JPK » wrote: Teško je istaknuti nešto novo kad si tako jednoobrazna osoba.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
Tebe se kao (ne)sudjelujućeg aktera ne sjećam, a Nimoy je temeljito asanirao teren pa nema tragova. Tema je bila "Tražim-nudim: jel' vi to mene jebete?". Drito i još neki (fakat se ne sjećam ostalih) su nemilo nasrnuli na Gizelu, Drito je kopipejstao njezin post s Psihologije i slavodobitno rekao "eto, sad se vidi da si ozbiljno poremećena". Pala je još i neobična rečenica-naputak "... s njom više nitko ne treba raspravljati".JPK » wrote: Svejedno mi je misterij, ne sjećam se da smo Drito konj i ja "cipelarili nekog jadnika na US-u".
Obje rečenice su citirane po sjećanju (naknadno je sve pobrisano), ne dajem ruku u vatru za svaku konkretnu riječ, ali smisao je tu. Zbog te sam se teme i nesankcioniranog divljanja bio maknuo s US-a dok se nije promijenila moderatorska "da jebeš, onda bi nekog kurca razumio" ekipica.
Ultimativni dokaziLord Byron » wrote: ali, taj slučaj definitivno nije ilustracija fhr-a kao groznog diktatorskog mjesta. Štoviše, ako se takve stvari izvlače kao ultimativni "dokazi", onda na kraju ispada da tamo i nije (bilo tako strašno).
Nisam to tako shvatila.
Ni da je time baš eto htio ilustrirati nešto (za razliku od svega drugog čime se može ilustrirati, valjda je donekle pametan, bar sam tako shvatila do sad). To je bila karika koja nedostaje. Ma daj, kamon
Samo je odonud dovukao nekakav svjež primjer, ontopic.
Zabranjeno je komentirati (sloboda izbora svakome da procijeni što je ZA NJEGA vrijedno komentiranja :mig) ? Ono, otkad?
Nisam se sad javila tu da bih bila nečiji glasnogovornik, nego zato jer sam o tome već i sama razmišljala kad sam ovdje imala Herp za pitati nešto. Pa sam dobila dojam da lebdi (ne)izgovoreno pravilo da se a priori ne secira samo neke moderatore, njihove postupke i nepostupke.
A priori
Ne znam za tebe, ja sam pobjegla od moderatora koji misle da mogu dijeliti i ne dijeliti upravo tu nekakvu "milost" koju spominješ. Od toga sam pobjegla.Zekoslawa wrote:Ljudi moji, pobjegli smo od jednoumlja, pobjegli smo od protekcije, od rodjačkih odnosa, od birokratizacije i koječega još. Posao je posao, ne treba imati milosti prema nikome, pa ni onome tko ti je drag. I ništa maliciozno nema u tome da za trulež u državi Danskoj odgovornost snosi i tkogod od ovdje nazočnih.
- Lord Byron
"Novogovor je nula s obzirom što se tamo događa."m.za » wrote: Ultimativni dokaziA tko je to uopće nudio ultimativni dokaz, Schmokljan?
Nisam to tako shvatila.
Ni da je time baš eto htio ilustrirati nešto
- Lord Byron
Sad možemo mirno i bez duhovitih sisa-rečenica nastaviti?Melody » wrote:Dajte mi slike sisa!
Ev' ja sam tražila. Sa' će cure poslat'.
Nisam pročitao nijednu knjigu od Ante Tomića, pa je teško moguće da mi je omiljeni pisac i da me bilo kakva izjava o njemu pogodila.ex_anais » wrote:Zaboga miloga, ne radi se o Dritu.Prihvatio je Dritov način govora kao i mnogi drugi i je da se fura na njegove fore i da je jedan od dritovih klonova, ali nije to bilo. Bilo je to da se JPK silno trsio ispasti duhovit pa ga je pogodila nekakva moja izjava da Ante Tomić uživo nije duhovit nego mrgudan i introvert. Bar u jednom nastupu, za privatan život ne znam.
Otad u svakom njegovom kvotu mene iskaču nekakve metle.![]()
Tko s djecom liježe, popišan se budi.
Isto tako, Dritov stil pisanja teško da imam ili pokušavam imati, osim ako pod time ne smatraš općenitu sklonost zajebavanju budala. No, moram te obavijestiti, Drito konj nije izumio takav način komunikacije.
Još jednom ću ponoviti, metlu sam ti spomenuo jednom toliko davno da sam i zaboravio na to; ali tebi se očito toliko urezalo u pamćenje da ni toliko vremena kasnije ne možeš prijeći preko toga. Jel ti palo kad na pamet da svo to neprijateljstvo usmjereno ka tvojoj osobi i cijela drama koja te okružuje možda ipak postoje samo u tvojoj glavi?
Biti i mniti svemiropolisno
A ne, ne, ja sam mislila na to da mi u kritikama ne trebamo imati milosti prema nikome. Mislila sam da će to biti jasno iz cjeline moga posta.Melody » wrote:
Ne znam za tebe, ja sam pobjegla od moderatora koji misle da mogu dijeliti i ne dijeliti upravo tu nekakvu "milost" koju spominješ. Od toga sam pobjegla.
Jasno. A ti, Drito i vama slični ste kompetentni odrediti tko je budala i koga treba cipelariti. Ja sam uvjerena da se ti ne sjećaš ni svog pohoda na Gizelu niti koga si sve opleo jer to ti je modus operandi. Kao što se ni Drito ne sjeća svih koje je opetovano vrijeđao. Ta ničim potkrijepljena bahatost i davanje paušalnih dijagnoza i ocjena pameti je jednako gnjusno kao i ponašanje na koje se ovdje ljudi žale.JPK » wrote: Nisam pročitao nijednu knjigu od Ante Tomića, pa je teško moguće da mi je omiljeni pisac i da me bilo kakva izjava o njemu pogodila.
Isto tako, Dritov stil pisanja teško da imam ili pokušavam imati, osim ako pod time ne smatraš općenitu sklonost zajebavanju budala. No, moram te obavijestiti, Drito konj nije izumio takav način komunikacije.
Još jednom ću ponoviti, metlu sam ti spomenuo jednom toliko davno da sam i zaboravio na to; ali tebi se očito toliko urezalo u pamćenje da ni toliko vremena kasnije ne možeš prijeći preko toga. Jel ti palo kad na pamet da svo to neprijateljstvo usmjereno ka tvojoj osobi i cijela drama koja te okružuje možda ipak postoje samo u tvojoj glavi?
Ali to nitko neće reći. Vama ide
Sjećam se Gizele. Ne vidim nikakav problem u takvom sprdanju takvih osoba, sama je to tražila svojom bahatošću.Lord Byron » wrote: Tebe se kao (ne)sudjelujućeg aktera ne sjećam, a Nimoy je temeljito asanirao teren pa nema tragova. Tema je bila "Tražim-nudim: jel' vi to mene jebete?". Drito i još neki (fakat se ne sjećam ostalih) su nemilo nasrnuli na Gizelu, Drito je kopipejstao njezin post s Psihologije i slavodobitno rekao "eto, sad se vidi da si ozbiljno poremećena". Pala je još i neobična rečenica-naputak "... s njom više nitko ne treba raspravljati".
Obje rečenice su citirane po sjećanju (naknadno je sve pobrisano), ne dajem ruku u vatru za svaku konkretnu riječ, ali smisao je tu. Zbog te sam se teme i nesankcioniranog divljanja bio maknuo s US-a dok se nije promijenila moderatorska "da jebeš, onda bi nekog kurca razumio" ekipica.
Bog nam je poslao budale da oplemene naše zemaljsko postojanje, grijeh je odbijati njegove darove.
Osim toga, to je forum. Ona je počela izjavljivati dva reda veličine trolerskije stvari
no što bi to ikad napravila u stvarnosti, a mi smo joj slično i odgovorili. Glavni problem je u ljudima koji ne kuže razliku između online i RL komunikacije.
Biti i mniti svemiropolisno
Sve ih prijavi za poticanje na nasilje.Melody » wrote:
Ubila sam žutog mrava, nikad to ne radim, ali sad sam toliko smetena od čitanja i rasplitanja ovog čvora odnosa svega ikad prema svemu i svima, da sam ga refleksno zalijepila za stol, odmah kod pepeljare
Idem, lurkanje je zanimljivije.
- Lord Byron
"Ti si ozbiljno poremećena" nije sprdanje, nego reakcija kad te netko takne u živac. Zanimljivo da je ona bila "bahata", a druga strana se samo sprdala.JPK » wrote: Sjećam se Gizele. Ne vidim nikakav problem u takvom sprdanju takvih osoba, sama je to tražila svojom bahatošću.
Do potezanja posta s Psihologije i "poremećena si" ona se sasvim dobro nosila sa sprdanjem. Ali, onda su popustili živci, a imalo se alate...
Eto vam. To je forum. Zašto ovaj topic, zašto se uzrujavate? Kad povežeš konce i skužiš tko komeJPK » wrote: Osim toga, to je forum. Ona je počela izjavljivati dva reda veličine trolerskije stvari
no što bi to ikad napravila u stvarnosti, a mi smo joj slično i odgovorili. Glavni problem je u ljudima koji ne kuže razliku između online i RL komunikacije.
Ja imam, sebe.JPK » wrote: Ja nemam omiljenog forumskog pisca.
Ali volim pročitati i druge bez dlake na jeziku, recimo Drita. Ovaj stav, ex annais, koji iznosiš je stav koji se lijepo uklapa u PC-world koji je postao forum.hr. Pa se ti pjeni koliko hoćeš. Ako se vrijeđaš na svaki kurac, nije ni čudo da si posvađana sa cijelim svijetom.
Inače, ovo mi se sviđa kao metoda moderiranja. Bolja mi je od herpinih i jevginih krvavih koljena. Jednostavno je dovoljno da određen broj ljudi drekne kupus i da ostatak rasprave bacamo na prijedlogada. Što kažete?
Kupus!
p.s. I potpuno nevezano za ovu temu, fali mi Mulica. Gaah me podsjeća na nju.
gonj špadi
Ja sam primjetila zanimljiv modus operandi ovog topika: ko god se ne slaže s "fhr je nepravedan i zao, duboko nas boli i imamo pravo razvlačit ih i cipelarit dokle mi oćemo jer je to naše bogomdano ustavno pravo" - dobije lomaču 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Samo sam čekala da netko to izjavi. I nekako sam znala da će to biti ili Šmokljan ili JPK ili ti.Gazda » wrote: Ja imam, sebe.
Ali volim pročitati i druge bez dlake na jeziku, recimo Drita. Ovaj stav, ex annais, koji iznosiš je stav koji se lijepo uklapa u PC-world koji je postao forum.hr. Pa se ti pjeni koliko hoćeš. Ako se vrijeđaš na svaki kurac, nije ni čudo da si posvađana sa cijelim svijetom.
Koja zadnja rečenica, koja briljantna dijagnoza.
Stvarno ima budala koje esaju na ovo? Koje se vlaže na ovo?
Jebote, neki admini su male bebe za neke.
To sam i slutila, zato sam i pitala. Ako je ovo mjesto koje je oslobođeno ikakve kritike, a jest, jer inače jučer ne bi izostala, ako tu caruju Dritovi klončići i svi koji se pale na taj način govora, au revoir. :drama queen i što god već, da se ne trudite:
- Lord Byron
-
- Information
-