Tko ne trkelja, magarac!
ajmeSerenità » wrote:
Pa ti volis jesen.
Ja se jucer kupala. I skakala u more. I vozila biciklo po maslinicima. I pokusala rucak koji su mi spremili. La vita è bella.
ne vraćaj se, Sereno, ovdje pada kiša, hladno je, ružno, tužno i dužno.
u ostalim vijestima, hladno mi je.
-
visekratni klon
Kar moderira Kulturu, jel sekciju Pravopis možda?

Ma ček, trebao je Jezikoslovlje, ništa ne znate.

-
visekratni klon
Ja volim prestanak ljeta, to bi bila točnija definicija.Serenità » wrote:
Pa ti volis jesen.
Ja se jucer kupala. I skakala u more. I vozila biciklo po maslinicima. I pokusala rucak koji su mi spremili. La vita è bella.
Ajme, to tvoje difno zvuči. Zamišljam kao u talijanskim filmovima. Mamma mia.
Ne, to bi već bila blasfemija. Ali kultura već može.visekratni klon » wrote:Kar moderira Kulturu, jel sekciju Pravopis možda?![]()
Dabome.
To što sam štumpf.Zekoslawa wrote: Kojo?![]()
Ja ih imam nešto doma...Zekoslawa wrote:Jadna ti sam, imam svjetlo u sobi i kupaoni i jednu utičnicu. To je sve. Ni frižider ne radi.![]()
-
visekratni klon
Još sutra kiša i onda lijepe zimske temperature.
Naravno, za dva dana ću kukat oko grijalice.

Naravno, za dva dana ću kukat oko grijalice.
Ja ne kapiram ovo ništa.Zekoslawa wrote:Jadna ti sam, imam svjetlo u sobi i kupaoni i jednu utičnicu. To je sve. Ni frižider ne radi.![]()
Šta ti nije jasno? Kad sam uključila mašinu, izbacio je osigurač. Trebam od 10, ja imam rezervnih samo od 16. Onda sam povadila šta se moglo od 6, pa su i ti izbacili i sad više nemam šta izvaditi, svi su otišli, a od 16 je prevelik i ne mogu ga utirat. To je to, moja tužna priča. 
Ujutro radi i dućan. Dotad će mi se odmrznit i pokvarit sva hrana.Karl Jozef » wrote: A kako ću sad jadan, mogu ujutro.
Pa jel' oš na pola puta?Zekoslawa » wrote: Ujutro radi i dućan. Dotad će mi se odmrznit i pokvarit sva hrana.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Popravi pregorjeli osigurač.
Recmo, ekserom.
Neće imat šanse da izbaci opet.
Zajebajem se, al moš probat (za do sutra, ne dulje) sa kakvom žicom odokativno sličnog presjeka.
I onda gledaj da pališ samo jedno trošilo.
Recmo, ekserom.
Neće imat šanse da izbaci opet.
Zajebajem se, al moš probat (za do sutra, ne dulje) sa kakvom žicom odokativno sličnog presjeka.
I onda gledaj da pališ samo jedno trošilo.
-
- Information
-