..sta?
Vidi ove šta je nadrkaos. Kako nego debilnim odgovorom odgovorit na isto takvo pitanje.Zekoslawa » wrote: ok
Pederski se ove godine u sridu postavija, pravin se da ga ne vidin.
okMightyMe » wrote:
Vidi ove šta je nadrkaos. Kako nego debilnim odgovoron odgovorit na isto takvo pitanje.
Viš da si trebala mene pitat, a ne njega.Zekoslawa » wrote: ok
Ajde zajebavat tamo na drugi front, puno bolje te ide nego ode.Zekoslawa » wrote: ok
btw. čekam da se nakupi ovih prijava da ti spamam mail s zatvaranjem istih.
A šta ću kad su ovdje dica administratori, pa mi žao.MightyMe » wrote:
Ajde zajebavat tamo na drugi front, puno bolje te ide nego ode.
btw. čekam da se nakupi ovih prijava da ti spamam mail s zatvaranjem istih.
Ma nisam tila to reći, i judolino je administrator.MightyMe » wrote:I imaju zrno soli u glavi, zaboravila si napomenit.
Jeste, piliću, jeste. Mnogo pametan taj naš pilić-admin. Skoro da vrijedi za sva tri tamošnja.
Ma kakvo dite, judolino je stari jarac. Netko na fhaeru mu je nedavno rekao da mora imati oko 65.MightyMe » wrote:Nego sad kad si me Judolina sitila, koja je to priča da je i on dite?
Jel' bi se Leteća tribala brinit.
Prijaviću te zbog insinuacija i nepoćudnih misli.MightyMe » wrote:Dobro, dobro, nisan te sad pita detalje.
Mali, imaš ti išta pametnije radit u životu nego mene tu zajebavat? Pripilat ću ti ote skale.MightyMe » wrote:To su tvoje misli, ne moje.
Bez brige, ako skale pripilam na četiri dijela, tebi će opet na toj jednoj četvrtini koju zauzimaš biti sasvim dovoljno mjesta.MightyMe » wrote:Ma nemoj, ko će mi to opet fotošopirat.
-
jednokratni klon
Stavili su datume za ljetni. Pa jebo ih pas da ih jebo pas da ih jebo pas, tri ispita u isti dan, pa kako, pa zašto

-
jednokratni klon
S tim da meni trebaju oba roka jer su budale stavile iste jebene predmete u isti sat i isti dan, pa ne može jebeno tako. To je defakto pet predmeta u jedan dan!Karl Jozef » wrote:Tako i kod mene. Nije mi jasan taj način da u isti dan stavljaju više kolegija, čime namjerno oduzimaju po jedan rok, ...
Dobro ajde kolegije s više godina, al kolegije s iste godine gdje isti profesor predaje i onda u isti dan i isto vrijeme. Pa to uopće nema smisla.jednokratni klon » wrote: S tim da meni trebaju oba roka jer su budale stavile iste jebene predmete u isti sat i isti dan, pa ne može jebeno tako. To je defakto pet predmeta u jedan dan!
Jel' se možeš kako naštimat da sve bude OK?
-
jednokratni klon
Ma jebem im sunce, sve rade da nas sruše. A ne znam, moram videjt, al neće bit dobro. Imam upalu oka, držim vrećicu kamilice na jednom dok ovo tipkam.Karl Jozef » wrote: Dobro ajde kolegije s više godina, al kolegije s iste godine gdje isti profesor predaje i onda u isti dan i isto vrijeme. Pa to uopće nema smisla.
Jel' se možeš kako naštimat da sve bude OK?
-
jednokratni klon
Na kraju imam ogromnu rupetinu među datumima koja ne služi ničemu.

-
- Information
-