Šimleša, dođi i uzmi je
- Nenia Salonitana
ona ne toliko, katica je bila bolja.
ali stefan konačno ima neke osobine muškarca.
Odlično mi je kako ju je izbacio iz kontrol frik moda.Nenia Salonitana » wrote:ona ne toliko, katica je bila bolja.![]()
- Nenia Salonitana
nešto puno gostiju ovdje. 27 ih je bilo prije kojih pola sata. 
- Nenia Salonitana
iskočio mi članak u stilu šimleša sprda huljića, pa sam morala otići na brunin fejs da provjerim.
SVE JE vrijedno čitanja. SVE.
ovo pogotovo
12.studeni.2013
Brate mili, kako sam pojeftinio
Bio sam na Interliberu i sve tri moje novije knjige koštaju oko 50 kuna. I Škola života i Ljubavologija i U rukavicama mi je ionako prevruće. Sada su već dame u nekim godinama pa im cijena pada i drago mi je da su sve dostupnije.
Razumijem da je nekima i to previše, no zato postoje knjižnice (jedino najčešće postoji lista čekanja), a ohrabrujem i "posuđivanje" od prijatelja. Bitno je da se što više čitaju i primjenjuju!
12.veljače. 2014.
Inače nisam agresivan i valjda sam se zadnji put potukao u osnovnoj školi, ali prošli tjedan mi je došlo da uzmem oveći ormar i njime prebijem jednu tzv. liječnicu. Ta kreatura je mojoj prijateljici tumačila rezultate magnetske rezonance i rezultati nisu bili dobri. Rekla joj je to tragično bezosjećajnim glasom jer je njoj to, eto, svakodnevica pa se mucica baš i ne zamara time što se njezinoj pacijentici ruši čitav svijet. Ali to nije sve. Žena je htjela dodatno dokazati da nema srca pa je tijekom same punkcije koja bi trebala potvrditi loše rezultate imala toliko bešćutnosti da joj priča o svojim problemima s daljinskim jer moja frendica radi za tu firmu pa eto, ako bi usput, dok je bodu da bi potvrdili najlošiju vijest koju je ikada čula, mogla i riješiti njezine probleme s daljinskim. Razumijem da kao liječnik moraš imati neku distancu jer ne možeš proživljavati sve emocije svojih pacijenata, ali ovo je toliko prokleto bezdušno da tu ženu ne bi trebali puštati blizu ljudi.

SVE JE vrijedno čitanja. SVE.
ovo pogotovo
12.studeni.2013
Brate mili, kako sam pojeftinio
Bio sam na Interliberu i sve tri moje novije knjige koštaju oko 50 kuna. I Škola života i Ljubavologija i U rukavicama mi je ionako prevruće. Sada su već dame u nekim godinama pa im cijena pada i drago mi je da su sve dostupnije.
Razumijem da je nekima i to previše, no zato postoje knjižnice (jedino najčešće postoji lista čekanja), a ohrabrujem i "posuđivanje" od prijatelja. Bitno je da se što više čitaju i primjenjuju!
12.veljače. 2014.
Inače nisam agresivan i valjda sam se zadnji put potukao u osnovnoj školi, ali prošli tjedan mi je došlo da uzmem oveći ormar i njime prebijem jednu tzv. liječnicu. Ta kreatura je mojoj prijateljici tumačila rezultate magnetske rezonance i rezultati nisu bili dobri. Rekla joj je to tragično bezosjećajnim glasom jer je njoj to, eto, svakodnevica pa se mucica baš i ne zamara time što se njezinoj pacijentici ruši čitav svijet. Ali to nije sve. Žena je htjela dodatno dokazati da nema srca pa je tijekom same punkcije koja bi trebala potvrditi loše rezultate imala toliko bešćutnosti da joj priča o svojim problemima s daljinskim jer moja frendica radi za tu firmu pa eto, ako bi usput, dok je bodu da bi potvrdili najlošiju vijest koju je ikada čula, mogla i riješiti njezine probleme s daljinskim. Razumijem da kao liječnik moraš imati neku distancu jer ne možeš proživljavati sve emocije svojih pacijenata, ali ovo je toliko prokleto bezdušno da tu ženu ne bi trebali puštati blizu ljudi.
- Nenia Salonitana
jednoj svojoj knjižici tepa i zove je malena. 
a mislim da se dotakao i nas, rekao je da ima ljudi koji život stavljaju na čekanje, u stilu dok diplomiram onda ću živjeti... :nogice:
a moguće da nas i čita, jer ona maštarija kako nekoga premlaćuje ormarom je bliska maštarijama nekih od nas.
a mislim da se dotakao i nas, rekao je da ima ljudi koji život stavljaju na čekanje, u stilu dok diplomiram onda ću živjeti... :nogice:
a moguće da nas i čita, jer ona maštarija kako nekoga premlaćuje ormarom je bliska maštarijama nekih od nas.
- Nenia Salonitana
prokopala sam mu fejs unazad par godina.
šimleša je udomio mačku.
i ima dosta slikica te mačke na fejsu.
i obožavatelj je urbana. nije da me začudilo to što prekenjator štuje prekenjatora.
urban je valjda jedini koji je u stanju kreativnog grča nadjebati one đibine dubokoumne o utapanju pčele u žlici čaja i osveti i ponosu, sestrama blizankama.
s tim da đibo prolazi pod trash, dok je ovaj drugi samo pretenciozni kreten. jedino što mu valja je iz doba laufera.
šimleša je udomio mačku.
i obožavatelj je urbana. nije da me začudilo to što prekenjator štuje prekenjatora.
urban je valjda jedini koji je u stanju kreativnog grča nadjebati one đibine dubokoumne o utapanju pčele u žlici čaja i osveti i ponosu, sestrama blizankama.
s tim da đibo prolazi pod trash, dok je ovaj drugi samo pretenciozni kreten. jedino što mu valja je iz doba laufera.
- Nenia Salonitana
elma, ovaj post je za tebe. 
prije nekog vremena sam odlučila prostalkati onog kolegu koji mi je preporučio ono ruglo, u nadi da ću recimo vidjeti status da prima kemoterapiju
, ili barem da je slomio svoju debelu nožurdu sa ženstvenim bokovima. 
uglavnom, sve što sam vidila toliko mi se zgadilo. ždere, loka, puši na slikama. SRETAN JE. jebeno je sretan. normalno da je sretan jer je to taj tip, njemu bi i u aušvicu bilo super studirati, kaj bitno da je ekipa tu, nisu ni nacići loši, treba poštovati "autoritet"
vrh svega. naišla sam na sliku vjenčanja.
po obleki se ne može skužiti tko je mladoženja, jer su svi obučeni u one seljačke sjajne košulje.
svatko od njih na slici bi mogao biti. ali opet si mislim, nije baš tipično za muške da bi kačili na svoje profile slike tuđih mladenki.
onda mi se tek zgadilo. normalno da mu je bilo ok studirati, jer em bez mozga em je umakao svoj masni kurac
(ne znam jesam li ja tog čovjeka jednom vidjela s čistom kosom
)
uglavnom. usvojit mantru "vrijedim ja sebi više od toga" prije nego pomisliš ikoga stalkati i blokirati to fejs govno u browseru, za slučaj da poželiš pokleknuti. ovo na što ste me navukli je čisti mazohizam i autodestrukcija.
prije nekog vremena sam odlučila prostalkati onog kolegu koji mi je preporučio ono ruglo, u nadi da ću recimo vidjeti status da prima kemoterapiju
uglavnom, sve što sam vidila toliko mi se zgadilo. ždere, loka, puši na slikama. SRETAN JE. jebeno je sretan. normalno da je sretan jer je to taj tip, njemu bi i u aušvicu bilo super studirati, kaj bitno da je ekipa tu, nisu ni nacići loši, treba poštovati "autoritet"
vrh svega. naišla sam na sliku vjenčanja.
po obleki se ne može skužiti tko je mladoženja, jer su svi obučeni u one seljačke sjajne košulje.
svatko od njih na slici bi mogao biti. ali opet si mislim, nije baš tipično za muške da bi kačili na svoje profile slike tuđih mladenki.
onda mi se tek zgadilo. normalno da mu je bilo ok studirati, jer em bez mozga em je umakao svoj masni kurac
(ne znam jesam li ja tog čovjeka jednom vidjela s čistom kosom
uglavnom. usvojit mantru "vrijedim ja sebi više od toga" prije nego pomisliš ikoga stalkati i blokirati to fejs govno u browseru, za slučaj da poželiš pokleknuti. ovo na što ste me navukli je čisti mazohizam i autodestrukcija.
- Nenia Salonitana
za eksaču.
znam da su joj rokovi blizu, dobar bi savjet bio da se napije i bez puno razmišljanja naškraba nešto.

znam da su joj rokovi blizu, dobar bi savjet bio da se napije i bez puno razmišljanja naškraba nešto.

Joj da, Urban je jedno stoput gori čak od Đibe.Nenia Salonitana » wrote:prokopala sam mu fejs unazad par godina.
šimleša je udomio mačku.i ima dosta slikica te mačke na fejsu.
![]()
urban je valjda jedini koji je u stanju kreativnog grča nadjebati one đibine dubokoumne o utapanju pčele u žlici čaja i osveti i ponosu, sestrama blizankama.![]()
Farba mi je na glavi, jebemti sijede, svaki put premrem da ću skončat u dvaist minuta od alergijske.
Još me i pecka. A ne volim prirodne boje ili imam predrasude.
Nenia Salonitana wrote:za eksaču.![]()
znam da su joj rokovi blizu, dobar bi savjet bio da se napije i bez puno razmišljanja naškraba nešto.![]()
Nešto razmišljam o odjeći. I kako nas ocrtava i bla. Ja se još uvijek najbolje osjećam u crnoj.
Iako ne osjećam neki crnjak baš. Ali sam najsretnija kad izgledam goth. Danas sam kupila starke, nakon petnaest godina.
Nešto kao jeans s nekim šarenilom i čudno mi, ne mogu se naviknut. Najdalje što idem je crveno i ljubičasto te prugaste majice, crno bijele.
Sjetila sam se kako me unda sprdao da sam Rujana na početku trkelja.
Počela sam o robi trkeljat. Kokoš.
Sjetila sam se kako me unda sprdao da sam Rujana na početku trkelja.
- Nenia Salonitana
Eks » wrote:
Joj da, Urban je jedno stoput gori čak od Đibe.Ko urbani tomson, kenja dok pjeva.
Farba mi je na glavi, jebemti sijede, svaki put premrem da ću skončat u dvaist minuta od alergijske.![]()
Još me i pecka. A ne volim prirodne boje ili imam predrasude.Ova je bez amonijaka, ali nije prirodna.
urban- urbani tonson.
jel se farbaš dok ti je masn(ij)a kosa ili na čistu?
- Nenia Salonitana
nisam čula ovo za hvatanje boje, ali masna kosa je dobra jer te prirodne maščobe ipak malo zaštite tjeme.
svakih koliko se farbaš? da nije prečesto pa te zato svrbi?
ja bi komotno mogla svaka 3 tjedna ako je u međuvremenu pao posjest septičkoj trokatnici i neka spodoba mi se nažderala živaca.
bog im jebo mater, da si zbog njih kosu uništavam.
šatro kao nisu više farbe štetne kao nekad, nema amonijaka , ali bez brige da nema nešto drugo jednako jako.
najradije bi si kupila periku da produljim vrijeme između farbanja,ali mi se malo gadi tuđa kosa, i to bi uzela kurvinski crvenu.
'vak'u nekakvu.
jedan dan bi bila svoje boje kose, drugi dan crvena. a poslužilo bi i u dane dok ti se ne da kosu prati.

svakih koliko se farbaš? da nije prečesto pa te zato svrbi?
ja bi komotno mogla svaka 3 tjedna ako je u međuvremenu pao posjest septičkoj trokatnici i neka spodoba mi se nažderala živaca.
bog im jebo mater, da si zbog njih kosu uništavam.
šatro kao nisu više farbe štetne kao nekad, nema amonijaka , ali bez brige da nema nešto drugo jednako jako.
najradije bi si kupila periku da produljim vrijeme između farbanja,ali mi se malo gadi tuđa kosa, i to bi uzela kurvinski crvenu.
'vak'u nekakvu.
jedan dan bi bila svoje boje kose, drugi dan crvena. a poslužilo bi i u dane dok ti se ne da kosu prati. - Nenia Salonitana
ja ili sam ko grobarica, ili sam ko papagaj. sve na meni zna biti različite boje.Eks » wrote:Nešto razmišljam o odjeći. I kako nas ocrtava i bla. Ja se još uvijek najbolje osjećam u crnoj.Iako ne osjećam neki crnjak baš. Ali sam najsretnija kad izgledam goth. Danas sam kupila starke, nakon petnaest godina.
Nešto kao jeans s nekim šarenilom i čudno mi, ne mogu se naviknut. Najdalje što idem je crveno i ljubičasto te prugaste majice, crno bijele.
Sjetila sam se kako me unda sprdao da sam Rujana na početku trkelja.![]()
uvijek kažem, tko ima stila prepoznat ćeš po tome ako je u stanju upariti 3-4 boje a da to liči na nešto
i u jednom i u drugom sam si svoja i paše mi uz dio osobnosti.
jebiga, podznak vodenjak.
- Nenia Salonitana
prije odluke o prekidu stalkanja, stalkala sam još jednog onog divnog kolegu.
biser je stavio da mu je engleski NATIVE.
pouzdano znam da je tu rođen, tu je išao u vrtić, školu i sve, hrvatski mu je materinji toliko da ne može više biti.
omekšala sam.
teško mi se više ljutiti na tog bedaka.
joj kolego, sad mi je jasno zašto ti je gore dobro. no brain, no pain.

biser je stavio da mu je engleski NATIVE.
pouzdano znam da je tu rođen, tu je išao u vrtić, školu i sve, hrvatski mu je materinji toliko da ne može više biti.
omekšala sam.
joj kolego, sad mi je jasno zašto ti je gore dobro. no brain, no pain.

Aa, vodenjak ti je podznak. To je zanimljiva kombinacija.Nenia Salonitana » wrote:
ja ili sam ko grobarica, ili sam ko papagaj. sve na meni zna biti različite boje.
uvijek kažem, tko ima stila prepoznat ćeš po tome ako je u stanju upariti 3-4 boje a da to liči na nešto, crnu i bijelu ne ubrajam u to.
i u jednom i u drugom sam si svoja i paše mi uz dio osobnosti.
jebiga, podznak vodenjak.
Ja sam imala samo jednom papagaj fazu.
Ne farbam se često,a li trebala bih jer se sijede na crnoj kosi užasno vide, trebala bih svaki mjesec, ali ja pustim i do tri.
Strah zbog alergija, ne što ne bi.
Engleski native.
- Nenia Salonitana
za elmu.
chrome ima ekstenziju visitors preko koje vidite tko vam je pogledao profil na fejsu.
trkeljaški lurkeri, jel koristite to?
zgodna je i ova aplikacijica za blokiranje stranica. svaki put kad klikneš nova poruka. sve oštrija.

chrome ima ekstenziju visitors preko koje vidite tko vam je pogledao profil na fejsu.
trkeljaški lurkeri, jel koristite to?
zgodna je i ova aplikacijica za blokiranje stranica. svaki put kad klikneš nova poruka. sve oštrija.

- Nenia Salonitana
super da možeš toliko, ja bi trenutno vjerojatno nakon 3 mjeseca nefarbanja zahvaljujući toj ustanovi izgledala kao psihijatrijski slučaj.Eks » wrote:
Aa, vodenjak ti je podznak. To je zanimljiva kombinacija.
Ja sam imala samo jednom papagaj fazu.
Ne farbam se često,a li trebala bih jer se sijede na crnoj kosi užasno vide, trebala bih svaki mjesec, ali ja pustim i do tri.![]()
Strah zbog alergija, ne što ne bi.
Engleski native.![]()
![]()
na prste ruku mogu nabrojati tko mi ne diže živac gore. nađe se čak po katedri čovjek il dva.
probaj uzet onu pjenu u boji da kamufliraš, nisam probala pa ne mogu preporučiti. to se ispire pranjem...
- Nenia Salonitana
u nekom dućanu koji drži frizersku opremu... nisam gledala pa niti uočila ima li u dm-u...
Nenia Salonitana » wrote:elma, ovaj post je za tebe.
uglavnom, sve što sam vidila toliko mi se zgadilo. ždere, loka, puši na slikama. SRETAN JE. jebeno je sretan.
ovo o samoubojstvu gore se odnosilo na "visitors" za chrome, btw
-
- Information
-