E sad skup/ne skup...aj da cujem vasu ponudu u kojoj nudim besplatno nocenje, kupanje u bazenu, pecenu spizu i to po vasoj zelji...i nije split tolko daleko da se strmospizdite avionomTea Tree » wrote:Miky, nešto ti je poskup taj aranžman, vidiš da ljudi kažu da nemaju toliko para. Jel uključena i povratna avionska karta? I transfer do i s aerodroma? A mogao bi počastit i s aerodromskim pristojbama kad si već široke ruke.
Šimleša, dođi i uzmi je
Pa dobro, kad razmislim - imas pravo. Do sljedece sezone ces vec biti na vlasti sto znaci da ce apartmani i bazen biti nacionaliziriani, a mi strijeljani. Ako i ne budemo strijeljani, cijeli aranzman ce biti znatno skuplji. Trebat ce napuniti proracun. 
Koji ce ti kurac racun..a unda » wrote:..ja sam isto mislio pitat kolko ce doc prevoz od aerodroma?
i oce li izdat racun za tih 400 kuna..
Tea Tree » wrote:Pa dobro, kad razmislim - imas pravo. Do sljedece sezone ces vec biti na vlasti sto znaci da ce apartmani i bazen biti nacionaliziriani, a mi strijeljani. Ako i ne budemo strijeljani, cijeli aranzman ce biti znatno skuplji. Trebat ce napuniti proracun.
- Nenia Salonitana
čega se bojim?miky0 » wrote:
A cega se bojissexa kao sexa
loseg sexa
dobrog sexa
i zasto ti je uopce sex pa napamet
pa kako ti mislis da bi ti ja upau sobu, a zena mi lezi u sobu do
sexa s mikijem
A sto je tako strasno u sexu samnom
Malo se praviš lud, a?
Mislim ono...žestok si, strijeljao bi, nemaš kršćanskog oprosta u sebi, sudio bi i hapsio, upadao kao komandos u firme i javna poduzeća, grubih psovki imaš cijeli sanduk i što zaključiti nego da si strašan ili strašno zajeban...unatoč tome što Beau dozivaš i Eksači kavu nudiš vrlo pitomo.
E, dakle, ako si ti strašan (vuk
Ja Neniju razmem...
Mozda sam pogrisija u procjeni, ali sam uvjeren da nenija voli divlji i sirov sexkarambol » wrote:
Malo se praviš lud, a?
Mislim ono...žestok si, strijeljao bi, nemaš kršćanskog oprosta u sebi, sudio bi i hapsio, upadao kao komandos u firme i javna poduzeća, grubih psovki imaš cijeli sanduk i što zaključiti nego da si strašan ili strašno zajeban...unatoč tome što Beau dozivaš i Eksači kavu nudiš vrlo pitomo.
E, dakle, ako si ti strašan (vuk) onda je i sve s tobom strašno pa i seks.
Ja Neniju razmem...
- Nenia Salonitana
europass ima opciju državljanstvo za ispuniti. jel ljudi imaju običaj to ispuniti?
malo se osjećam ko neka brkata desničarka ako ostavim natandrčeno pri vrhu pored imena da sam 'rvatskog državljanstva.
a opet, ako ne ispuniš, a običaj je da to ljudi ispune, ispast će da se sramim ili skrivam da sam srpkinja.
probat ću praksu obaviti. vidim da od ispita ništa, prije bi bosa hodala po žeravici nego blejala u ona smeća od knjiga i skripti.
malo se osjećam ko neka brkata desničarka ako ostavim natandrčeno pri vrhu pored imena da sam 'rvatskog državljanstva.
a opet, ako ne ispuniš, a običaj je da to ljudi ispune, ispast će da se sramim ili skrivam da sam srpkinja.
probat ću praksu obaviti. vidim da od ispita ništa, prije bi bosa hodala po žeravici nego blejala u ona smeća od knjiga i skripti.
Još pet dana pms-a.
Koža mi je podivljala, ima već neko vrijeme, trideseta, a vraćam se u pubertet.
Ne znam više šta da radim, koju god kremu da stavim, još gore.
Idući tjedan idem na daljnje pretrage oko štitnjače, da više i to riješim. Ono kad se sjetim da su mi i bolne mjesečnice i sav taj cirkus zbog toga, pa jebote, dođe mi da se išamaram. DEset godina već tako. http://www.jodis.hr/home/300-simptoma-h ... a-stvarno/
Idući tjedan idem na daljnje pretrage oko štitnjače, da više i to riješim. Ono kad se sjetim da su mi i bolne mjesečnice i sav taj cirkus zbog toga, pa jebote, dođe mi da se išamaram. DEset godina već tako. http://www.jodis.hr/home/300-simptoma-h ... a-stvarno/
- Nenia Salonitana
prežderačina i izležavanje.
dan iz snova svake u duši debele osobe.
dan iz snova svake u duši debele osobe.
- Nenia Salonitana
sjetila sam se jednog razgovora s dexterom na ovoj temi pa zato pišem ovo.
pročitala sam otrovne roditelje. nisam ostala nešto duboko potresena kad bi komotno mogla napisati otrovnije roditelje.
imam i u pdf-u, ako netko hoće nek mi se javi, pošaljem mu na mail.
koji je smisao reći u facu takvom roditelju što ga ide kad je ishod otprilike ovakav (to govorim za svoje genijalce)
1) negirat će jer nema kapaciteta uvidjeti
2)napadati te, proglašavati TEBE bolesnim
, manipulirati, izigravati žrtvu i učiniti da se osjećaš ko govno po milijunti put i nabijati lažnu krivnju
3)osjećat ćeš se još gore nakon toga i na kraju si misliti koji mi je kurac to trebalo, zidu sam mogla pričati i u svojoj sobi
autorica kaže da je jedini smisao suprostavljanja to da si se suprostavio i zauzeo za sebe,makar ništa ne postigao i gore se osjećao.
ja vjerujem da postoje bolji načini da se čovjek zauzme za sebe. ne potratiti više niti sekundu na razmišljanje o tim stvorovima i na sastavljanje "govora".
kako je moj očinski otpad poručio meni preko svoje sestre da se on meni nema namjeru javiti dok se ja ne javim njemu. tj. da ću se ja njemu javiti kad se meni posloži u glavi. mrtva majka ga jebala, ne moram reći da bi prije pojela zelenu pupavku nego se njemu javila i da će on crknuti bez da smo raščistili neke stvari. mislim da nisam ta kojoj će to teže pasti.
autorica za suprostavljanje pokojnim otrovnim roditeljima predlaže napisati pismo i čitati im ga glasno na grobu.
kurac je taj što ako osoba nije vjernik, to je totalno bezveze.
eto,napisah, za slučaj da još netko ima sličnih nedoumica...
pročitala sam otrovne roditelje. nisam ostala nešto duboko potresena kad bi komotno mogla napisati otrovnije roditelje.
koji je smisao reći u facu takvom roditelju što ga ide kad je ishod otprilike ovakav (to govorim za svoje genijalce)
2)napadati te, proglašavati TEBE bolesnim
3)osjećat ćeš se još gore nakon toga i na kraju si misliti koji mi je kurac to trebalo, zidu sam mogla pričati i u svojoj sobi
autorica kaže da je jedini smisao suprostavljanja to da si se suprostavio i zauzeo za sebe,makar ništa ne postigao i gore se osjećao.
ja vjerujem da postoje bolji načini da se čovjek zauzme za sebe. ne potratiti više niti sekundu na razmišljanje o tim stvorovima i na sastavljanje "govora".
kako je moj očinski otpad poručio meni preko svoje sestre da se on meni nema namjeru javiti dok se ja ne javim njemu. tj. da ću se ja njemu javiti kad se meni posloži u glavi. mrtva majka ga jebala, ne moram reći da bi prije pojela zelenu pupavku nego se njemu javila i da će on crknuti bez da smo raščistili neke stvari. mislim da nisam ta kojoj će to teže pasti.
autorica za suprostavljanje pokojnim otrovnim roditeljima predlaže napisati pismo i čitati im ga glasno na grobu.
kurac je taj što ako osoba nije vjernik, to je totalno bezveze.
Istina.elma » wrote:samo treba slušati kako se osjećaš. ne govorim sad za ispit, nego općenito , došla sam večeras do tog zaključka.
ja stalno bježim od sebe i od toga kako sam. zato se i uvalim u sranja.
Ja više ne znam ni kako se osjećam.
ja sam odlučila micat se od ljudi čim osjetim da se osjećam iscprljeno ili jednostavno loše poslije druženja.Eks » wrote:
Istina.
Ja više ne znam ni kako se osjećam.U horoskopu mi stoji strka i stvarno je, nisam predahnula od veljače, ako ne fizički onda je psihički, ako ne ovako onda onako, tako da više ne znam što osjećam.
odmah treba bježati. a ja budala čekam da me krene peći želudac i mučnine
u ostalim vijestima, glava me užasno boli
idem leći sad fkt.
javi kak je prošlo
sad tek ovo vidim,Nenia Salonitana » wrote:sjetila sam se jednog razgovora s dexterom na ovoj temi pa zato pišem ovo.
2)napadati te, proglašavati TEBE bolesnim![]()
, manipulirati, izigravati žrtvu i učiniti da se osjećaš ko govno po milijunti put i nabijati lažnu krivnju
kako je moj očinski otpad poručio meni preko svoje sestre da se on meni nema namjeru javiti dok se ja ne javim njemu. tj. da ću se ja njemu javiti kad se meni posloži u glavi. mrtva majka ga jebala, ne moram reći da bi prije pojela zelenu pupavku nego se njemu javila i da će on crknuti bez da smo raščistili neke stvari. mislim da nisam ta kojoj će to teže pasti.![]()
kurac je taj što ako osoba nije vjernik, to je totalno bezveze.![]()
![]()
skinuo sam i ja nekad sa neta otrovne roditelje poceo citati, popizdio i odustao
ja nisam ni pokusavao da pricam iskreno, znao sam da bi bilo uzalud. i ne planiram da pokusavam da pricam, i ja bih trebao da se javim prvi njemu i vjerovatno da mu se izvinem
sretno na ispitu. samo uradi ovako koa ti je elma napisala, sutra samo lagano ponavljati.Eks » wrote:Spava mi se, a moram ponavljat.![]()
Sutra odgovorim na peemove.Navečer kasno. Odgodilo mi za jedan dan.
Kako ostat budna.
ja sam se odavno poceo micati od ljudi koji mi ne prijaju i sad sam se dosta izolovaoelma wrote:
ja sam odlučila micat se od ljudi čim osjetim da se osjećam iscprljeno ili jednostavno loše poslije druženja.
odmah treba bježati. a ja budala čekam da me krene peći želudac i mučnine![]()
u ostalim vijestima, glava me užasno boli![]()
idem leći sad fkt.
javi kak je prošlo
meni je stvarno ljepse da budem sam i gledam seriju i visim po netu nego da sjedim sa svakom budalom samo da bih sjedio
- Nenia Salonitana
dexter » wrote:
sad tek ovo vidim,
skinuo sam i ja nekad sa neta otrovne roditelje poceo citati, popizdio i odustao![]()
ja nisam ni pokusavao da pricam iskreno, znao sam da bi bilo uzalud. i ne planiram da pokusavam da pricam, i ja bih trebao da se javim prvi njemu i vjerovatno da mu se izvinem:smajlikojipokazujesrednjiprst:
uvjerena sam da bi prvo trebao putem treće osobe pitati za dopuštenje kada mu odgovara da mu se obratiš i preklinješ za oprost.
mislim da taj film ne budu gledali naši donatori sperme.
knjiga je smeće, šuplje fabricirane priče. napreskokce sam prešla.
-
- Information
-