Ma prijavnicu će mislim primiti, al' preko studomata, ne ne. Studomat kaže prošao rok i prošao...visekratni klon » wrote:Ali moram bar nešto dati sad, ne smijem čekat ljeto- magična rečenica koja znači što? Čekam ljeto. A onda tako u ljeto itd. Krasno. Dakle, moram se ošamariti.
Plakat' babi u špajzi
-
visekratni klon
Mi nosimo prijavnice. A sad, mogu me odbit, ne znam, al mogu svejedno probat zamolit profesore na samom ispitu.Sjarel » wrote: Ma prijavnicu će mislim primiti, al' preko studomata, ne ne. Studomat kaže prošao rok i prošao...
ja kužim to sve, karl. ali doslovno nemam volje uzet penkalu u ruku i nešto napisat na list papira.
ono, naslov mi se ne da napisati.
al inače, u pravu jesu, to bi bila dobra metoda za nekoga kome se bar malo da, tj. tko je "utreniran prokrastinator" pa panika donekle djeluje i motivira ga.
al opet. ne želim prihvatiti činjenicu da riješenja nema. mooooooram početttiiii
al inače, u pravu jesu, to bi bila dobra metoda za nekoga kome se bar malo da, tj. tko je "utreniran prokrastinator" pa panika donekle djeluje i motivira ga.
al opet. ne želim prihvatiti činjenicu da riješenja nema. mooooooram početttiiii
-
visekratni klon
Idu psihijatru.kajla » wrote:kako ljudi prestanu ić u kladionicu? i oni vjerojatno misle da nešto propuštaju ako ne odu, ko i ja za internet![]()
jel ima kakvo žud-ovsko riješenje?
-
visekratni klon
Jučer me zaplašila jedna ženska na žudovom četu, inače je psiholog, opisala je kako ljudi koji se ne mijenjaju dođu na kraju do točke hospitalizacije.

Razumijem te...kajla » wrote:ja kužim to sve, karl. ali doslovno nemam volje uzet penkalu u ruku i nešto napisat na list papira.
Ima, samo moraš postaviti zadatak, vidjeti što imaš i krenut rješavat...al opet. ne želim prihvatiti činjenicu da riješenja nema. mooooooram početttiiii
-
visekratni klon
Da sam od kraja faksa do danas naučila svaki dan stranicu već bih diplomirala petsto puta. 
ne radi pa ne mogu vidjetvisekratni klon » wrote:Jučer me zaplašila jedna ženska na žudovom četu, inače je psiholog, opisala je kako ljudi koji se ne mijenjaju dođu na kraju do točke hospitalizacije.![]()
![]()
da. i sad čitam ovo karlovo i imam nalete entuzijazma, kao može se
da platim nekome instrukcije?!
jel postoje ljudi koji sebi ne nabijaju stres, tj. ne odgađaju?
ono, dođu s posla i odmah krenu s poslom po kući, kuvanjem, kasnije vježbaju/šetaju, itd.
ja sebe zamišljam kako dolazim s posla, spavam 5 sati, dižem se u 10 navečer, žderem i drkam po internetu do 3 ujutro
ono, dođu s posla i odmah krenu s poslom po kući, kuvanjem, kasnije vježbaju/šetaju, itd.
ja sebe zamišljam kako dolazim s posla, spavam 5 sati, dižem se u 10 navečer, žderem i drkam po internetu do 3 ujutro
-
visekratni klon
Life couch.kajla » wrote:
ne radi pa ne mogu vidjet![]()
da. i sad čitam ovo karlovo i imam nalete entuzijazma, kao može semislim da meni netko treba oduzeti svu tehnologiju i onda sjedit sa mnom i bodrit me.
da platim nekome instrukcije?!![]()
Pa možda, možda bi te instrukcije potakle na rad. Dobra ideja zapravo.
zamišljam se kod neke stare profke. old skul, autoritet i tako to.visekratni klon » wrote:
Life couch.![]()
![]()
Pa možda, možda bi te instrukcije potakle na rad. Dobra ideja zapravo.
a tko će to platit, mislim da bi me doma utopili u žlici vode da to pitam
a kak ti kažem da postoje ljudi kojima odgađanje ne donosi nužno stres.kajla » wrote:jel postoje ljudi koji sebi ne nabijaju stres, tj. ne odgađaju?
-
visekratni klon
Gore će te utopit ako odužiš faks. True story.kajla » wrote:
zamišljam se kod neke stare profke. old skul, autoritet i tako to.![]()
a tko će to platit, mislim da bi me doma utopili u žlici vode da to pitam
To bi podrazumjevalo da te zna, osim ako ne planiraš u burki učiti...kajla » wrote: da. i sad čitam ovo karlovo i imam nalete entuzijazma, kao može semislim da meni netko treba oduzeti svu tehnologiju i onda sjedit sa mnom i bodrit me.
Entuzijazam je zato što ti predlažem nešto što je dostizljivo
Jel' ti preteško i neshvatljivo to što imaš za naučiti? Ako nije onda ti ne trebaju instrukicje...da platim nekome instrukcije?!![]()
tebi?Splenda wrote:
a kak ti kažem da postoje ljudi kojima odgađanje ne donosi nužno stres.![]()
visekratni klon » wrote:Ja sam se noćas kad sam legla sjetila da nisam prijavila ispite za četvrti.I da je ujutro zadnji dan, a kako nisam imala ni lovu za prijavnice, mirne sam duše nastavila spavati jutros. Valjda će mi dozvoliti polagati s praznom prijavnicom ako mi u tajništvu ne prime u pon.
Ionako sam dosad sve odspavala što sam prijavila, pa se nisam uzrujavala. Ali moram bar nešto dati sad, ne smijem čekat ljeto- magična rečenica koja znači što? Čekam ljeto. A onda tako u ljeto itd. Krasno. Dakle, moram se ošamariti.
-
visekratni klon
Sjarel » wrote: To bi podrazumjevalo da te zna, osim ako ne planiraš u burki učiti...
Entuzijazam je zato što ti predlažem nešto što je dostizljivoIzmisli sama nešto svoje, jedna stranica, pola sata dnevno... sjeti se sama. Normalno da te deprimira i previše ti je ako razmišljaš o 10 ili koliko već ispita od jednom... ali jednu stranicu ćeš i pijana pa onda i deprimirana pročitati...
Jel' ti preteško i neshvatljivo to što imaš za naučiti? Ako nije onda ti ne trebaju instrukicje...
burka
al treba, stvarno treba. sutra mi je cijeli dan slobodan jer mi nema lude babe doma, mislim da ću probati. 15 minuta
mislim, ja pišem da ću probat, ali dio mozga mi se i dalje opire i viče "oćeš, oćeš", samo da se zna
Eto 15 minuta. S obzirom da ništa ne radiš, 15 minuta je 100% poboljšanje u odnosu na danas...kajla » wrote: al treba, stvarno treba. sutra mi je cijeli dan slobodan jer mi nema lude babe doma, mislim da ću probati. 15 minuta
mislim, ja pišem da ću probat, ali dio mozga mi se i dalje opire i viče "oćeš, oćeš", samo da se zna
-
- Information
-