam svejedno, serija je u prve dvije sezone briljantna. Tad je trebao biti kraj, imali su prekrasno epic finale druge sezone koje je moglo bit kraj serije. I mrzim kad glavni glumci nemaju kemije ni u promilima, ali srećom nije ljubavna serija i tek su ih na kraju zapravo spojili pa je ne tako bitno.

A Originalsi se bliže kraju druge sezone, moram to pogledat ova dva dana dok sam tu. :o
I Jane the Virgin, finale prve, sama finala, to je treščina koju rado gledam, parodija na meksičke sapunice.
originalse čuvam za ljetne dane, za period najgore vrućine kad iz kuće neću izlaziti tjednima, osim do konzuma, u 20:45. :durica:

jane the virgin. :rofl: to se mora pogledati. :o
dat ću priliku i the revenge, iako sam mislila skidati umorstva u midsomeru, prvih nekoliko sezona.

ako nađem u planu je i kultna you rang m' lord. :ckzubo:
Eks

Post 13 May 2015, 01:14

Nenia Salonitana » wrote:
sad sam pogledala promo. jao. : (
nije valjda da će ju ubiti na tako običan način. :face palm: bolje bi bilo da je uzela lijek, pa da je na kraju ispalo da je lijek nešto poput posljednje želje, da da vampiru par dana ljudskog života prije nego umre. : D

konjsku glavu. :rofl:
uvijek ružne dobe zgodnog frajera, baš me zanima kako izgleda muž od you know who :no: :zubo: :r ofl:

mislim da je veza pukla jer je njemu sad vrijeme da ili ima djecu ili nema, do 40e tko je htio imao ih je. : D
nađe se koji biser koji stvara siročad al uglavnom to je to. :rofl:
a nini je prerano za djecu, kao i svakoj normalnoj.
inače tih 10 razlike u godinama je ništa. :gaah: taman. dok ga lupi kriza srednjih ona je još uvijek dovoljno mlada pa nema potrebe za varanjem. :rofl:
Da, vjerojatno je zbog djece. Baš šteta. :durica:

A ovo, ne djeluje dobro, ali opet da je tako baš ubiju nakon svega, totalno bizarno. :ne zna:
Nenia Salonitana wrote:
originalse čuvam za ljetne dane, za period najgore vrućine kad iz kuće neću izlaziti tjednima, osim do konzuma, u 20:45. :durica:

jane the virgin. :rofl: to se mora pogledati. :o
dat ću priliku i the revenge, iako sam mislila skidati umorstva u midsomeru, prvih nekoliko sezona.

ako nađem u planu je i kultna you rang m' lord. :ckzubo:
Vjerojatno je treća sezona tek na jesen. :misli: Ne znam oću stić pogledat do kraja, fale mi četiri epizode do kraja, a imam još pun kufer toga napravit. Vampirske ću gledat u društvu, ako krenem ridat. :zubo: Neću ionako imat komp tamo, nema šanse da ga selim, ne bih ništa napravila tamo.

REvenge je kul skroz, osvetoljubiva ženska je uvijek zanimljiva. :raspa:
Eks

Post 13 May 2015, 23:57

Tjeskoba me primila. :o Treba se navić na novu rutinu i ne prošvikat. :zubo: Mislim, još gora bi me primila da ostajem ovdje, ali nije ni selidba mačji kašalj, nakon ovoliko godina. Kažu da su pored razvoda i smrti, početak veze i selidbe najveći stresori. :zubo:

Kako čovjek može biti istodobno anksiozan i veselit se? :mama:
dexter

Post 14 May 2015, 00:19

tebi jos razvod i smrt trebaju da skupis sve :zubo:

razumljiv je taj skup raznih osjecaja u isto vrijeme.
Eks

Post 14 May 2015, 00:26

dexter » wrote:tebi jos razvod i smrt trebaju da skupis sve :zubo:

razumljiv je taj skup raznih osjecaja u isto vrijeme.
Puj puj. :Pop:

Da, jeste. Samo da bude podnošljivo. Frend koji je odselio je tjedan dana baš bio anksiozan.
Nenia Salonitana

Post 14 May 2015, 01:07

Image
Eks

Post 14 May 2015, 01:11

:rofl: :rofl:

Propit ću se. :zubo:
Zamisli te ironije, ošla učit i propila se. :rofl:

Imat ću net na mobu, ali ne planiram ga puno koristit, tač skrin mi ionako to otežava.

Susjed se najavio za tulum točno na moj rođendan. :serek: Šteta što ne mogu ostaviti koju šibicu za kraj. :djevojčica sa žigicama: Da mu vratim za prošlogodišnji.
dexter

Post 14 May 2015, 01:34

Eks » wrote:
Puj puj. :Pop:

Da, jeste. Samo da bude podnošljivo. Frend koji je odselio je tjedan dana baš bio anksiozan.
valjda ce biti dobro, mozes se barem nadati za sada :zubo:

selidba sigurno nije laka stvar. samo kad pomislim na to jer je izvjesno da se moram seliti kad bude bilo potrebno, ko zna kako ce to proci kod mene. a jos zelim da se selim i radovacu se tome :zubo:
Nenia Salonitana

Post 14 May 2015, 14:58

Eks » wrote: :rofl: :rofl:

Propit ću se. :zubo:
Zamisli te ironije, ošla učit i propila se. :rofl:

Imat ću net na mobu, ali ne planiram ga puno koristit, tač skrin mi ionako to otežava.

Susjed se najavio za tulum točno na moj rođendan. :serek: Šteta što ne mogu ostaviti koju šibicu za kraj. :djevojčica sa žigicama: Da mu vratim za prošlogodišnji.
:rofl:

nedostajat ćeš nam. :mama:

gle, susjed je rehabilitiran. : ugljan, leptiri :
vjerojatno na sebi svojstven, retardiran način pokazuje da mu je stalo do tebe. radi tulum baš na tvoj ročkas, želi da svratiš barem na piće ali ga je sram priupitati pa se nada da ćeš sama povezati. :love:
dexter

Post 14 May 2015, 18:06

valjda ce nam se javljati povremeno barem, da znamo kako je.

sto se tice susjeda i njegove nove faze, ko ga jebe :E :cerekava:
Nenia Salonitana

Post 14 May 2015, 22:07

javit će se ako ništa drugo, prokomentirati zadnju epizodu 6. sezone. :D
dexter

Post 15 May 2015, 00:05

jebes serije, bolje da nam javi kako je u novom nacinu zivota, da znamo i mi sta mozemo da ocekujemo kad se odselimo :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 May 2015, 00:08

dexter » wrote:jebes serije, bolje da nam javi kako je u novom nacinu zivota, da znamo i mi sta mozemo da ocekujemo kad se odselimo :zubo:
Svi cete sexualno procvitat ;)
  • Information