ex anais bez crtice.Glo » wrote: Kako si se ti prije zvala?
Bojkot je. Što da radim, što?!
to sad mozes rijesiti samo na jedan nacin. poslat mu ss. najmanje to. lukav je schmokljan. sad ce te trest osjecaj krivice..na sve bi mogla pristat. na sve..ex_anais » wrote:
Ne bih ja bila dobar moderator.Ali hvala svejedno.
..
Znam. Nije nikome sjelo. Ne znam uvrijediti, a da ne vrijeđam. Nemam kapacitet.
Što ss? Screen shotove?..a unda » wrote: to sad mozes rijesiti samo na jedan nacin. poslat mu ss. najmanje to. lukav je schmokljan. sad ce te trest osjecaj krivice..na sve bi mogla pristat. na sve..![]()
Ne osjećam se krivom.
Božeeee!! Sliku sisa!
...a unda sabotira samog sebe. Hek samo čeka sm (slike mačića) u svoj inbox u zamjenu za mladu djevu, a on je sad na silu gura Schmokljanu.
Loš trgovac, loš.
onda ces se osjecat.
da, da..ssss..skrin sutove sisa svojih..
Ne, ne, screen shotove. Sise su precijenjene.Tea Tree » wrote: Božeeee!! Sliku sisa!![]()
...a unda sabotira samog sebe. Hek samo čeka sm (slike mačića) u svoj inbox u zamjenu za mladu djevu, a on je sad na silu gura Schmokljanu.
Loš trgovac, loš.
Hek je spušio, ali to još ne zna. Od unde se nitko nije okoristio pa neće ni on.
Zaboga, čovjek se bavi horoskopima.
ma zna ona sve. ovo se sad malo necka, mora pokazat otpor, ali..ja mislim da bi ona schmokljana..uf.Tea Tree » wrote: Božeeee!! Sliku sisa!![]()
Loš trgovac, loš.
sad se vec dimi, a zamisli kad bi..
Ti si neki voajer?..a unda » wrote: ma zna ona sve. ovo se sad malo necka, mora pokazat otpor, ali..ja mislim da bi ona schmokljana..uf.
sad se vec dimi, a zamisli kad bi..![]()
..a unda » wrote: ma zna ona sve. ovo se sad malo necka, mora pokazat otpor, ali..ja mislim da bi ona schmokljana..uf.
sad se vec dimi, a zamisli kad bi..![]()
Tebi se sve pomiješalo. Kažeš da se dimi? Ovako:
Šuti. Bit ćemo i mi jednom senilne ako bog da.
..kako to mislis..neki?
drugarce i ako ima koji drug preruseni u drugarcu..aj vidite jesam li tamo na ljisu.
-
Whereabout
Joj, da sad mum* svrati, da ovo sve rastjera...
*mwm
*mwm
.
nisam rekao da se pusi.
kako bi on to rastjerao?
Neki, neki, nekitamo. Nije ti ovo sajam. Ajde malo spajaj Teu s nekim, za promjenu...a unda » wrote: ..kako to mislis..neki?![]()
drugarce i ako ima koji drug preruseni u drugarcu..aj vidite jesam li tamo na ljisu.
Pa nisam taj slučaj k'o Hek, ali nisam ni daleko.
Čekaj, kako ti to znaš? :astrologividovnjak:
-
Whereabout
Alatom kojim ide po kućama. ...ne (:rolleyes:)
.
-
- Information
-