Drugi summit Nesvrstanih
Pogođeno.Zekoslawa » wrote: Zove se Anđelko i tako to.
Ide mi na živce što sam izokrenula ritam, mislim da polako počinjem misliti kao dnevni čovjek. Bezvoljna sam cijeli dan.
Lažeš ovaj napaćen narodex anais » wrote: mislim da polako počinjem misliti kao dnevni čovjek.
Bezvoljna sam cijeli dan.
Pa ne valja zub vaditi pod temperaturom.Karl Jozef » wrote: Jesi makar zub izvadila?
KarlJoža, žif si!Karl Jozef » wrote: Nemere crveni bit Anđelko.
A ne znam onda... Možda Joke?
Ex, proći će oko 4, kao uvijek.
Ja mislim da je još imaš jer da je nemaš ne bi baš bila onlineex anais » wrote: Pa ne valja zub vaditi pod temperaturom.(nisam sigurna jel je još imam, al ajd)
Utjehe li. :anđelko:
Pa dobro, nemam ja uvijek temperaturu.Karl Jozef wrote: Ja mislim da je još imaš jer da je nemaš ne bi baš bila online![]()
Išlo mi je super dva dana, a ako može dva može još!
Kako sada stvari stoje, računam na još makar 40ak godinaZekoslawa » wrote: KarlJoža, žif si!
Čitaš me dobro, tako je Josip bi se trebao zvatA ne znam onda... Možda Joke?
Kako nemaš, pa kad god kreneš radit ozbiljnije dobiješ temperaturu. Inače to ti je normalno, micanjem se stvara trenje koje malkoc povisuje temperaturu.
Inače dok god ti je temperatura veća ili jednaka okolišnoj, vjerojatno si dobro. Tako da samo se uspoređuj s DMHZ.
Koliko ja znam na oglasnoj ploči ne piše da itko mora čistit kišuex anais » wrote: Ajme, kreću kiše.
Plus život vječni, naravno.Karl Jozef » wrote: Kako sada stvari stoje, računam na još makar 40ak godina
A dobro, nisu se motali oko tebe ni Tea ni Šime, znači?
Pa da, Joke je prilično univerzalan, recimo to tako. Joško, Josip ->Jole, Joke, ovo, ono. U svakom slučaju, neka bude Joke, makar mi je Anđelko živopisniji.Čitaš me dobro, tako je Josip bi se trebao zvat, valjda Joke dolazi od toga

Ništa, ništa, reda radi sam ga ubacila, samo da ga još malo gledam.
Pa slušaj u to nisam siguran. Iako vjerujem ne znači baš da sam jako jako dobar.Zekoslawa » wrote: Plus život vječni, naravno.
A nisu. Glede Šime, ja volim mladunčad od ovceA dobro, nisu se motali oko tebe ni Tea ni Šime, znači?
Pa da, Joke je prilično univerzalan, recimo to tako. Joško, Josip ->Jole, Joke, ovo, ono. U svakom slučaju, neka bude Joke, makar mi je Anđelko živopisniji.

A ne znam, kad malo bolje pogledam baca mi i na Edvarada a pošto sam jučer gledo neki intervju čini mi se da bi i Jovo mogo tako izgledat
Ohooo, reći ću te svima! Onima nadležnima za vječni život, ali svima, do pape.Karl Jozef » wrote: Pa slušaj u to nisam siguran. Iako vjerujem ne znači baš da sam jako jako dobar.Nešto kao što vjerujem ja u Hrvatsku ali nisam siguran da neću u ćuzi završit
![]()
Jooj, hladna svinja je gadna, ali mislim da je mladunče od ovce možda čak i gadnije. Smrdi.A nisu. Glede Šime, ja volim mladunčad od ovceviše nego od svinje. Ne znam, kod mene vole te svinje hladne jest a meni je to glupo.
Nego, reci znaš li ti tko je Šime ili bar koja je to gostionica? Reci da bar ti znaš.
(pravi se da znaš da im bude neugodno, ovim dvjema što im je pri'kućon
Papa je mislim malim slovom, to je titula i to više kolokvijalna. Inače on ima jedno tih 10ak titula kako i priličiTea Tree » wrote: Ohooo, reći ću te svima! Onima nadležnima za vječni život, ali svima, do pape.Ili Pape?
![]()
![]()
Laž i mućka provokacijaJooj, hladna svinja je gadna, ali mislim da je mladunče od ovce možda čak i gadnije. Smrdi.
.
Apsolutno, to je na magistrali, tamo kod BiogradaNego, reci znaš li ti tko je Šime ili bar koja je to gostionica? Reci da bar ti znaš.![]()
Ja sam mislio da je Zec u Zg.
A, misliš da te neću reć samo zato što se nisi očitovao na to da ću te reć?Karl Jozef » wrote: Papa je mislim malim slovom, to je titula i to više kolokvijalna. Inače on ima jedno tih 10ak titula kako i priliči.
Ne smrdi ti hladna janjetina? Ooo, smrdi.Laž i mućka provokacija.
Pa jel' tako?Apsolutno, to je na magistrali, tamo kod Biograda, što ima netko tko to ne zna?
Imamo veš mašine za dušu, zadnjih 200njak godina se čišćenje uopće ni ne plaća
Hladna da, mislio sam na vruću janjetinu.Ne smrdi ti hladna janjetina? Ooo, smrdi.![]()
Pa jel' tako?![]()
![]()
Kemijsko, a domaće.Karl Jozef » wrote: Imamo veš mašine za dušu, zadnjih 200njak godina se čišćenje uopće ni ne plaća![]()
Vruća se ne odbija, ne budi lud.Hladna da, mislio sam na vruću janjetinu.![]()
Friško, s tehničkog donosim, Chiro zalijepio:![]()

Nije kao madkava, ali je jako dobar!
Jel' se to stavlja kad se nekome želi dobro ili zlo? Dobro to vjerojatno ovisi i o spoluTea Tree » wrote: Friško, s tehničkog donosim, Chiro zalijepio:
Nije kao madkava, ali je jako dobar!
-
- Information
-