Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1663 times
Post 21 Dec 2011, 21:24

Baš zbog tih orgazama i rasprave u pet ujutro, baš zbog truda da sa svima normalno razgovara Bliss ima i moj glas. Što misliš, zašto se toliko trudim? :D

Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 21 Dec 2011, 21:42

bliss » wrote:Možda bi tvoju molbu uvažili. Moje molbe se baš ne doživljavaju.
A koja je točno razlika između toga da netko ne piše na molbu i toga da ne može pisati ako je rezultat isti - da ne piše?
Ja baš mislim suprotno. :) Štoviše, ako se ti fakat povučeš, mislim da je najbolja odluka odustati od tog PDF-a kao od neuspjelog eksperimenta koji se pokazao neostvarivim. Naime, ne vidim da je ijedan od problema s tim PDF-om nastao zbog tvoje ovakve ili onakve moderature.

Razlika je u tehnikalijama koje se mogu izbjeći.
Polina Belilowsky

Post 21 Dec 2011, 23:55

blaze » wrote: judolino nije zlonamjeran, što god ti mislila o njegovom "vrijeđanju". ne vrijeđa radi vrijeđanja. uglavnom pizdi na ljudsku glupost i skučenost. ima malo širi vokabularni spektar, pa što

mene recimo strahovito uvrijedi kad netko na ovom forumu spominjanje sisa shvati kao napad ad hominem. ospice dobijem od muke

kad bismo judolina ugurali u sterilizator, dobili bismo jednog krasnog i finog rokera. kad bismo neke druge ugurali u sterilizator dobili bismo jedno fino veliko ništa

ne dirajte mi judolina :mad:
Nije zlonamjeran; osobno uživam u njegovu nesuzdržanu renesansnom riječniku. Ali ovo je javni forum i radi većine forumaša takvo pisanje ne može se tolerirat.

Napad ad hominem je kad mi napišeš da su poput palačinke :o

Ja tu nikog ne bih gurala u sterilizator, a ima nešto i u Byronovoj tvrdnji da se dosta toga može postići dogovorom, bez sankcija. :misli:
daze

Post 22 Dec 2011, 01:34

Dok su glavne točke dnevnog reda redom:

baniranja
parcijale
upozorenja
ograničenja

neće se ovaj forum ničim uspjeti izdvojiti. Toga svega ima i na ostalim forumima. Ovaj topic sam shvatio kao nekakav topic za ideje, a nijednu nisam našao osim ovih gore spomenutih.

Ja sam predložio filmski klub nedavno, svi prisutni su se složili a nitko to nije pokrenuo. :durica:
A oko takvih stvari možeš stvoriti zajednicu i zadržati vjernost članova, koji će usto i češće navraćati. Ja sam dugo na facebook išao samo zbog Mafia Warsa. Bila je ta sitnica što me držala aktivnim. Ništa drugo me ne bi tada održalo da dolazim redovito provjeravati. A oni su stvorili biznis oko toga, znali su zadržati članove aktivnima i krug se samo širio.
0 new messages
Stitch
Head Honcho
Post 22 Dec 2011, 01:42

Na kojem si levelu odustao? Ja na tisuću i nekom. :D

Inače, slažem se s tobom.
Potpisi su za budale.
daze

Post 22 Dec 2011, 01:43

Negdje 960, nisam više imao misija za igrati. Tada sam doživio katarzu. :rofl:
0 new messages
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 01:45

daze » wrote:Ja sam predložio filmski klub nedavno, svi prisutni su se složili a nitko to nije pokrenuo. :durica:
A oko takvih stvari možeš stvoriti zajednicu i zadržati vjernost članova, koji će usto i češće navraćati. Ja sam dugo na facebook išao samo zbog Mafia Warsa. Bila je ta sitnica što me držala aktivnim. Ništa drugo me ne bi tada održalo da dolazim redovito provjeravati. A oni su stvorili biznis oko toga, znali su zadržati članove aktivnima i krug se samo širio.
Ajmo to napravit, ja sam za. :xlux:
Stitch
Head Honcho
Post 22 Dec 2011, 01:55

Pa otvori temu. Daleko je efikasnije kad čovjek napravi sam umjesto da govori "treba ovo, treba ono". :D
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 01:58

Ne vrijedi ovako, moramo se skupit najmanje 10 nas da da bi to imalo nekakvog efekta.
Stitch
Head Honcho
Post 22 Dec 2011, 02:00

Evo, i ja sam za. Ali nađite neke normalne filmove. S lijepim curama. :zubo: Neću Spidermana i Nolanova Batmana. :D
Potpisi su za budale.
daze

Post 22 Dec 2011, 02:00

Da, al nije to samo otvoriti. Treba naći entuzijastu koji će to održavati, koji će birati filmove, podsjećati ljude da pogledaju i otvarati topice za raspravu. Nešto tipa onaj natječaj sa Fotografije.

Ne radi se samo o filmskom klubu i da ja to želim, već se takvih ideja može naći za svaki podforum. To je nekakav model koji se može ukomponirati u forum (a koji ne dira u ostale elemente), a možda nekima bude dobar motiv da ćešće prate i sudjeluju (Mafia Wars).
0 new messages
Stitch
Head Honcho
Post 22 Dec 2011, 02:04

A što za Seks i ljubav, kad si već inspiriran? :D
Potpisi su za budale.
Eks

Post 22 Dec 2011, 02:04

Fora s filmskim klubom je da je teško pogoditi ukus ostalih. Ne znam kako to pomiriti. :o
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 02:11

ex_anais » wrote:Fora s filmskim klubom je da je teško pogoditi ukus ostalih. Ne znam kako to pomiriti. :o
Pa može se pomirit, i ja sam za skoro sve osim Spidermana, Batmana i 300... :xzubo:
daze

Post 22 Dec 2011, 02:13

Hekatonhir » wrote:A što za Seks i ljubav, kad si već inspiriran? :D
A to je već mainstream, to svakog interesira. :xd:
ex_anais wrote:Fora s filmskim klubom je da je teško pogoditi ukus ostalih. Ne znam kako to pomiriti. :o
Pa zato bi bilo fora da neki znalac to otvori i vodi, možda bude mentor mnogima. Ma čak ni ne treba, napravi se neki miks sa nekim novim hitom, pa onda možda nešto starije, nešto kultno. Uglavnom, nešto što bi bilo dostupno svima da se skine u roku dva sata i pogleda u roku tjedan dana. A ako bude konstantno loš izbor filmova, lako napravimo puč i promijenimo tipa za projektorom. :zubo:

A onda, možda jednom mjesečno napraviti spin-off sa nekim dokumentarcem. To je dobro polje, pogotovo za rasprave.
0 new messages
Eks

Post 22 Dec 2011, 02:15

A misliš filmove koje je taj već gledao ili? Jer, kako će znati da su dobri? :xzubo:
Ja imam neke na umu, ali sam ih gledala.

Skinula sam Melancholiu od Larsa Von Triera i Ponoć u Parizu od Woodya. Nedavno sam gledala Sleeping Beauty, zanimljiv oblik prostitucije. :o I tako. :hekla:
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 02:18

Melancholiu nisi morala. :o

Treba ići na filmove koji se mogu pogledat on line.
daze

Post 22 Dec 2011, 02:19

A ne određujem ja ništa, samo bacam prijedloge. Možda nekome pomognu da dođe do pravog modela za funkcioniranje.

Odoh sad spavat, očekujem sutra (odnosno danas) brainstorming na ovoj temi. :D
0 new messages
Pješčana

Post 22 Dec 2011, 08:58

dobro jutro :)
imam prijedlog za taj filmski klub: ako vam se čini da je to prevelik zalogaj za jednu osobu, zašto ne biste dogovoirli nekakav redoslijed da jedna osoba bude ajmoreći "mentor" tjedan, dva. u to vrijeme predlaže filmove ili redatelje ili teme.
tako će i drugi imati priliku pokazati ideje, a nitko se neće iscrpiti nakon 15 dana.
šta kažete na to?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lord Byron

Post 22 Dec 2011, 09:08

Pješčana » wrote:zašto ne biste dogovoirli nekakav redoslijed da jedna osoba bude ajmoreći "mentor" tjedan, dva. u to vrijeme predlaže filmove ili redatelje ili teme.
Forum nema toliko osoba ukupno, a kamoli toliko dovoljno verziranih osoba, pa da bi ideja profunkcionirala :D.

Uz ovoliko (ovoliko malo) živućih ljudi, sve se svodi na jednostavnu istinu: ili će netko uložiti svoj trud i vrijeme u pokušaj ostvarivanja neke ideje - ili neće.
Pješčana

Post 22 Dec 2011, 09:12

ne slažem se.
da točno dvoje ljudi naizmjence predlažu filmove, to već ima dinamiku.
na primjer: prva dva tjedna ti predlažeš filmove na temu WW2. Druga dva tjedna ja predlažem filmove iz određene zemlje/u kojimaj eglumio netko određen i sl.
ovo je primjer, ne prijedlog :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lord Byron

Post 22 Dec 2011, 09:14

Pješčana » wrote:prva dva tjedna ti predlažeš filmove na temu WW2.
Ah, davno doba mladosti... :mudri:

:D
ombia

Post 22 Dec 2011, 10:06

ex_anais » wrote:Fora s filmskim klubom je da je teško pogoditi ukus ostalih. Ne znam kako to pomiriti. :o
Ja jedini problem vidim kako da svi zainteresirani nabave isti film. Nije mi problem pogledati dobar film bilo kojeg zanra. Cak ako i pretpostavljam da mi se nece svidjeti. Onda ga barem an temi mogu popljuvati. :D
Lastan

Post 22 Dec 2011, 10:39

ombia » wrote:Ja jedini problem vidim kako da svi zainteresirani nabave isti film. Nije mi problem pogledati dobar film bilo kojeg zanra. Cak ako i pretpostavljam da mi se nece svidjeti. Onda ga barem an temi mogu popljuvati. :D
Dođi da ti striček Lastan objasni neke stvari o P2P tehnologijama… :xzubo:
robot jura

Post 22 Dec 2011, 10:43

Pješčana » wrote:da točno dvoje ljudi naizmjence predlažu filmove, to već ima dinamiku.
na primjer: prva dva tjedna ti predlažeš filmove na temu WW2. Druga dva tjedna ja predlažem filmove iz određene zemlje/u kojimaj eglumio netko određen i sl.
ovo je primjer, ne prijedlog :D
Podržavam! :xlux:
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
  • Information