Ja ću se usmrtit, hoću, evo sad!
Pa kako pobogu uspijevaš naći ovakve slike. Ovca koja stoji u hodniku kuće, onako posve kul?
Talent.Tea Tree » wrote:![]()
![]()
![]()
Ja ću se usmrtit, hoću, evo sad!
Pa kako pobogu uspijevaš naći ovakve slike. Ovca koja stoji u hodniku kuće, onako posve kul?

Ma u koji svijet?OliverZG » wrote:
Ma zajebavate me s tim Stalker Sheep, sviđa mi se al' oću nešto normalno. Nešto s čim mogu izać u svijet.![]()
Pretpostavljam ne zadugoex anais » wrote: Zanimljivo, to je jedina adresa koju nemam.
Ček, a Stalker Sheep?OliverZG » wrote: Pretpostavljam ne zadugo
Idem dva tri puta lupit glavom u zid a onda spavat
Laku noć
Moram se vraćat da ti odgovorimex anais » wrote: Ček, a Stalker Sheep?
Vjeruj, nakon ovoga, svejedno ti je.OliverZG » wrote: što će ljudi mislim o meni.
Ja ništa nisam napravila uopće. :turboglupa:Tea Tree » wrote:Ništa još nisam napravila na poslu.:glupa:
Jel' opet imaš pravo odustati od toga?
Kak' misliš nije, pa traži to. Inače, da napravio sam taj mailNego, Sheep Stalker? Moš promijenit nick u to, btw. Nije ti potreban bio mail.
Nemam, obećala sam da ću doć.OliverZG » wrote: Jel' opet imaš pravo odustati od toga?
Mislim i ja moram, dobro ne u 8:30 nego u 9:00 tako da puf ima vrenema.
Jebiga, ja volim spavati.OliverZG » wrote: Pa to je za punih 6 sati. Stigneš dva puta ići spavat.
Pa i ja, samo mi se neda po noći.ex anais » wrote: Jebiga, ja volim spavati.Nisam normalna ako se ne naspavam.
Pa možda, tko će me ozbiljno shvatiti s takvim nickom. Inače kad smo kod tog nicka molim te da quotaš ovaj post zbog ovoga i ovogaZnači, ništa od ovce?
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests