Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 17 Aug 2013, 16:12

Bacaj... :bliss:

jerbo... "bolje ti je stoput pod vodu nego jednom u vodu" tako nekako :kikaš: :o :zubo:

Éowyn

Post 17 Aug 2013, 17:41

Karl Jozef wrote: Nadam se da je bilo udobno putovat. :durica:
Jos uvijek putujem. Sad sam negdje. Nemam pojma gdje. Rekla.bih Neum jer su me trazili osobnu.

Ona sjedala na krajz busa su slobodna, tako da sam se ispruzila koliko sam duga i siroka :zubo: Hint za ubuduce - ne smijem putovati u haljini.
Desire makes slaves out of kings.
Bara huda

Post 18 Aug 2013, 21:43

Éowyn » wrote:
Ma i meni je simpaticna. Stvarno je super cura, samo sto.je vjecito nadrkana :zubo:
Meni je ovo enigma. Kako vjecno nadrkana osoba moze biti super i jos k tome simpaticna? :ne zna:
[/quote]
I jako zamjera ljudima nedostatak reakcija. Meni je jako dugo trebalo da joj objasnim da ja uglavnom ne reagiram jer me u tom trenutku bas briga. Kad mi pukne film onda tek odreagiram.
Ovo za nedostatak reakcija donekle kuzim. Imala sam jednu kolegicu koji je sefica mobingirala, svirepo, okrutno i bez milosti. Obicno petkom, da joj vikend prisjedne. :D
Nikad nije suzu pustila niti se pozalila pred drugima, ja sam pizdila (u sebi ) na nju da kako tako moze. Mislim, sutit pred drugima, ne pred seficom.
Jerbo neki kanal za izbacit frustracije mora biti :ne zna:
I hvalisala se time da se ona nikad nikome ne ispricava prva.
To su takvi ljudi :ne zna:
Zato jer smatra da ne grijesi ili stvar principa?
Ako i pogrijesi, nece priznat gresku. :ne zna:
Pa ok, ako vam je objema dobro... :ne zna:

Samo da se zna, ja sam ovo uredno razijelila na quotove a zasto je ovako ispalo, nije moja greka. :durica:
Éowyn

Post 18 Aug 2013, 22:34

Bara huda wrote:
Meni je ovo enigma. Kako vjecno nadrkana osoba moze biti super i jos k tome simpaticna? :ne zna:
I jako zamjera ljudima nedostatak reakcija. Meni je jako dugo trebalo da joj objasnim da ja uglavnom ne reagiram jer me u tom trenutku bas briga. Kad mi pukne film onda tek odreagiram.
Ovo za nedostatak reakcija donekle kuzim. Imala sam jednu kolegicu koji je sefica mobingirala, svirepo, okrutno i bez milosti. Obicno petkom, da joj vikend prisjedne. :D
Nikad nije suzu pustila niti se pozalila pred drugima, ja sam pizdila (u sebi ) na nju da kako tako moze. Mislim, sutit pred drugima, ne pred seficom.
Jerbo neki kanal za izbacit frustracije mora biti :ne zna:
I hvalisala se time da se ona nikad nikome ne ispricava prva.
To su takvi ljudi :ne zna:
Zato jer smatra da ne grijesi ili stvar principa?
Ako i pogrijesi, nece priznat gresku. :ne zna:
Pa ok, ako vam je objema dobro... :ne zna:

Samo da se zna, ja sam ovo uredno razijelila na quotove a zasto je ovako ispalo, nije moja greka. :durica:[/quote]

Ma nemam pojma, inace je jako pametna cura i zna biti zabavna, ali vjecito pizdi oko necega. Ona se uzruja kad ne moze naci koverte na stolu, a ja jednostavno maznem njene ako mi treba i.ne mogu naci :ne zna:

Nije da ja nemam reakcija, samo.me neke stvari.uopce ne uzrujaju.jednako kao nju. Npr. na mene se dosla izderavati sefica susjednog.odjela jer sam navodno.nesto zeznula u ugovorima njenih studentica.

Ja sam joj smireno rekla da na mene ne moze vikati i da mi.objasni u cemu ne problem. Trebalo mi.je ravno 5 minuta da skuzim da.je zena glupa i da joj je nemoguce ista objasniti i predlozila joj da te ugovore ubuduce ispunjava sama.

Na kraju ne moram.vise raditi.dodatan posao i sacuvala.sam.zivce, a ovoj nikako nije bilo jasno zasto ja nisam pocela vikati na nju i zasto sam tako pristojno komunicirala. I jos je rekla da bih trebala ici pozvati njene studentice na red jer sire dezinformacije i ja zbog njih ispadam nesposobna.

Meni je zbilja svejedno :ne zna:

Teze je ostati hladne glave i pristojno komunicirati nego se izderati na nekoga. To moze svatko.

Meni dosta smeta sto me se uredno proglasava predobrom ili plahom ili (jos gore) beskicmenjakom jer sam naucila kontrolirati reakcije. Ne mislim na tebe, nego opcenito.

Mislimbda procjenjujem ljude sasvim dobro da bi.mi bilo prilicno lako izbaciti ih iz takta. Svi mi znamo sto koga boli. No, netko mora prekinuti taj krug.
Mozda ta tvoja kolegica zna.kako bi mogla izvrijedati tu seficu i vratiti joj, ali je odabrala to ne napraviti. To nije nuzno nemoc.

Ja povremeno odem na boks :zubo:
Jako pomaze kad odluvis biti fin i pristojan :mig:
Bara huda

Post 18 Aug 2013, 22:58

Ne, ne, nisam mislila da onome tko je bezobrazan prema tebi uzvratis bezobrazlukom.
To je, zapravo, kontraproduktivno na dulje staze.
Bezobrazluk se pobjedjuje pristojnoscu. Zato jer je to zadnja stvar koja se ocekuje od nekog na koga se napada, ides pun adrenalina za koji ocekujes da ga izbacis i kad naletis na pristojan zid koji odbija, onda se takva osoba nadje u cudu.
Imao je Kishon jednu dobru pricu na tu temu, o prometu u Izraelu gdje svi svima psuju sve a onda se on poceo ispricavati za greske i to je, kaze, bilo ubojito oruzje pred kojim napadaci nisu imali obrane. :D

Ne mislim sad da se treba ispricat za nesto za sto nisi kriv, ali neko moje iskustvo je takvo da obicno lijep i pristojan nacin i u drugoj strani potice takvu reakciju cak i kad pocetno nastupi agresivno.
Ili se sutke povuces. :ne zna:

Mah, to je i do karaktera, neki ljudi kao da imaju agrsivan ton glasa, nastup, sto vec, koji izaziva takve reakcije i kod drugih. Ljudi ionako manje cuju sto im se kaze nego sto cuju nacin na koji im se kaze.

A da, ja isto volim fizicku aktivnost kao ispucavanje negativne energije. Zato najvise i fitnesiram. :D
visekratni klon

Post 19 Aug 2013, 01:40

Eowyn, a to si učila, veliš, nisi bila uvijek takvog karaktera?
Ja sam čitav život bila više manje ona koja trpi i šuti, a kad mi pukne film opet se pokupim bez riječi. Onda sam gdjegdje počela i reagirati i nisam sigurna da mi se to sviđa, ne znam. Mislim, ja se stvarno iživciram, a jedino je izbor hoću li progutati ili reagirati, a opet, ishod je sličan, svejedno sam na kraju iživcirana dok me ne prođe.
elma

Post 19 Aug 2013, 01:45

ja sam zaključila da šutim jer se ne želim svađati. a znam da kad bih počela govoriti, tj. suprotstavljati se da bih počela vika i da bih se vjerojatno rasplakala i svašta takovoga. meni je to najgora noćna mora - da me netko vidi kako sam ljuta i plačem. ovako mi to zvuči ludo, al u tom trenutku kad bi trebalo reagirati ne mogu si pomoć
kako se porječkati, a bez plača i vike? jel stvarno najbolje dignuti se i otići? :misli:
visekratni klon

Post 19 Aug 2013, 01:48

elma » wrote:ja sam zaključila da šutim jer se ne želim svađati. a znam da kad bih počela govoriti, tj. suprotstavljati se da bih počela vika i da bih se vjerojatno rasplakala i svašta takovoga. meni je to najgora noćna mora - da me netko vidi kako sam ljuta i plačem. ovako mi to zvuči ludo, al u tom trenutku kad bi trebalo reagirati ne mogu si pomoć
kako se porječkati, a bez plača i vike? jel stvarno najbolje dignuti se i otići? :misli:
Ja sam se samo pred profesorima ponekim i ocem rasplakala u javnosti, svi ostali baš nemaju neku moć, nisam ni pred šefom. :mirko: Samo sam bila ljuta ko pas.
Kad me prvi put bacio na popravni iz fizike, u prvom srednje, sam tulila i kad me tuka deset minuta prošle godine ispitivala tko sam ja uopće, kakav stari student i da ona mene ne poznaje i da sam prepisala seminar, jebote, doslovce se nisam mogla zaustavit do kuće ni kući, ne znam zašto- to je bio onaj dan kad sam gledala čistačice i mislila da sam bliže njima nego studentima, valjda sam se osjećala iznimno poniženo, a to mi je trigger za suze.
elma

Post 19 Aug 2013, 01:56

e da, sjećam se toga s čistačicama.
ne znam, meni treba neki tečaj ili nešto da me nauči, kad me netko napadne ili kad dođe do razmirica, verbalizirati misli i smiriti emocije. ovime što sad radim smirim emocije, ali zašutim. i onda se kasnije sama sa sobom psihički izmučim.
a kad ne smirim emocije, puknem i završim u suzama i na pas mater.
meni treba neki tečaj, kako se to zove - asertivnosti? jel to postoji? :zubo:
visekratni klon

Post 19 Aug 2013, 02:06

elma » wrote:e da, sjećam se toga s čistačicama.
ne znam, meni treba neki tečaj ili nešto da me nauči, kad me netko napadne ili kad dođe do razmirica, verbalizirati misli i smiriti emocije. ovime što sad radim smirim emocije, ali zašutim. i onda se kasnije sama sa sobom psihički izmučim.
a kad ne smirim emocije, puknem i završim u suzama i na pas mater.
meni treba neki tečaj, kako se to zove - asertivnosti? jel to postoji? :zubo:
Ne znam, ja se i dalje žderem reagirala ili ne. Ok, možda manje nego prije, ne znam ni sama, možda zbog manjeg inteziteta odnosa koje imam, ali žderem se, šta ja znam, više ne znam jel to normalno, više ništa ne znam. :gaah: :rofl:
elma

Post 19 Aug 2013, 02:11

;teški uzdah: - trebamo tako nekog smajlića :D
Éowyn

Post 20 Aug 2013, 12:34

visekratni klon wrote:Eowyn, a to si učila, veliš, nisi bila uvijek takvog karaktera?
Ja sam čitav život bila više manje ona koja trpi i šuti, a kad mi pukne film opet se pokupim bez riječi. Onda sam gdjegdje počela i reagirati i nisam sigurna da mi se to sviđa, ne znam. Mislim, ja se stvarno iživciram, a jedino je izbor hoću li progutati ili reagirati, a opet, ishod je sličan, svejedno sam na kraju iživcirana dok me ne prođe.
Pa uvijek sam bila poprilicno flegmaticna i nije me bilo previse briga za ljude (u smislubda bih razmisljala tko mi kako zeli napakostiti). Ne shvacam jako puno toga osobno, ali kad bih shvatila, znala sam biti prilicno otrovna.

Suze sam uvijek znala kontrolirati, cak i na pogrebima.

I onda sam imala probleme s anksioznosti, napadajima panike, depresijom i slicnim radostima i postala sam prilicno nemoguca prema ljudima oko sebe. I zato sam pocela s KBT i naucila kontrolirati reakcije.

Cini mi se da sam otisla u drugu krajnost i postala pomalo poremecena :misli:
Nekad namjerno ne reagiram jer zaista nema smisla (kao u primjeru s kolegicom), ali nekad sam ljuta sama na sebe jer shvatim da me to moje nereagiranje jer sam odlucila biti razumna frustrira.

Mislim da je zdravije kretenu reci da je kreten nego zakljuciti da je kretenizam njegovo ustavno pravo i tupavo se smjeskati i praviti da je sve ok.
visekratni klon

Post 20 Aug 2013, 16:16

Ok, onda ću se ja zadržat na ovoj postanks fazi. :zubo: Kretenu kreten pa šta bude. :rofl:
Ma nije to nego me u zadnje vrijeme počinje nervirati što imam osjećaj da samo ja vidim kretene posvuda, a drugima su ti kreteni super. :rofl:
Onda si sebi parim posebno zlobna ili u bolje dane, druge smatram slijepima i užasno im zavidim što tako vide stvari.
Kako selektivno vidjeti ljude? Mislim, njih za koje znam da selektivno vide, to ne košta, neće ih te osobe sjebat, ali mene hoće. :rofl:
Nemam pojma više.
Idem na tečaj kod Karla, on u svakome vidi dobro. :raspa:
Éowyn

Post 20 Aug 2013, 23:41

Ja vidim kretene posvuda :zubo: Samo sto ih ignoriram. Osim ako se ne zaljubim u kojega :tuzni:
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 01:45

Éowyn » wrote:Ja vidim kretene posvuda :zubo: Samo sto ih ignoriram. Osim ako se ne zaljubim u kojega :tuzni:
:rofl: :rofl:
elma

Post 25 Aug 2013, 04:42

dok ja placem babi u spajzi, ljudi zive...studiraju, pisu radove,planiraju se udat/ženit :zubo: , rade...
a ja se samosažaljevam jer kao ne mogu :crying: eto, doslo je do toga da sam stvarno povjerovala da ja ne mogu ništa od toga. ono nisam sposobna, nemam moždanog kapaciteta.
visekratni klon

Post 25 Aug 2013, 10:49

Jebiga...

Mene probudili gromovi, a zaspala sam potpuno iznemogla i s bolovima u želucu gledajuć neki film noćas. Jutros mučnina i slabost. Nova crijevna virozo, here I come, daj, šta mjesec, daj odma dva. :S :facepalm:
Možda je od neke usrane šalše što je babina rodica donijela, ne znam, a možda je Maybelline. Riga mi se od svega (no pun intended), ista situacija ko prošle godine, prva kiša, grmljavina, evo mene onesposobljene za život. :S Ok, ono je bila stvarno teža viroza, svi smo je imali u kući, a koji je ovo kurac, tek ću vidjeti. Pijem čaj od koprive, dobro će mi doć detoks, ajd.
Zekoslawa

Post 25 Aug 2013, 11:32

A možda je... Sezona crijevnih viroza. :ne zna: Ima toga kod mene na poslu, ima mi i mater doma.
visekratni klon

Post 25 Aug 2013, 11:34

Pa o tome i kukam jebemu, prošle godine se nisam oporavila u mjesec i po dana i izgubila deset kila. :ne zna: Ne znam zašto, moji su se brže oporavili, valjda sam u kurcu.
Zekoslawa

Post 25 Aug 2013, 11:39

Zato šta samo kukaš i naričeš i zdvajaš nad sudbom si kletom, pa si potrošiš ono malo imuniteta šta imaš. Sad bez zajebancije više. Šta, budeš li nadureno toptala nožicom na crijevnu virozu, bit će ti bolje? A jebate.
visekratni klon

Post 25 Aug 2013, 11:56

Zekoslawa » wrote:Zato šta samo kukaš i naričeš i zdvajaš nad sudbom si kletom, pa si potrošiš ono malo imuniteta šta imaš. Sad bez zajebancije više. Šta, budeš li nadureno toptala nožicom na crijevnu virozu, bit će ti bolje? A jebate.
:rofl:

Zaključila sam s babom da je od tog jebenog domaćeg koncetrata, jebo je koncetrat. :visi:
Valjda će proć. :D
Zekoslawa

Post 25 Aug 2013, 12:06

visekratni klon » wrote:

Zaključila sam s babom da je od tog jebenog domaćeg koncetrata, jebo je koncetrat. :visi:
Valjda će proć. :D
Jes ti dobro? Sad sam zbilja zabrinuta za tebe. Očekivala sam da ćeš demonstrativno otići, pozdraviti nas i reći da se ne može čovik više ni požalit ovdje. :zubo:

:zecohug:

Ajaj, kusaj bananice i čajno-baškotni pripravak, šta si već napisala dijagnozu, a nisi ni počela srat. :zubo:
visekratni klon

Post 25 Aug 2013, 12:14

Zekoslawa » wrote: Jes ti dobro? Sad sam zbilja zabrinuta za tebe. Očekivala sam da ćeš demonstrativno otići, pozdraviti nas i reći da se ne može čovik više ni požalit ovdje. :zubo:
:rofl: :rofl:
:zecohug:

Ajaj, kusaj bananice i čajno-baškotni pripravak, šta si već napisala dijagnozu, a nisi ni počela srat. :zubo:
[/quote]

Mislim da sam se prepala pa nemam snage za odlaženja. :zubo:
Ma ok je, to je taj domaći sos, jebo ga, blaženi k plus. :S
Zekoslawa

Post 25 Aug 2013, 12:22

Ma ne mora biti šalša, neku beštiju si skupila valjda, al šta sad, malo ćeš se pročistiti, izgubiti koju kilu, nećeš zavidjeti trudnicama i tako sve to. :zubo:
visekratni klon

Post 25 Aug 2013, 12:25

Zekoslawa » wrote:Ma ne mora biti šalša, neku beštiju si skupila valjda, al šta sad, malo ćeš se pročistiti, izgubiti koju kilu, nećeš zavidjeti trudnicama i tako sve to. :zubo:

Iako mislim da prestaje, nisam ja te sriće. :zubo:
  • Information