Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
I kako misliš crna ruka? 
Znam lika koji je poginuo kad je bio mali jer je turnuo prste u utičnicu. Baba me uvijek plašila s otim i bojlerom i svačim pa se klonim struje ko vraga. Nekad kad palim svjetlo u kuhinji me strah i ruku pružim visoko jer točno ispod prekidača je i utičnica, strah me da ne gurnem prst.e
Znam lika koji je poginuo kad je bio mali jer je turnuo prste u utičnicu. Baba me uvijek plašila s otim i bojlerom i svačim pa se klonim struje ko vraga. Nekad kad palim svjetlo u kuhinji me strah i ruku pružim visoko jer točno ispod prekidača je i utičnica, strah me da ne gurnem prst.e
-
visekratni klon
Jepote, zamisli da se Kar i Zec ožene ... On ljenivac, nikad ne bi ništa napravio ili bi davao opsežne upute pa bi se Zec iznervirala i jednog dana bi ih čitali u crnoj kronici. Zapalila kuću i muža.
A kako, kako... Ono, crna ruka, sarajevski atentat i to.visekratni klon » wrote:I kako misliš crna ruka?
Od moje ujne brat je poginuo kad je bio mali jer je turnuo prste u utičnicu. Baba me uvijek plašila s otim i bojlerom i svačim pa se klonim struje ko vraga. Nekad kad palim svjetlo u kuhinji me strah i ruku pružim visoko jer točno ispod prekidača je i utičnica, strah me da ne gurnem prst.e
Kažem ti, ruka mi je bila crna, malo me streslo, al me nije ubilo, stajala sam na kauču.
-
visekratni klon
A šta, kauč je izolator?Zekoslawa » wrote: A kako, kako... Ono, crna ruka, sarajevski atentat i to.![]()
Kažem ti, ruka mi je bila crna, malo me streslo, al me nije ubilo, stajala sam na kauču.
Pa vidiš što se događalo s bivšim mi ljenivcem.visekratni klon » wrote:
Jepote, zamisli da se Kar i Zec ožene ... On ljenivac, nikad ne bi ništa napravio ili bi davao opsežne upute pa bi se Zec iznervirala i jednog dana bi ih čitali u crnoj kronici. Zapalila kuću i muža.
E, al taj je bio tudum svoje vrste. Toliko ga ništa nije zanimalo, čudo neviđeno.
-
visekratni klon
Dobro, Kara bar zanima baština i svjež pristup pravopisu.Zekoslawa » wrote: Pa vidiš što se događalo s bivšim mi ljenivcem.![]()
E, al taj je bio tudum svoje vrste. Toliko ga ništa nije zanimalo, čudo neviđeno.
Ja imam takvu priču od neki dan.
Uglavnom u sobi mi eksplodirala žarulja i ostalo grlo i žičica. Trebalo je to klještima odvrnut. Izvadio sam naravno osigurač, ali za svaki slučaj stavio i gumene rukavice... uglavno kad sam taknuo grlo... pa... vatromet.
Bit će nije bio jedini osigurač s naljepnicom svjetlo. 
Ne znam, sjedi na kauč i probaj turnit prste u utičnicu.visekratni klon » wrote:
A šta, kauč je izolator?
-
visekratni klon
Ja zato uredno gasim limitator- da, imamo to sranje pa kad bude zima mi se sve izgasi ako uključim dva strujala.Karl Jozef » wrote:Ja imam takvu priču od neki dan.Uglavnom u sobi mi eksplodirala žarulja i ostalo grlo i žičica. Trebalo je to klještima odvrnut. Izvadio sam naravno osigurač, ali za svaki slučaj stavio i gumene rukavice... uglavno kad sam taknuo grlo... pa... vatromet.
-
visekratni klon
Ja sam se penjala na kauč da guram ruku u onaj otvor u zidu di ide cijev od peći na drva. Tako da sam i ja imala crnu ruku.Zekoslawa » wrote: Ne znam, sjedi na kauč i probaj turnit prste u utičnicu.Pa fala bogu, šta nisi nikad čula da ne badaš u struju bosa?
Ja i moje žrtve uvijek budemo uredno izolirani, kao što vidiš.
Poučak mojih priča je: Nikad ne vjeruj naljepnicama.Karl Jozef » wrote:Ja imam takvu priču od neki dan.Uglavnom u sobi mi eksplodirala žarulja i ostalo grlo i žičica. Trebalo je to klještima odvrnut. Izvadio sam naravno osigurač, ali za svaki slučaj stavio i gumene rukavice... uglavno kad sam taknuo grlo... pa... vatromet.
Da sam slušala ove ovdje naljepnice, mislila bih da mi mašina ne radi. Naime, sve su neke s natpisima "svjetlo". Kad ne znaš šta je, napišeš "svjetlo", valjda to tako ide.
Pa rekoh nedavno da sam počela gledati niske. To mi valjda nagoni govore da je za produžetak vrste pametnije odabrati niske, da nam ćer ne bi imala nogu broj 45, što znači da se nikad neće udati i onda ode vrsta u vražju mater.
U biti, ček, ti nisi mislila na visinu, nego na u se-na se-poda se lifestyle?
-
visekratni klon
Zec, a šta ako ti dijete bude nisko, a velike noge?
A jel' tebi kad ruka bila crna od čega?Starfish » wrote: djetetina bi im bila pantagruel.
Rodi muško.Zekoslawa wrote: Pa rekoh nedavno da sam počela gledati niske. To mi valjda nagoni govore da je za produžetak vrste pametnije odabrati niske, da nam ćer ne bi imala nogu broj 45, što znači da se nikad neće udati i onda ode vrsta u vražju mater.![]()
Moći će dobro ćaću podrepit, šta.
Probaj opet.Starfish » wrote: jednom sam gurnula prst u utičnicu, ali se ništa nije dogodilo. bezveze.
A ništa, ti biraj niske.Zekoslawa » wrote: Pa rekoh nedavno da sam počela gledati niske. To mi valjda nagoni govore da je za produžetak vrste pametnije odabrati niske, da nam ćer ne bi imala nogu broj 45, što znači da se nikad neće udati i onda ode vrsta u vražju mater.
U biti, ček, ti nisi mislila na visinu, nego na u se-na se-poda se lifestyle?
Otrov za udavače
-
- Information
-