Drugi summit Nesvrstanih
Mislim da ju jedan odjebe a drugi pojebeTea Tree » wrote:Pokušavam skužiti što točno rade?
Možda taj smajlić znači ... odi jebat nekog drugog
Đizs.Karl Jozef » wrote:I tako, kad smo kod jela ...
jel' se tko zaželioovoga.
Zanimljiv naziv poremećaja.
Kad smo kod jela, čitam zanimljivu temu tamo. Hrana koju jedeš korelira s mijenjanjem partnera, tj. droljizmom.
Ponekad nisam sigurna da li se ljudi na forumima samo zajebavaju ili zaista nakon nekog vremena počnu vjerovati u te svoje zajebancije jer nikad u RL nisam čula gluposti kakve sam čula online. A navodno su na forumima ljudi ponešto inteligentniji.
A i ja se čudim, kao da sam od jučer tu. Valjda me prosvijetlilo.
ex anais » wrote:
Kad smo kod jela, čitam zanimljivu temu tamo. Hrana koju jedeš korelira s mijenjanjem partnera, tj. droljizmom.
Apsolutno, ako jede često neku skuplju i finiju hranu onda često mijenja partnere. Mislim neće te valjda jedan godinu dana vozat po restoranima i kupovat ti račiće, škampiće, prstace, janjetinu
... koji su njihovi argumenti za ?
Krivo. Drolje jedu parizer.Karl Jozef » wrote:
Apsolutno, ako jede često neku skuplju i finiju hranu onda često mijenjaš partnere. Mislim neće te valjda jedan godinu dana vozat po restoranima i kupovat ti račiće, škampiće, prstace, janjetinui sl.
Ne moraš se ti bojati Mortiše, vidim te ja.ex anais » wrote:
Krivo. Drolje jedu parizer.(Isuse, ako ovo Mortiša vidi) Ali stvarno, nisam ja to napisala, to je teza topica.
Možda zato što su zgodne i jebozovne pa ih briga što to smrdiex anais » wrote: Krivo. Drolje jedu parizer.(Isuse, ako ovo Mortiša vidi) Ali stvarno, nisam ja to napisala, to je teza topica.
Neka vrsta ponižavanja partnera, zapravo ne partnera nego prijateljica. Time pokazuje ... toliko sam bolja od vas da unatoč parizeru me svi hoće
Ipak ja bih možda rekao da su to dobre žene, možda tako testiraju ljubav. Ono ako me netko hoće dok jedem parizer mora da će me uvijek htjeti.
Jao, kako ti nemaš osjećaj za filing. Pa ne možeš prstace u isti koš s janjetinom!Karl Jozef » wrote:
Apsolutno, ako jede često neku skuplju i finiju hranu onda često mijenja partnere. Mislim neće te valjda jedan godinu dana vozat po restoranima i kupovat ti račiće, škampiće, prstace, janjetinui sl.

Janjetina uopće nije fensi.

Ne znam, jedni drugima.Tea Tree » wrote: A, tko im je to rekao?
Pa ono, očekuješ da ako je netko pismen da neće vjerovati u čudne stvari i pisati čudne stvari.
Svašta sam ja čula i u RL, ali ovakve teze. Da netko tako nešto kaže uživo svi bi pocrkali i popadali ispod stolova.
Tea Tree » wrote: Jao, kako ti nemaš osjećaj za filing. Pa ne možeš prstace u isti koš s janjetinom!
Janjetina uopće nije fensi.
Nisam ja to rekla. Uživajte.Tea Tree » wrote: Ne moraš se ti bojati Mortiše, vidim te ja.:voli parizer:
Ček malo, ti sad pričaš o parizeru kao da je najgora hrana postojeća?Karl Jozef » wrote: Možda zato što su zgodne i jebozovne pa ih briga što to smrdi.
Neka vrsta ponižavanja partnera, zapravo ne partnera nego prijateljica. Time pokazuje ... toliko sam bolja od vas da unatoč parizeru me svi hoćeodnosno, partneru .. toliko si jadan da me hoćeš unatoč parizeru.
Ipak ja bih možda rekao da su to dobre žene, možda tako testiraju ljubav. Ono ako me netko hoće dok jedem parizer mora da će me uvijek htjeti.

Pa što bi onda rekao za kranjske kobasice? Špek? Mahune?
Mrzim sve salame. Ne približavam se tome nikako i nikad.
Pa što bi onda rekao za kranjske kobasice? Špek? Mahune?
Ja volim samo parizer i šunku u ovitku. Od Sljemena je najbolja.Karl Jozef » wrote: Mrzim sve salame. Ne približavam se tome nikako i nikad.![]()
Ove neke čajne, zimske i to, to samo u slučaju krajnje gladi, kad se više i ne bira.
Kranjske voliš? I mahune? Oprostit ću ti kranjske, ako kažeš da si se šalio za mahune.![]()

Malo sam dodala madkava da Karl ne misli da njega ne volim.
Tea Tree » wrote: Ja volim samo parizer i šunku u ovitku. Od Sljemena je najbolja.![]()
Ove neke čajne, zimske i to, to samo u slučaju krajnje gladi, kad se više i ne bira.
Nisam baš ljubitelj, ljubitelj kranjskih ali ih normalno jedem. Debrecinke su mi bolje a ove zime je po štandovima tu u ZG bila neka slavnoska isto je OK iako je prevelika i predebela , sigurno preko 20cmKranjske voliš? I mahune? Oprostit ću ti kranjske, ako kažeš da si se šalio za mahune.![]()
A glede mahuna, kelja, špinata, brokula, graška, mrkvice
Pa ti si stvarno živući primjer teorije.Karl Jozef wrote:ne, ne i ne :duri ca:. Mrzim salame. Mislim da ih treba zabraniti. Nema krajnje gladi. Bolje grob nego rob :r ofl: :usa ma: :m udri:
ex anais » wrote: Pa ti si stvarno živući primjer teorije.
edit: nema zeca noćas, čini se da smo se to raspodjelili da ne preopteretimo server
Ne pratiš na satu.Karl Jozef » wrote:, da nisam drolja ili nešto treće ? Koje teorije ?
Da, da nisi drolja.
edit: Tko peče zeca?
-
- Information
-