Aha
Šimeedit: Tko peče zeca?
Ne'š ti meni ništa zabranit!Karl Jozef » wrote:ne, ne i ne
. Mrzim salame. Mislim da ih treba zabraniti. Nema krajnje gladi. Bolje grob nego rob
![]()
![]()

I kad je zarežeš, pogleda te ono bijelo iznutra?Nisam baš ljubitelj, ljubitelj kranjskih ali ih normalno jedem. Debrecinke su mi bolje a ove zime je po štandovima tu u ZG bila neka slavnoska isto je OK iako je prevelika i predebela , sigurno preko 20cm
A, ne, ne, ne bumo se ovako razgovarali.A glede mahuna, kelja, špinata, brokula, graška, mrkvice
Šime je svuda oko nasex anais » wrote:Kad smo kod tog Šime, ja znam za pizzeriu Šime i bila sam tamo više puta, ali ne znam za tog vašeg. Da nije to isti.
Oću
Nije bilo bijeloga u mojojI kad je zarežeš, pogleda te ono bijelo iznutra?![]()
Bumo, bumoA, ne, ne, ne bumo se ovako razgovarali.![]()
Naš Šime je kod Biograda.ex anais » wrote:Kad smo kod tog Šime, ja znam za pizzeriu Šime i bila sam tamo više puta, ali ne znam za tog vašeg. Da nije to isti.
Tea, odi dole na tehničke!
Aaaaa, nisam te skužila.Tea Tree » wrote:![]()
![]()
![]()
Ajme, davim se! Kad sam ga ugledala u avataru, aaaaaaaa!!!
Ali, ja sam htjela u potpisu! Ne bih mijenjala avatar. Zasad.
Ne jebi po tavanu, to sam već rekla.Karl Jozef » wrote: Još stavi izjavu voliš li ti ili ne parizer
Znam da si rekla, samo kažem da i ostaviš zapis toga. Nek narod znaex anais » wrote: Ne jebi po tavanu, to sam već rekla.Sutra ću ga maknut, da ne izazovem treći svjecki na trkeljanju, a čak nije moja izjava.
Možda ima ozbiljan razgovor sa svekiTea Tree » wrote: Strah me za našeg Zeca, da ne bi i ona na ražanj.
Zec na ražnju u kontekstu kontekstova predstavlja asocijaciju na parizerVidiš, Karl, mi smo se brinuli da ne bi ti na ražnju završio, a baš te briga je li Zec na ražnju ili golub na grani ne čini proljeće.
Ja sam iznimka koja ruši pravilo.Karl Jozef » wrote: Znam da si rekla, samo kažem da i ostaviš zapis toga. Nek narod zna
A glede ww3, mislim tu na forumu
parizer vs. janjetina
Zec je sofisticiran, to već odražava nekog fine prošlosti, nekog tko zna što jeb, jede. To je već netko tko bi ovlažio vorumske intelektualke.Tea Tree wrote:A, pečeni zec, jel to za drolje ili dame ili intelektualke ili neke treće?
Strah me za našeg Zeca, da ne bi i ona na ražanj.
Vidiš, Karl, mi smo se brinuli da ne bi ti na ražnju završio, a baš te briga je li Zec na ražnju ili golub na grani ne čini proljeće.
ex anais » wrote: Ja sam iznimka koja ruši pravilo.(Dobro, nije da je bogznaneko pametno
)
Janjet'nu prezirem. Svinjetinu sam bacala iz usta na krizmi jedne kolegice. Mater naručila ne znam koliko svinja, strašno nešto.
Pretpostavljam da su onda ćevapi za prostače i seljanke?Zec je sofisticiran, to već odražava nekog fine prošlosti, nekog tko zna što jeb, jede. To je već netko tko bi ovlažio vorumske intelektualke.
Ja kad sam vidio crno janje, mislio sam da je zavladao nemoral u stadu
Ja i prijateljica smo bacale u salvetu, a pošto ne možeš baš toliko bacati onda smo morale priznati da mi to ne možemo.Tea Tree » wrote:![]()
Ček, što si radila sa svinjom? Ova pogleda jedu li svi, ti se nasmiješiš i prineseš vilicu ustima i kad ona više ne gleda, a ti brzo u salvetu?
![]()
Pa mislim da bi trebala biti, da. Krkanluk i to.Je li janjetina za drolje ili?
A tek s lukom! Ilipljeskavice!Pretpostavljam da su onda ćevapi za prostače i seljanke?
: prostača i seljanka:
Users browsing this forum: ClaudeBot, Majestic-12 [Bot] and 0 guests