Kao npr.?Tea Tree » wrote: Ja sam za to saznala iz nekih izvora pa mi je baš bilo čudno da ima tako dobar ukus.
A, čuj, i takav odabir glazbe isto ukazuje na psihoanalitičke t(r)ipove.
Kako to da ste toliko kul?
Pa okolina te i oblikuje ako se po nečemu izdvajaš. Neki se povuku u sebe, u čudne hobije, učenje, a ja sam bio skloniji mjuzi, curama i borilačkim vještinama.Dylan » wrote:
Jebiga, to je zajeb buraz. Ti si jedan od rijetkih mensaša koji je cool. Svi ostali mi nekako nalikuju na ikebane - kao da ih je netko oblikovao.Judolino, čitao sam tvoje postove, i mislim da je univerzalni zločin što takvi tipovi poput tebe tavore u anonimnosti. Čovječe, pa daj objavi knjigu. Možemo surađivati.
Ne mislim da ja pišem nešto posebno dobro, al njegujem minimalizam.
Ja sam, recimo, glup ko kurac. Ne kužim ni infitezimalni dio svemira, a nekmoli tamo neke Teorije svega. Koji kurac. Daj mi pivo, Leonarda Cohena, neku senzibilnu djevojku i čitav svemir je moj. Leonard Cohen - Closen Time Ovo ja nazivam Carstvom nebeskim. Živjeli
Međutim, to što je netko natprosječno inteligentan ne mora značiti da istodobno nije budala.
Pa nisam ga čitao već ga vi non-stop spominjete. Kao da ste opsjednute s njim. Čak ste mislile da sam ija schmokljan. Ja vam pustim Подмосковные Вечера nešto totalno idioskinkratično kako bih načinio skok od schmokljan, a vi i dalje brijete da sam on.
U pravu si.judolino » wrote: Pa okolina te i oblikuje ako se po nečemu izdvajaš. Neki se povuku u sebe, u čudne hobije, učenje, a ja sam bio skloniji mjuzi, curama i borilačkim vještinama.
Međutim, to što je netko natprosječno inteligentan ne mora značiti da istodobno nije budala.
Koja to žena koja piše ko muškarac? Vedrana Rudan? Ona se fura na Bukowskog.Tea Tree » wrote: Schmokljan uopće ne postoji. To je žena koja piše kao muškarac.
-
- Information
-