Drugi summit Nesvrstanih
Ajme!!
Ma staviti će onu negu drugu vrstu linkova, magnet nešto a i neće svi servisi odmah promjeniti. Osim toga možeš skinuti one .torrent fajlove i dok god je to na nečijem kompu možeš skidati.ex anais » wrote:![]()
Upravo sam pročitala da se gase torrenti i da će uskoro nestati i pirate bay. Idem plakati. Pizda im materina!
Ali neka kvaka mora bit. Sad sam našla nešto zanimljivo. http://www.politikaplus.com/novost/5124 ... dio-acta-uKarl Jozef » wrote: Ma staviti će onu negu drugu vrstu linkova, magnet nešto a i neće svi servisi odmah promjeniti. Osim toga možeš skinuti one .torrent fajlove i dok god je to na nečijem kompu možeš skidati.
Ako odem u zatvor jer skidam taj link... bili ste dobri drugovi.
Nemoj stajati pored prozora da ne pocrniš na rešetke.ex anais » wrote:
Ali neka kvaka mora bit. Sad sam našla nešto zanimljivo. http://www.politikaplus.com/novost/5124 ... dio-acta-u
Ako odem u zatvor jer skidam taj link... bili ste dobri drugovi.
Pa tako mi je nešto palo na pamet kad sam rekao da skidaš .torrent fajlove.ex anais » wrote: Ako odem u zatvor jer skidam taj link... bili ste dobri drugovi.
radi mi mozak
Bože, kako si nepromišljen.Karl Jozef » wrote: Pa tako mi je nešto palo na pamet kad sam rekao da skidaš .torrent fajlove.
radi mi mozak![]()
....
ZecTea Tree » wrote: Bože, kako si nepromišljen.Ako ona ode u zatvor, ja ću je posjećivati, a tko će ti onda čuvati ovce?
joj da .... trebao sam si dati nick Gregor
Mislim da će ex biti lijepo u zatvoru ... imat će osobnog liječnika a i prisilit će je da ide spavati u normalno vrijeme.
E kad smo kod uskraćivanja interneta. Danas su zli ljudi koji pružaju tu uslugu nešto mijenjali i uglavnom skoro cijeli dan nije bilo internetaex anais » wrote:![]()
![]()
![]()
Rugajte se vi, ali doći će i ta vremena, nema više interneta, gotovo je. Morat ćemo opet postati pošteni ljudi.
uglavnom mislim da sam si sam danas dijagnosticirao ovisnost o internetu.
Ono kad 75% uključenih forumaša nije bold plavoTea Tree » wrote:Koje je to normalno vrijeme?
Ovo je smajlić mog života!
Kad te jednom puste imat ćeš pravo na odštetu i nekakve dnevniceex anais » wrote:Ne mogu otvorit, na kraju ću u zatvor bez razloga.
Nego, kažu da se ovih dana pojavila mišja groznica .... a ti kažeš da imaš temperaturu, pa ovoga ...
Jel to neka šifra što on nosi različite naušnice pa zato ili?
Doduše, možeš ih povesti, možda pokidaju rešetke.Tea Tree » wrote: Jel to neka šifra što on nosi različite naušnice pa zato ili?
-
- Information
-