guGutanje
- Megalodona
i tako, razmišljam se da li da nastavim temu o sjebanoj kičmi, trudnoći ili dejzinim danima slave 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
o kafiMegalodona » wrote:i tako, razmišljam se da li da nastavim temu o sjebanoj kičmi, trudnoći ili dejzinim danima slave
- Megalodona
kafa 
nije ni čudno da ste svi histerični uz ovog smajlija
kafa tjedan između božića i nove godine?
nije ni čudno da ste svi histerični uz ovog smajlija
kafa tjedan između božića i nove godine?
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
otvori temu kako te glupe prijateljice sramotedejzi » wrote:Ja otvaram teme samo kad imam ozbiljan problem.
- Megalodona
vidim tupelo 
poše, naspamat ću 3 posta u nizu
:sreća:
poše, naspamat ću 3 posta u nizu
:sreća:
"Što učiniti kada su ti prijateljice na mentalnoj razini 12-godišnjakinja i ne boje se to pokazat?"Megalodona » wrote: otvori temu kako te glupe prijateljice sramote
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
dejzi » wrote:Počela sam se drozirat!
Jesul penisići bolji sad kaci na drozama?
Traju li drozeraške ljubavi duže?
Megi
Baš na Smrtno ozbiljnom PDF-u nabrajamo tko sve fali.
Nisam ni tebe ni Mulicu spomenula.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
možeMegalodona » wrote:kafa tjedan između božića i nove godine?
koje nove godine?
nije valjda?dejzi wrote:Bajo, s teškim drozama. Jako teškim
- Megalodona
nisi htjela biti kraljica očitogTupelo » wrote: Megi![]()
Baš na Smrtno ozbiljnom PDF-u nabrajamo tko sve fali.
Nisam ni tebe ni Mulicu spomenula.
naravno da ti falim
samo mi nije jasno zašto si me stavila skupa s mulicom
i stvarno ti je pretoplo u stanu, sjećam se da sam se 3 puta preznojila, sreća moja da ne kapam pa me nisi morala slijedit s domestosom
stavila sam brukicu, ne jebi medejzi wrote:
"Što učiniti kada su ti prijateljice na mentalnoj razini 12-godišnjakinja i ne boje se to pokazat?"
![]()
i opet molim da me se ne stavlja s mulicom u paket, meni je bar tLinajst
- Megalodona
bajo, 2012 
dok još ne počne
dejzi nećemo zvat, viš da je sva nesuvisla
dok još ne počne
dejzi nećemo zvat, viš da je sva nesuvisla
Poše, pa ti se u labudicu pretvaraš.dejzi » wrote:Eno je jedna trajala čak dva dana prošli tjedan.
Imaš pravo.Megalodona wrote:samo mi nije jasno zašto si me stavila skupa s mulicom
Bilo je to bezobrazno od mene.
Oprosti.
Glupa si k'o Kuki i mp.Megalodona wrote:i stvarno ti je pretoplo u stanu, sjećam se da sam se 3 puta preznojila, sreća moja da ne kapam pa me nisi morala slijedit s domestosom
dogovorito
može i dejzi, donest će droge
edit - može i bez dejzi
- Megalodona
sve u redu, dojenje uzme danakTupelo » wrote:
Imaš pravo.
Bilo je to bezobrazno od mene.
Oprosti.![]()
Glupa si k'o Kuki i mp. :dur ica:
nisam glupa ko oni, oni te znaju trolat, meni je neugodno jer si stara i to
u zadnje vrijeme joj ti debelo konkurirašdejzi wrote:Nesuvisla ti Mulica! :m ad:
hoćemo se družit jedan dan? posjetimo tupelo i odvedemo je na kavu?
u 2012-oj?
nisam vam ispričala novosti već dugo, ne znam ni odakle da počnem
uglavnom, onaj moj i ja tražimo sve osim sale, to već imamo
e, i ja se uhljebila, eto vam, morti i tupelo, eto vam, mogu i ja, nisam ništa normalnija od vas :ha:
Ja sam, zapravo mimoza od mog muža, zajebala jučerašnju kavu s Mulicom.
Nisam vam ga pohvalila. Ne znam kako sam propustila tu priliku da se malo s njim sprdam.
Čovjek završio na hitnoj.
Zbog zanoktice.
Ide priča.
Naime, mp ima savršene ruke. Nikad nije grizao nokte ni išta takvoga.
I prošli tjedan je dobio zanokticu.
I kukao mi danima.
I ja sam mu se smijala i proglašavala ga plačipičkom.
Kad je popio voltaren forte protiv bolova, doslovce sam nazvala sve naše prijatelje, to im rekla pa smo ga svi zajedno sprdali da je plačipička najveća ikad.
Čak mu se i moja mama smijala, a ona ga obožava i klanja mu se zato što me oženio i zahvalna mu je što me ne vraća doma.
I onda mu se prst poduplao i čovjek otišao na hitnu.
Tamo su ga shvatili daleko ozbiljnije nego doma i šibnuli mu konjske antibiotike i poslali na kirurgiju da mu očiste prst.
Ali tu nije kraj. Sunce moje, nenaviklo na ikakve tablete, je od Klavocina doslovce podivljalo i otišla mu probava.
Pa se sad danima muči s probavom i sav je nejak i nemoćan. I sretan što napokon ima čvrst dokaz da su tablete zlo i da ih ne treba piti.
I tak
Nisam vam ga pohvalila. Ne znam kako sam propustila tu priliku da se malo s njim sprdam.
Čovjek završio na hitnoj.
Zbog zanoktice.
Ide priča.
Naime, mp ima savršene ruke. Nikad nije grizao nokte ni išta takvoga.
I prošli tjedan je dobio zanokticu.
I kukao mi danima.
I ja sam mu se smijala i proglašavala ga plačipičkom.
Kad je popio voltaren forte protiv bolova, doslovce sam nazvala sve naše prijatelje, to im rekla pa smo ga svi zajedno sprdali da je plačipička najveća ikad.
Čak mu se i moja mama smijala, a ona ga obožava i klanja mu se zato što me oženio i zahvalna mu je što me ne vraća doma.
I onda mu se prst poduplao i čovjek otišao na hitnu.
Tamo su ga shvatili daleko ozbiljnije nego doma i šibnuli mu konjske antibiotike i poslali na kirurgiju da mu očiste prst.
Ali tu nije kraj. Sunce moje, nenaviklo na ikakve tablete, je od Klavocina doslovce podivljalo i otišla mu probava.
Pa se sad danima muči s probavom i sav je nejak i nemoćan. I sretan što napokon ima čvrst dokaz da su tablete zlo i da ih ne treba piti.
I tak
- Megalodona
dobro, znam da nije neka novost, ali možete bar reda radi stavit kojeg
ili
u znak suosjećanja s njim jadnim.

-
- Information
-