Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
dobar dan.
Mislim da su mi se aktivirali sinusi. Pola moje težine nalazi mi se u glavi.
po mojoj procjeni, glava mi je toliko i velika i glavinjam po stanu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lezi, spusti glavu na jastuk. Uzmi laptop. Trkeljaj. Prije toga skuhaj čaj ili nešto. Ne znam što su sinusi, čula sam da postoje.Pješčana » wrote:dobar dan.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
kajgot.Perzefona » wrote: Lezi, spusti glavu na jastuk. Uzmi laptop. Trkeljaj. Prije toga skuhaj čaj ili nešto. Ne znam što su sinusi, čula sam da postoje.
idem po Clarinase i idem na kavu
malo me brine što ovoliko puše vani.
ja sam upoznala sinuse pred dvije godine, i valjda sam im se svidjela, jave se dost često otada
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kao dijete sam se napatila s njimaPješčana » wrote:
ja sam upoznala sinuse pred dvije godine, i valjda sam im se svidjela, jave se dost često otada
u neko doba me je majka počela natjeravati na ušmrkavanje mora
od tada to stalno prakticiram i da kucnem
u međuvremenu, do mora, imaš izuzetno agresivne, ali učinkovite, kapi za nos 'jozing' koje pale i čiste sve pred sobom
Pok!
Doktor mi je došao zaželjeti maločas ugodan vikend i rekao da se ne nadam da će me pustiti doma slijedeći tjedan
Cimerica trudnica je otišla doma na wc, jer je rekla da ne može kakati tu, kad zna da je mi svi čujemo, iako smo joj obećale da ćemo pustiti muziku, ipak je otišla. Još me tražila da je pokrivam i lažem da je tu ako je tko od doktora bude tražio. Eto, čime se ja bavim.
Onda su opet svi otpušteni kući, samo smo nas dvije ostale, a kako nje trenutno nema, sama sam u sobi.
I tak. Što ćete vi raditi za vikend?
Doktor mi je došao zaželjeti maločas ugodan vikend i rekao da se ne nadam da će me pustiti doma slijedeći tjedan
Cimerica trudnica je otišla doma na wc, jer je rekla da ne može kakati tu, kad zna da je mi svi čujemo, iako smo joj obećale da ćemo pustiti muziku, ipak je otišla. Još me tražila da je pokrivam i lažem da je tu ako je tko od doktora bude tražio. Eto, čime se ja bavim.
Onda su opet svi otpušteni kući, samo smo nas dvije ostale, a kako nje trenutno nema, sama sam u sobi.
Life is short. Smile while you still have teeth.
instantno ću te utješitiSašenka » wrote:
nije me bilo prošli vikend tako da se akumuliralo štošta za napraviti - treba napuniti frižider, raskrčiti stan, naprati veša, kupiti poklon za dva fakin dječja ročkasa, provjeriti zadaće za školu.... i ako stignem potopiti se u kadu te obaviti manikuru, pedikuru, depilaciju (sve u vlastitoj izvedbi)
... i tak
Sashice
Mrva
Žao mi je što te neće pustiti doma.

Znači da se hematom ne smanjuje? Jel krvariš još uvijek?

Mrva
Žao mi je što te neće pustiti doma.
Sašenka » wrote:Cimerica trudnica je otišla doma na wc, jer je rekla da ne može kakati tu, kad zna da je mi svi čujemo, iako smo joj obećale da ćemo pustiti muziku, ipak je otišla. Još me tražila da je pokrivam i lažem da je tu ako je tko od doktora bude tražio. Eto, čime se ja bavim.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Sašice. 
Strpi se još malo, nemaš druge.
Nadam se da ti je barem ta cimerica ok.
Mi danas odosmo u Hoffer u nabavku, sutra na izlet, konačno isprobat novi bicikl, a u nedjelju se okuplja obitelj (uključujući novog člana starog svega mjesec i pol
) kod moje mame.
Radit će nam kocke od sira!

Mi danas odosmo u Hoffer u nabavku, sutra na izlet, konačno isprobat novi bicikl, a u nedjelju se okuplja obitelj (uključujući novog člana starog svega mjesec i pol
Radit će nam kocke od sira!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
SašenkaSašenka » wrote:Pok!
Cimerica trudnica je otišla doma na wc, jer je rekla da ne može kakati tu, kad zna da je mi svi čujemo, iako smo joj obećale da ćemo pustiti muziku, ipak je otišla. Još me tražila da je pokrivam i lažem da je tu ako je tko od doktora bude tražio. Eto, čime se ja bavim.![]()
drž se, primaj goste za vikend.
inače, moram priznati da se ja ne mogu na miru ni popišati na poslu ako je netko u drugoj kabini
što nikad nije bio problem na tulumima ili vani kad čekaš u redu da ispišaš alkohol.
sad, na poslu, odem u drugi dio zgrade naći prazan wc
A dobro, valjda to tvoje ipak neće trajati dugo kao moje
Ak ja šiznem od dosade, budem se i ja primila pranja prozora, ne mogu ih više gledati kako su prljavi.baja » wrote:instantno ću te utješiti![]()
nije me bilo prošli vikend tako da se akumuliralo štošta za napraviti - treba napuniti frižider, raskrčiti stan, naprati veša, kupiti poklon za dva fakin dječja ročkasa, provjeriti zadaće za školu.... i ako stignem potopiti se u kadu te obaviti manikuru, pedikuru, depilaciju (sve u vlastitoj izvedbi)
... i tak
Ne smanjuje se, zločesti jedan glupanTupelo » wrote:Sashice :ce rek:
Mrva :ce rek:
Žao mi je što te neće pustiti doma.![]()
Tebi će biti lijepi vikendMorticia » wrote:Sašice.
Mi danas odosmo u Hoffer u nabavku, sutra na izlet, konačno isprobat novi bicikl, a u nedjelju se okuplja obitelj (uključujući novog člana starog svega mjesec i pol) kod moje mame.
Radit će nam kocke od sira!![]()
Ta cimerica je super, stalno se zajebava
Uh, ja nemam s tim problema, kad moram na wc, moramPješčana » wrote: inače, moram priznati da se ja ne mogu na miru ni popišati na poslu ako je netko u drugoj kabini
što nikad nije bio problem na tulumima ili vani kad čekaš u redu da ispišaš alkohol.
sad, na poslu, odem u drugi dio zgrade naći prazan wc
Ajme, došla ova jedna zločesta sestra i pita gdje mi je cimi, ja rekla da je tu vani, ima posjete, a ova počela tu prodiku držati da nema ona šta izlaziti van sobe i da šta mi mislimo da oni ne kuže kad nas nema. I ako je nema da će ona prijaviti u karton da je nema. Sad sam joj poslala poruku da brzo dođe 
Ajde, bar mi nije dosadno, akcija neka
Sashice, ne dopusti sestrama da vas zajebavaju.Sašenka » wrote:Ajme, došla ova jedna zločesta sestra i pita gdje mi je cimi, ja rekla da je tu vani, ima posjete, a ova počela tu prodiku držati da nema ona šta izlaziti van sobe i da šta mi mislimo da oni ne kuže kad nas nema. I ako je nema da će ona prijaviti u karton da je nema. Sad sam joj poslala poruku da brzo dođe
One se vole izdrkavati kad vide da im to prolazi.
Oko mene su na prstima hodale.
Jedna mi je nudila painkillere čak i kad mi nisu više trebali. Valjda sam lakša za hendlanje kad sam sedirana.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-