..niko ne moze tako dobro pusit.ElliQuinn » wrote: Ni ja. Možda dobro pušim.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
..to je zato jer ne kvotas moje postove. dok ti kvotas, ja vec poslao petu varijantu.dejzi » wrote:Super mi je kako klonka editira postove. Dođem, stoji jedan post, refrešam, a ono drugi.
Klonka je zapravo napisala dvostruko više postova nego što piše da je.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 823 times
- Been thanked: 1565 times
Sigurno si bogata.ElliQuinn » wrote:A onda stvarno ne znam... valjda imam lijepe oči.
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Da bar... odmah bih udomila one undine mačiće. Skup s mamom.Hekatonhir » wrote:Sigurno si bogata.
P. S.
Istina. Što ti misliš, kako sam se uspjela udati?..a unda » wrote: ..niko nema tako lijepe oci.
Ne samo da te ne kvotam, već te i ne čitam...a unda » wrote: ..to je zato jer ne kvotas moje postove. dok ti kvotas, ja vec poslao petu varijantu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ne znam. to je uvijek mistika.ElliQuinn » wrote: Da bar... odmah bih udomila one undine mačiće. Skup s mamom.
P. S.
Istina. Što ti misliš, kako sam se uspjela udati?
Iskreno, malo čudan okus mi ima neka fila kad ju poližem sa kuhače s kojom sam dan prije miješala luk na ulju.ElliQuinn » wrote:Tako je to kad imaš ukućane koji poštuju tvoje opsesije. Moj ukućanin ne poštuje moju potrebu da imam kuhače za slatka i slana jela. Srećom ne pečem palačinke.
i sam da znate, kad obirem onu fiiinu kožicu sa pudinga, malkice ohlađenog, za svaki zalogaj uzimam novu žlicu
Nikako da se opustim. Ponekad me primi sram kod seksanja...sjetim se nekih zgroženih keksima.
Žao mi je što sam tamo i tamo izbrisala povijest, bilo je nekih dobrih kurčevitih bisera.
JEPITE SE, NEK MI NEKO ULETI VEĆ JEDNOM!
NE ZNAM MULTIKVOTAT OVDJE.
- Stitch
- Head Honcho
Lova nije problem, love nema.ElliQuinn » wrote: Da bar... odmah bih udomila one undine mačiće. Skup s mamom.
Problem je prostor. Udomio bih i ja zilijun mačića, ali imam određeno mišljenje o ljudima koji drže mačke u stanu i ne puštaju ih van. Neću ga ovdje iznositi, dovoljno je reći da čekam kuću s dvorištem.
Mačke su lovci. Moraju protegnuti noge. Moraju izaći i vratiti se kad god požele. Točka.
Potpisi su za budale.
Gle, to je sve okej dok se ne iznosi nigdje javno.Vodena » wrote: na forum hr. sam se regala sa imenom i prezimenom u mail adresi...jebga, naivčina....kad sam pitala otkud mu moje ime rekao je da je pročitao
Ja sam megici odmah pogledala mail čim je rekla da je s mog faksa. I to sam joj i napisala.
I još par puta mi se desilo, na nekoj temi skužim nekog tko me podsjeti na nekog iz RL, pa pogledam mail, ispostavi se da je to zbilja ta osoba i onda joj šaljem pm "Ej bok Martina, kaj ima? Ovdje Herp s faksa. Daj si makni tu mail adresu.
O IP-ovima sam već pisala, to mi je ipak preteška tlaka i too much big brother za zajebanciju.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nepranje tava 
Okej, dijelim četkicu za zube i spužvicu za tuširanje, sjedam na svaku WC školjku u galaksiji, jedem crve i žnjaram zmije, ali ovo mi je odvratno.
Okej, dijelim četkicu za zube i spužvicu za tuširanje, sjedam na svaku WC školjku u galaksiji, jedem crve i žnjaram zmije, ali ovo mi je odvratno.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
Vodena, pročitaj FAQ na Tehničkim pitanjima. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Misli na supermoderatoricu.ElliQuinn » wrote:Slika je toliko jasna da bi mogla biti bilo koja žena bilo gdje.
Potpisi su za budale.
Šta ti ima bit' odvratno, prvo, to je drukčiji materijal od običnih tava, a treće, koji konkretno oblik života može na tim temperaturama opstati?Herp » wrote:Nepranje tava
Na takvim materijalima ne ostaju nikakva sranja koja se moraju ribati, ionako sve sleti s njega
-
- Information
-